Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 6.9.2013 13:26:46
bebana27
neka joj je vjecni rahmet a sabur familiji ovo je pretuzno svaki komentar je suvisan
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 6.9.2013 21:46:50
sretna_mama
Prvi puta kad sam bila na bb, mislim da je april, 2012. bio..i baš se nađoh s rahmetli Mirelom na Grbavici, jer je tad i njoj bio prvi put da dolazi na bb, i fino popismo kafu, ispričasmo se..i eto..mjesec nakon toga, ona preseli.. od tada mi se više i ne dolazi na bb.. a tako mi je njen dragi lik urezao u sjećanje..Neka jjoj je vječni rahmet..
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 13.9.2013 22:27:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Sljedeće sedmice je malom Omaru rođendan 3. veliki rođendan...Mislim da bi bilo lijepo da ga se sjetimo...
Obavezno
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 14.9.2013 10:32:53
lepetetka
rado ću učestvovati, a ne smijem obećati da mogu ići u posjetu, a tako bih radoooo da vidim malog plavokosog cijelu godinu sam druga smjena, a imam obaveza i vikendom, ali ako se budem mogla uklopiti rado idem.. pratim temu Mirelice
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 11:41:05
Super Beba
Fazon je u tome što ne znam za šta koga da računam :) Podigla sam temu da vidimo šta bismo mogli u ime RRa napraviti...Tako da bi dobro došle bilo kakve ideje, prijedlozi...
Višnja - imaš li ti ikakvu ideju??
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 12:08:54
ladyblue RR
Višnja, imamo li šta love u onim kutijama, na računu? da kupimo poklon i da se djetetu odnese. ako nemamo dajte da jedna kupi poklon pa da ostale koje žele učestvovati, donesu lovu npr. na sljedeći bazar.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 12:11:24
ladyblue RR
Super bebo, daj nazovi Omarovog tatu i pitaj šta voli od igračaka. da mu kupimo npr. trenerku i neku igračku. Možemo nas 2 ili mogu i ja to otići kupiti pa da odnesemo... nemojte da ovo prođe samo na riječima a da dijete ostane bez poklona... ima nas dovoljno da se može pristojan poklon kupiti.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 12:17:19
Hanady RR
ja učestvujem.... nema problema..
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.