Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam danas dobila 470 KM, Svrakino- Novi grad. Povela sina u skolu kad postarko pred skolom, tako da sam ga na ulici opuhala . Kaze tek su danas poceli dijeliti.
Svasta i ja sam u Svakinom i nije dosao , moj me postarko zaboravio, jos je komsiji donosio dječiji,mora da za mene nije bilo, vjerovatno sutra... pa nikad docekati...
IZVORNA PORUKA: Dzensy
Ja sam danas dobila 470 KM, Svrakino- Novi grad. Povela sina u skolu kad postarko pred skolom, tako da sam ga na ulici opuhala . Kaze tek su danas poceli dijeliti.
ako ima neka od vas da zna broj postara koji raznosi postu i parice u Olimpijskoj ulici - Novi Grad da mi posalje broj telefona. Nisam trenutno u Sarajevu, pa da se dogovorimo s njim oko cjeduljice i preuzimanja para.
Jel to ni danas nema nista za Novi Grad-Svrakino nas bas zaboravili
Ako nisi dobila ni danas javi mi mail-om pa da ti dam broj mob. od postara, nadam se da nam je isti. Nazovi ga i pitaj gdje je zapelo, jer sam ja dobila juce. Ne mogu vjerovati da za dva dana ne moze stici podjeliti u jednom naselju.
drage moje dali je neko dobio 13. naknadu radi se o opcini Stari Grad ? ja sam juce isla do Opcine i ona teta mi je rekla da se to jos uvijek dijeli,a cula sam da je to ukinuto,pa sada .... nista mi nije jasno
Da ne lutam po oglasima i sl. ovako cu , pa ako znate nekoga......
Poklonila bih NeoNato korpu za kolica za DJEVOJCICE JE, multif.je , moze i za nosenje i kao kolica (moze se postaviti i na neonato i na cam nosace)- puuuno je jeftinije kupiti samo nosace 80-100 km su.... i jednu podlogu za presvlacenje babaca.
kada se može očekivati prva porodiljska naknada za porodilje koje su se porodile u julu?
Mislim da ćeš dobiti juli i avgust zajedno kada nama budu dijelili za avgust početkom oktobra
Da ne lutam po svim postovima jer ih ima jako puno, zamolila bih nekoga da mi napise ili posalje link koji dokumenti su potrebni za zahtjev za dobijanje porodiljske naknade za nezaposlene porodilje ( inace sam prijavljena u opcini Ilijas) i gdje predajem taj zahtjev? Mislim da je rok 30 dana nakon poroda ako se ne varam?
Ja bih zamolila ako neko moze da mi posalje link ili napise koji su uslovi za dobijanje porodiljskih naknada ( ili djecijeg doplatka) za nezaposlene majke. Hvala