Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 31.12.2008 8:57:26
Anoniman
Zdravko Čolić: "Ne vjerujem ja u kipove Ni takve ko ti, tipove Kad ti jednom srce slome, nevjerujes nikome Kad ti jednom srce slome, ne vjerujes nikome ........
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 2.1.2009 12:12:28
Amelaa RR
Bez njih padam,nemogu da hodam Tvoje ruke. Smjeh sto lijeci,briga iznad rijeci Tvoje lice.. Za zvijezdu zlatnu,sve sto postah Hvala ti..hoooooh Za bol i patnj,ma svaki tvoj uzdah oprosti mi..
Kada je tesko da mi pomognes Da mojoj sreci se radujes Noc kad je hladna da me pokrijes Majko jos uvjek trebam te Sada kada znam,sta zivot je Ja cesto tvojih rijeci sjetim se Sve biti mora i proci ce Majko jos uvjek trebam te
Kada je tesko da mi pomognes Da mojoj sreci se radujes Noc kad je hladna da me pokrijes Majko jos uvjek trebam te Sada kada znam,sta zivot je Ja cesto tvojih rijeci sjetim se Sve biti mora i proci ce Majko jos uvjek trebam te
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 11.1.2009 21:10:32
Ilhana RR
Jedna mala plava...
Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna mala plava
Zelena je trava srca nam probudila Jedna mala plava cjelu noć me ljubila Cjelu noć me ljubila, pa se je umorila Cjelu noć me ljubila, pa je jadna zaspala
Refren: Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna mala plava Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna, jedna, jedna mala plava Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna mala plava Jedna mala plava na ramenu mi spava Na ramenu mi spava jedna, jedna, jedna mala plava Na ramenu mi spava
Sakrio se mjesec iza crnog oblaka Sakrio se mjesec, pa se nije stidjela Cjelu noć me ljubila, pa se je umorila Cjelu noć me ljubila, pa je jadna zaspala