|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijasporo, sreco? Tugo?
27.8.2013 13:23:51   
pocahontas
salmy, a u kojem ste to hotelu u DU bili sada? user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 1076
27.8.2013 13:26:33   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma dijasporci dragai, mi vam samo zavidimo
da smo se Bog do svi ispalili
ja sad savjetujem mlade da nikako, ama baš nikako ne zasnivaju ovdje porodice, nek bježe van
ovdje je propast od do
fuj

ja bih se na Novi Zeland ispalila,ali mm nije taj tip nažalost.user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1077
27.8.2013 13:28:20   
veeseelaa
da se nisam zaljubila tako mlada ja bi si našla baju da me vani odvede user posted image
pa da ja sad H&M nosim user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 1078
27.8.2013 13:28:41   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

ja sad savjetujem mlade da nikako, ama baš nikako ne zasnivaju ovdje porodice, nek bježe van
ovdje je propast od do
fuj

ja bih se na Novi Zeland ispalila,ali mm nije taj tip nažalost.user posted image

mi bi se oboje ispalili al nas niko neceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1079
27.8.2013 13:28:53   
salmy

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Valamar..mi ti se svake godine tu kupamo...svekar ima kucu pa smo redovni gosti na bazenuuser posted image
To niti jedan Dijasporac ne bi mogao.....Bosanci su cudo

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1080
27.8.2013 13:29:32   
mum82

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Bogme da imam gdje i kome otišla bih sigurno, pošto nemam niĐe nikog, sjedim ovdje i hvalim Bogu što mi dade pamet, što završih škole, imam dobar posao, i ne sikiram se plaho - i ponajviše što mi Bog dade zdravlje, i meni i najbližim mojim.

ama nije bitno što pojedinac ima, društvo u Bih je otišlo u rasulo
dijete ti izadje van strahuješ da ga neko ne polomi zbog mobitela
ne znam kako da se insan ne sekira
ako imaš love kao jedinka a okolo tebe ljudi nemaju meni nije dobro

Vesela pojedinac čini društvo, a kad čujem pojedinca i pojedince kako ili neće glasati na izborima jer "kao nemaju za koga" ili glasaju "za "svog" pa nek je i naopak", meni bude zlo.
Mi imamo izbora da promijenimo stanje, ali nas ne interesuje - jer nam je očito dobro.

e to se slazem,2010 god u sa bili oni protesti pokret-"dosta" kako vec, za prvi maj,i mm i ja kao svi koji zelimo promjene zapicimo u sa iz brckog,ja u 4-om mj trud,i znate svi kako je bilo,nema ba raja kad protestirat,valja jagnje okrenut za prvi maj-cast izuzecimauser posted image ...a kuknjava na sva usta-nemamo,e pa care necemo nikad ni imat...

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1081
27.8.2013 13:29:38   
veeseelaa
vidiš kako se ove naše cure udaju za dijasporce pa gospoje
ja znam masu onih koji traže ženu/momka koji su van BiH user posted image
baš šou

prvi kriterij da živi u Švedskoj, Lux-u i sl user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1082
27.8.2013 13:30:55   
Galicia
Evo ja npr, dodjem svako 10 godina, a mozda ni to. Ponasam se normalno, isto kao sto se ponasam kad odem u NYC, Mexico City, isto cu se ponasati i u Ze, Sa, Do, itd itd.
Ne kofrcim se. Ne sepurim se. Ne rasipam eure, dolare, marke, funte, samo da se pokazem, ko sam ko ja.
Nisam patriota, ne zivi se od patriotizma.
Nisam fizikaner, dobro sam se snasla u stranjskoj zemlji. Ne razumijem one koji nisu se snasli, i nikad ih necu razumijeti.
Itd, itd.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 1083
27.8.2013 13:31:04   
veeseelaa

ma šta neće
ja bi sad s trbuhom našla nekog user posted image a ne ti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1084
27.8.2013 13:32:00   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

ovdje je propast od do
fuj

ma ko da bi nas neko htiouser posted image .

Neposredna veza do poruke: 1085
27.8.2013 13:33:34   
teacher75

ma šta neće

ma bona, mm i jauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1086
27.8.2013 13:34:35   
veeseelaa

ma šta neće

ma bona, mm i jauser posted image

svak nek sebi traži user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1087
27.8.2013 13:35:35   
visnjica1

IZVORNA PORUKA: Galicia

Nisam fizikaner, dobro sam se snasla u stranjskoj zemlji. Ne razumijem one koji nisu se snasli, i nikad ih necu razumijeti.
Itd, itd.

Nisu svi sposobni da se snadju npr kao Ekrem Jevric tolike godine u USA a ni dolara u dzzepu hahahah

Moje Sunce 25.11.2012

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1088
27.8.2013 13:36:06   
teacher75
ima nekoliko mojih bivsih ucenica koje su se super snasle vani. otisle dalje na skolovanje, diplomirale, nasle poslove dobre, putuju, uzivaju, nema gdje ih nema, sa nekih 25 godina obisle pola zemaljske kugle. gledam im slike na fb i uzdisem. e njima zavidimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1089
27.8.2013 13:36:08   
vila_7

da se nisam zaljubila tako mlada ja bi si našla baju da me vani odvede user posted image
pa da ja sad H&M nosim user posted image

user posted image user posted image user posted image

i ja bih bila otisla, al mm voli svoju carsiju user posted image .
Mada sad kad imamo djecu vidim koliko mi znaci imati svog nekog pri ruci.....nista igrat cu BINGO pa da se svi djuture pokupimo user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 1090
27.8.2013 13:36:44   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Valamar..mi ti se svake godine tu kupamo...svekar ima kucu pa smo redovni gosti na bazenuuser posted image
To niti jedan Dijasporac ne bi mogao.....Bosanci su cudo

uh..Valamar Lacroma je u sezoni žiža mrtva...mozes biti u turskoj 15 dana u lux hotelu za tu lovu..zato mi idemo u Valamar u martu kad nema nikoga i tako nam bas odgovara..i cijena je smiješna za taj luksuz i ugodjaj tamo..odmor za dusu i tijelo user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1091
27.8.2013 13:41:21   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: visnjica1

Itd, itd.

Nisu svi sposobni da se snadju npr kao Ekrem Jevric tolike godine u USA a ni dolara u dzzepu hahahah

a tek što je jezik svladao,ono je čudo,za 30godina ne zna 10 riječi i to nepravilno izgovarauser posted image .živi u New York-u a ne zna za kip slobode

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 1092
27.8.2013 13:45:17   
EEDITH
samo budala živi gdje se rodio,pameten gdje mu je dobro

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

Neposredna veza do poruke: 1093
27.8.2013 14:16:48   
Mirkica

ja zavidim onima koji su zaista uspjeli vani, skolovali se i nasli dobar posao i mogu sebi svasta priustiti. al ne zavidim onima koji rade u dijaspori ko fizikaneri od jutra do mraka pa tamo ne mogu izaci ni jednom mjesecno na pice vec stekaju ono malo para pa ustede da se pusu kad dodju ovamo, jer je naravno ovdje sve 3 puta jefftinije nego tamo (mislim na izlaskeI

teacher takvih je mnogo u mejstui gdje ja zivim generacije sada sto su njihovi roditelji dosli , pa su oni stekli svoju porodicu e ta djeca to bi se reklo trece koljeno takvi su svi u mom mjestu i moja djeca tu spadaju ta djeca sva uce fino Gminazija neke dobro skole , integriranis u u drustvo u svakom pogledu , vjeruj te radila sam s tom djecom djeca koja imaju tu pozadinu da niko od te djece ne gaji nesto prema toj Bosni , mozda jos ta druga generacija , eh onda ce finoo da odahnu svi nasi kad se vec jednom prestane dolaziti u BOsnu i ostavljati pare u toj istoj a Bogami ostavi se pobogu dobro .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1094
27.8.2013 14:19:30   
Galicia
Jel to neko nepisano pravilo da dijasporci moraju ostavljati pare u BiH?

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1095
27.8.2013 14:22:28   
Mirkica

ma ne nego procitah tamo neku sto pisa dodju u Bosnu pa nece ni marke da potrose e jebote kaze stisnu se ja to nisam primejtila , kad sam otisla kod svoje frizerke kaze ona meni da je uzela jos jednu djevojku da radi za ova dva mjeseca jer ce biti puno vise posla radi dijasporaca iiiiii i sada neko ovdje uvjek ospe po njima , zalosno ali ja mislim da ti ljudi na svoj nacin pomazu ekonomiji u BIH pa vi kako god , zato ja govorim Galicija.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1096
27.8.2013 14:24:47   
salmy

Naravno da nije...samo gledajuuser posted image

a baska sto zube srede i frizure nabace( valjda to poskupo kod njihuser posted image )

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1097
27.8.2013 14:25:48   
Mirkica
i da nisam procitala da je bilo nedjeljom , ne nedjeljom niko ne moze ovdje raditi nedjelja je sveta sto u BIH nije slucaj radi se uvjek tako da i kamion moze proci :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1098
27.8.2013 14:28:43   
Mirkica

a baska sto zube srede i frizure nabace( valjda to poskupo kod njihuser posted image )

ja sa bila stalno na frizuri :))) doduse idem i ovdje al sam malo cesce u BIH , jojj kad me frizerka moja vidi obraduje se :)))) Sta je tvoj problem ne znam sta hoces reci , jesil ti toliko nesretna u zivotu da ti dijasporci krivi sta je fazon ???

BA 13.12.2008

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1099
27.8.2013 14:36:39   
Mirkica

a sto se tice zuba de da ti objasnim imas osiguranje i ono ti placa poprilicno pa onda otvoris dodatno osiguranje vidis mi ga imamo pa onda preko tog osirguranja za zube samo za zube izadje te gorovo nista sta god da ardis na zubima eh mi to imamo , aima nekih koji kazu ma radije cu dat u BOsnu pare nedam ovdje bolej u BIH pa nece da palcaju to godisnje osiguranje koje nije toliko skupo nekih 100 eura do 200 eh vidis ti koji kazu radije ce u Bosnu nije njima skupo jer kazem ti kod nas ima RAZNIH osiguranja neki mi neko potvrdi nego da bi doprinjeli Bosni a ne nekom drugom kad vec mogu da biraju e bas si me upalila svojom ne ljudskocu .

< Poruku je uredio Mirkica -- 27.8.2013 14:37:08 >

BA 13.12.2008

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

epiziotomija
isabella

Dali vam je na prvom porodjaju radjena epiziotomija?

DA (83%)

NE (17%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *