Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.5.2013 15:20:38
melin
ja inace koristim samo tecne deterdzente ili arijel ili presil moj omiljeni omeksivac je lenor zuti a koristim i ja ovaj cocolino i vernel isto su super i obavezno za dezinfekciju vesa napisan ili omino bianco bilo u tecnom ili kao prah po jednu kasikicu...
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.5.2013 16:41:55
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
ja prije koristila onaj nas zara,pa mi se pokvarise,pa probala mercatorov bezveze juce uzela duel zuti,sav mi stan mirise od njega stvarno sam prezadovoljna
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.5.2013 17:41:09
niki83
Kod nas u Ze je 3,5 KM...i jos ga dobijes na vrata skoro Ali stvarno je jako dobar. Moja N ima atopijski derm.i dugo nisam nikakav koristila a onda krenem sa ovim i nemam nikakvih problema. Njezan je i jako lijepog mirisa
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 12.5.2013 12:08:07
mala86
Kod nas u Ze je 3,5 KM...i jos ga dobijes na vrata skoro Ali stvarno je jako dobar. Moja N ima atopijski derm.i dugo nisam nikakav koristila a onda krenem sa ovim i nemam nikakvih problema. Njezan je i jako lijepog mirisa
eh nisam znala za ovo po vratima ajd dat ces mi broj kad potrosim duel,uzela sam 2 litra sad
idem ot-al sta taj ciko jos ima??'
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 12.5.2013 12:25:23
sheri
eh nisam znala za ovo po vratima ajd dat ces mi broj kad potrosim duel,uzela sam 2 litra sad
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 12.5.2013 14:07:16
niki83
IZVORNA PORUKA: sheri
idem ot-al sta taj ciko jos ima??'
i mene ovo zanima
Nije ni mjesto ni vrijeme da sad to pisem Ima stvarno dosta proizvoda, ovih za higijenu, hemijskih sredstava, i hrane i njemackih slatkisa Nije problem ko bude zelio saljem broj na pp
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 13.5.2013 0:55:02
bebaa
IZVORNA PORUKA: Dz3ni
IZVORNA PORUKA: bebaa
koji od omekšivača za bebe ili sensitv je najbolji po vama...probala sam prati veš bez omekšivača radi bebe ali ne ide...nisam navikla pa bar da nešto malo ubacim nekog od tih...
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.6.2013 18:38:34
bebana27
arijel je najbolji a omeksivac lenor
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.6.2013 18:57:19
MicoTico
Ariel ili Persil prašak za bijelo. Perwol za šareno, Persil tečni black za crno. Prije sam Lenor omekšivač , sad u zadnje vrijeme Duel i puno mi ljepši.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.6.2013 19:01:31
Marija13
Koji je vama najbolji deterdzent za bijeli ves? Na bebinim stvarima ostanu mrlje pa mi treba bas neki jak..
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.8.2013 18:55:32
minja_
fax ultra care za bijelo
tecna nila za sareno, ali i druge tecne koji mi dodju pod ruku na snizenjima (Merix bademovo mlijeko ili Perwoll ili Persil)
Omeksivac - Lavello sensitive, mirise cisto, puderasto, izuzetno dugotrajan i snazan. njega i duel haevenly volim zbog mirisa pudera.
Nego, upravo sam u masini za ves oprala muzevu koznu jaknu, po savjetu sa bajkerskih foruma . Zasad ne izgleda da sam nesto zeznula. Kad se osusi, mislim je mazati par dana mlijekom za tijelo. Ako ipak ode helac, samo cu je sloziti duboko u ormar
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 14.8.2013 16:27:40
sabinos
ja sam nedavno kupila DM-ov omeksivac plavi i bas mi je lijep.doduse ja nikad ne stavljam puno pa se miris i ne zadrzava dugo ali meni je onako bas taman,i nije skup...