teacher75
|
IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: Romali IZVORNA PORUKA: teacher75 Anti reklama za etno selo Raj u raju kod celebica. kao prvo, traze 5 km ulaz- konzumaciju na jedno pice koji su uredno htjeli i alanu naplatiti (a selo jos nije u potpunosti izgradjeno i radovi na sve strane). na kraju se umalo ne posvadjah s njima jer kao ne placaju ulaz samo djeca u kolicima. rekoh: sad cu ja u auto po kolicauser posted image na kraju platismo 15 km nas troje. hocemo da jedemo kad na meniju nema nista ispod 15 km, znaci nema pure, ustipaka, graha i slicnog vec samo riba, snicle, bitek, i tako to. kafa 3 km! narucim oradu 18km i dodje mi polu ziva- pojela je pola i ostatak se ne moze skinuti sa kostiju. kad je konobarica dosla i pitala jel sve ok, rekla sam joj da je riba bila ziva sto je mogla vidjeti i na tanjiru a ona na to rece da nije to do nje i uredno sve naplati bez izvinjenja. spavanje tamo je 50 eura za dvije osobe u onim kucicama. uglavnom, ostali smo sat vremena, islikali se (lijepo izgleda ono sto su do sad napravili), potrosismo vise od 50 km, nit se najeli nit se napili... Vec prije mjesec dana sam posla napisati slican post pa odustala, da eto ne budem prva s negativnim koment. Ipak su tek poceli raditi pa sam im htjela dati sansu da se poprave.Ocito nisu. Bila sam tamo s kolektivom, nas oko 30 i niko nije bio zadovoljan.Cijene zara, a porcije siromasne, ukus nista posebno. ja sam čula potpuno dvije različite priče za ovo selo,znači sve im super bilo, vau, ali u pitanju su bili mladi parovi bez djece, e sad ta ista osoba mi reče da je vidjela da puuuuno ljudi s malim bebama nisu pustili uopšte u selo jer kao nisu se najavili, uglavnom izgleda mi da gazde nisu baby frendly, i da uopšte ne vole porodice s djecom da im dolaze, to je moj utisak, ali definitivno neću ići tamo izgleda da je to u pitanju. evo prenosim komentare koje su postavile nezadovoljne musterije na njihovoj fb stranici: "AKO JA PAAARE NEVOLIM KO IH ONDA VOLI" Ovo su riječi vlasnika sela ili se bar tako predstavio jedan deblji čovjek na ulazu vrata ovog sela. došli smo sa 2 djece oko ccca 15: vratio nas je uz obrazloženje nema mjesta , na šta sam ja odgovorila pa prošetaćemo dok neko ne ode, bio je kategoričan u tome da nema mjesta i pitao se kako ja to nesvatam a onda je ironično izjavio AKO JA PAAARE NEVOLIM KO IH ONDA VOLI, ostala sam pafff koje selo klasični privatnik nema tu ni trunke ničeg ni dragog ni milog žali bože truda onih maistora što sređuju kućice kad on u sebi nema ništa ljudsko GROZNO . i jos jedan komentar: Ma svaka cast , za to "VRATA SU VAM OTVORENA" u to smo se danas uvjerili . Nas 60 ljudi doslo , platilo po 5 km svi i vecina narucili rucak koi smo morali sa nogu pojesti jer naravno , vec pomenuta vrata su nam divni domacini pokazali da izadjemo !!! Jer moj boze dosli penzioneri . SRAMOTAAAA !!!