Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Turističke destinacije u BiH 4.7.2011 15:11:05
Nedi
IZVORNA PORUKA: taurus
mi smo bili u nekoj kao kolibici-prođe se pored dzamije i nastaviš ravno bez skretanja, ispred ima bašta za sjedenja a pored je livada sa ljuljačkama i rekviziztima za djecu vlasnici imaju pored i jednu kućicu sa tri sobe na spratu koju izdaju, ulazili smo da vidimo i meni se sviđa, noćenje je 15 km po osobi ja nisam puno hodala jer je nezgodno sa kolicima, ali su mm i R išli sa našim preijateljima u obilazak sela
uglavnom meni je bilo prelijepo, uživala sam i u vožnji jer su predjeli prekrasni, a stajali smo na jednom uzvišenju prije sela odakle ja pogled fantazija (kao da si na alpama )
svima bih preporučila da obavezno posjete i bijambare i umoljane i ne znamo koliko lijepim mjesta ima u ovoj našoj BiH
molim prijedlog za slijedeći izlet
Da slucajno nemas neki kontakt od tih ljudi sto iznajmljuju? Da ne dođemo a ono nema mjesta a već će biti kasno za daljnju potragu? Da li je komplikovano pronaći?
broj na žalost nemam, ali ne vjerujem da je sad neka gužva gore, ili možda i jeste
nije komplikovano, ja sam čitala upute od blue rose i baš je onako kako je napisala ima se voziti jedno pola sata od hotela maršal na bjelašnici, ali je priroda prelijepa kada dođeš u selo imaš skretanje lijevo, tamo je bila teacher (možda i tu ima prenoćište) a mi smo produžili ravno
RE: Turističke destinacije u BiH 5.7.2011 10:05:23
teacher75
IZVORNA PORUKA: taurus
ja tek sad vidjeth pitanje
broj na žalost nemam, ali ne vjerujem da je sad neka gužva gore, ili možda i jeste
nije komplikovano, ja sam čitala upute od blue rose i baš je onako kako je napisala ima se voziti jedno pola sata od hotela maršal na bjelašnici, ali je priroda prelijepa kada dođeš u selo imaš skretanje lijevo, tamo je bila teacher (možda i tu ima prenoćište) a mi smo produžili ravno
nema prenociste gdje smo mi bili, to je samo mala kolibica- cafe-restoran
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Turističke destinacije u BiH 14.7.2011 17:26:52
Anoniman
Niko nije preporučio panonsko jezero u Tuzli ...eto ja vam preporučujem, fino sam se izmasirala na slapovima Ove godine sami Zeničani i Zeničanke u jednom trenutku sam pomislila da sam u Zenici ...
RE: Turističke destinacije u BiH 15.7.2011 23:06:58
virgulina
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
hahhaha dobra si
a Visoko ti je na 20 minuta od Sarajeva tako da ne moras tamo nociti, duze ti treba od ilidze do carsije nego kad izadjes iz sarajeva do visokog
a odakle si iz Vojvodine?
ja se tek danas vratih sa ljetovanja pa pravo ovamo ja sam iz Subotice bili smo u Sarajevu tri dana i nauzivali se a u Visoko nismo ni otisli , dogodine mozda
Nisam iščitavala temu, možda je neko već pisao..al prije dva dana sam bila na raftingu na Neretvi i slobodno mogu reć da je to SAVRŠENO ISKUSTVO!!! stvarno je fenomenalno, priroda je zapanjujuće lijepa, čovjek ne može vjerovat da imamo nešto takvo kod nas! Ja sam preoduševljena. Svima preporučujem, cijena je 200 km, nas je bilo 3, ali cijena je ista i da je 7-8 ljudi. Sezona je do 10. mjeseca. uključen doručak, prevoz, ručak, rafting....ma perfektno. evo i par slika...
RE: Turističke destinacije u BiH 21.8.2011 11:35:11
Anoniman
Niobe jeste li vas troje mogli pojesti tu pitu , kako izgleda dobro...i ko pravi tu pitu dok se vi zabavljate??? Je li kakva baba sjetih se jedne babe sa teme "Stvari koje su pokvarile vaš prvi, drugi dojam", pa zato pitam
RE: Turističke destinacije u BiH 21.8.2011 12:03:32
Niobe
IZVORNA PORUKA: Breskva
Niobe jeste li vas troje mogli pojesti tu pitu , kako izgleda dobro...i ko pravi tu pitu dok se vi zabavljate??? Je li kakva baba sjetih se jedne babe sa teme "Stvari koje su pokvarile vaš prvi, drugi dojam", pa zato pitam
priroda je prelijepa
hahahaa :D ma pravila je pitu zena od domacina, mi se raftali, ona nam pravila pitu i meso ispod saca a ujutro kad smo krenuli cevapi. pa full experience, stvarno savrsen dan i ne, nismo mogli pojest pitu :D Sad bih mogla sama
RE: Turističke destinacije u BiH 18.9.2011 17:12:51
Nunichi
Ima li neka od vas neki bungalov za iznajmiti od 31.12. - 02.01. ??? Ili mozda poznaje nekog ko ima ? Lokacija nije bitna.
Vece vikendice i apartmani nisu bas pozeljni, posto mm i ja planiramo sami ici.
Zvala sam danas ovo etno selo...kaze ciko rano je, a i imace najvjerovatnije neku vecu grupu na doceku. Bas mi je krivo...svidja mi se ovo sto vidim na slikama.
RE: Turističke destinacije u BiH 18.9.2011 18:25:14
teacher75
a jeste li bili ovdje? http://www.ecofutura.ba/ ja nisam ali sam cula da je jako lijepo. jedini nedostatak za one koji vole meso, meni je vegetarijanski
RE: Turističke destinacije u BiH 23.11.2011 10:02:38
Lilly
Za sve one koje su u dilemi gdje otici evo jedne lijepe stranice gdje imate destinacije, ali i lijepe galerije slika sa tih destinacija po Bosni i Hercegovini:
Na nekima poput Ostrosca u Cazinu imate i 360 stepeni flash prezentacije - tako da mozete tvrdjavu pogledati i iznutra, pa gotovo da ne morate ni ici :)
RE: Turističke destinacije u BiH 18.4.2012 18:32:44
Hanady RR
Jel ima ko prijedlog za viked u dvoje...relx...sa obaveznom antivnosti masaža, sauna, bazen itd....u BIH... green garden bookiran komlet...sad sma zvala.... trebam ideju pa da termin tražim
RE: Turističke destinacije u BiH 18.4.2012 18:35:50
Hanady RR
jahorinu isključujem...hoće čojek da s eopusti...neće gore lahke šale spavati
a vlašić gledam evo... blanka hotel...
alma konkretno, konkertno...ime hotela i cijena za vikedn za dvoje...
RE: Turističke destinacije u BiH 18.4.2012 19:32:13
aidana
Blanka je super, ja sam roditeljima poklonila vikend kad je bila ponuda na ekuponu. Oni su bili bas odusevljeni. Tad je kostalo 200 km, ali sa 50% popusta, tako da nije bas za svaciji novcanik.