Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Medić divn priča, baš dirljiva. Iman evo još jedne sa tri napona
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Medic meni su suze pocele vec kod citanja za F (valjda sto je i meni to bolna tacka ). Hvala Bogu porod za pozeljeti, princeza je pripazila svoju mamu
Samo misli pozitivno i uzdaj u dragog Boga, vidis kako je nama drugrotkinjama svima fino proslo
Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.
Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.
Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan narasla
e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalna
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
znači Iman biće treće... čovječe rađa drugo i konta nikad više legendo..divna priča
e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalna
znači nisam jedina
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.
Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan narasla
znači nisam jedina
nisi
Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.
evo me plačem kao dijete Šta mi uradi ženo, sad pred sutrašnji termin
veliki ljubac za Fatiha i Ummu
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.