|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: vaše porođajna priča
31.7.2013 12:34:07   
Crnkica
Iman baš prelijepa porođajna priča,sva se naježih.....user posted image
A imaš i smisla za spisateljstvo mogu ti reć` a svaki porod je priča za sebe i novo iskustvo..

Ja sam u naletu porođajnih bolova rekla nikad više,a sad kad vidim malu bebicu onako slatku,poželim sve ponoviti user posted image

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 1951
31.7.2013 12:35:27   
palachinken
PRedivne priče, žene Baš predivne user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 1952
31.7.2013 12:36:56   
damma
predivna prica Iman user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1953
   [Obrisana poruka]
31.7.2013 12:42:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu damma)
  Neposredna veza do poruke: 1954
31.7.2013 12:44:24   
ziki
Medić divn priča, baš dirljiva.user posted image
Iman evo još jedne sa tri naponauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1955
31.7.2013 12:55:48   
mala_sa
Medic meni su suze pocele vec kod citanja za F user posted image (valjda sto je i meni to bolna tacka user posted image ). Hvala Bogu porod za pozeljeti, princeza je pripazila svoju mamu user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mum82)
Neposredna veza do poruke: 1956
31.7.2013 12:55:53   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Iman83

Medić user posted image user posted image user posted image Divna priča user posted image

Fakat se ovo 1,2,3 napona dešava svima osim meni user posted image

Isto mi je kao tebi na kraju palo na um ma ovako bih ja mogla jos koje user posted image

Za razliku od prvog horora sa prvog porodjaja gdje rekoh sebi tesko da ce mi drugo na um pasti user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1957
31.7.2013 12:59:33   
Medić*

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Medic meni su suze pocele vec kod citanja za F user posted image (valjda sto je i meni to bolna tacka user posted image ). Hvala Bogu porod za pozeljeti, princeza je pripazila svoju mamu user posted image

user posted image user posted image

Samo misli pozitivno i uzdaj u dragog Boga, vidis kako je nama drugrotkinjama svima fino proslo user posted image user posted image

Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1958
31.7.2013 13:02:21   
MicoTico
Medić , mila mojauser posted image  
prekrasna pričauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1959
   [Obrisana poruka]
31.7.2013 13:03:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 1960
31.7.2013 13:08:30   
MicoTico

Meni je najteži dio poroda bio odvajanje od Iman user posted image user posted image

Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.user posted image

Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan naraslauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 1961
31.7.2013 13:12:19   
mum82

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni je najteži dio poroda bio odvajanje od Iman user posted image user posted image

Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.user posted image

Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan naraslauser posted image

e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalnauser posted image

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1962
31.7.2013 13:12:20   
Leena

Medić user posted image user posted image user posted image Divna priča user posted image

Fakat se ovo 1,2,3 napona dešava svima osim meni user posted image

Ja se ne sjecam vise koliko je napona bilo, cini mi se malo, ali sam i dalje bila preko sat vremena u sali zbog posteljice i usivanja... Ma kad sve hairli zavrsi, sve se zaboravi brzouser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 1963
31.7.2013 13:15:58   
Hanady RR
znači Iman biće treće...
čovječe rađa drugo i konta nikad višeuser posted image
legendo..divna priča

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1964
   [Obrisana poruka]
31.7.2013 13:16:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 1965
31.7.2013 13:16:22   
ziki

IZVORNA PORUKA: mum82

e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalnauser posted image

znači nisam jedina user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mum82)
Neposredna veza do poruke: 1966
   [Obrisana poruka]
31.7.2013 13:17:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mum82)
  Neposredna veza do poruke: 1967
31.7.2013 13:18:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: mum82

znači nisam jedina user posted image user posted image user posted image

nisiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1968
31.7.2013 13:19:36   
budućamama

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: mala_sa

user posted image user posted image

Samo misli pozitivno i uzdaj u dragog Boga, vidis kako je nama drugrotkinjama svima fino proslo user posted image user posted image

Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.

user posted image user posted image user posted image

evo me plačem kao dijete user posted image Šta mi uradi ženo, sad pred sutrašnji termin user posted image

veliki ljubac za Fatiha i Ummu

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1969
31.7.2013 13:23:15   
SdZ
Rasplaka me prica od Iman i Medic.

Cure, user posted image user posted image .

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 1970
31.7.2013 13:24:28   
Apotekarka
Iman divna emotivna prica i ja odustajem i moji oboje bacaju na mmuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mum82)
Neposredna veza do poruke: 1971
31.7.2013 13:28:49   
InLove
Divne price Medic i Iman

Joj, ovo je tačno. Kad sam je vidjela...dijete ko div

Rekoh šta bi...pa samo sam 3 dana bila odsutna

Sto se ovog tice,meni su cure odmah navece dosle i da izgledale su obije kao da su narasle za tih par sati, pogotovo Nejra user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 1972
31.7.2013 13:34:52   
EEDITH
iman,medić
predivne priče ,user posted image user posted image
i dok čitam vas ,slike mi se vraćaju user posted image

< Poruku je uredio eldinky -- 31.7.2013 13:36:04 >

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1973
31.7.2013 13:35:10   
megi
medic predivnouser posted image
ev me na poslu i placem

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1974
31.7.2013 13:37:24   
mum82
e da , da napomenem sad su obojica glavatiuser posted image , duse mamine najdraze...

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *