Lejla Ka
|
IZVORNA PORUKA: Emmy IZVORNA PORUKA: ninagz Draga HB, Ni moj muz a ni ja nismo u mogucnosti nositi nasoj A ruksak, cak sta vise ici ce sve pjeske do skole (nije daleko, 10 min u jednom pravcu). Opcija produzenog je takodjer iskljucena. Svakako da sam pokazala kcerki slike i otprilike zna sta ce. ono sto je u nasem slucaju olaksavjauca okolnost jeste da nasa A nije abs u svijetu hello kitty, winx i sl., vise sje za cvjetice, leptirice....sto smatram da je to super, jer mozda neki novu crtani bude u folu slijedece godine, pa bi i iz tog razloga mozda htjela novi ruksak. Ja mogu razumjeti i Vas stav po pitanju kupivine skupih ruksaka ali i dalje mislim da je kupiti super kvalitetan ruksak, sa svim karakteristikama (iskljucujem printove na torbama) jako pametno i prije svega ja to zovem "zdrava skolska torba". Ja spadam u grupu roditelja da bi sve na svijetu dala i kupilau cilju olaksanja mom djetetu, ne kazem da bih kupovala njaksluplje jer ne kupujemm ak sta vise moj mm i ja gotovo d ai ne kupujemo igracke i sl stavriuopste, ali kad su konkretnije stavri u pitanju onda da. Srdacan pozdrav :) Samo da potpišem ninagz, isto ovako kod nas, razmišljanja nam se podudaraju, malena nije u svijetu crtanih likova, i kod nas su cvjetići i jako nam je bitna praktičnost i kvalitet. Usput, malo sam prošetala po Sarajevskim knjižarama i na upit o torbi mi se pokazuju target ruksaci u svim bojama i veličinama i likovima, ali klasične školske torbe nema. Naišla sam na neke u knjižari u Titovoj, nekih 50-ak KM, prazne, ali kvaliteti step-by-step, Samsonite itd., ne mogu ni prići. Ako nešto nađem slično, ovdje javim svakako. Busquets u Exkluzivovoj knjižari u Koševskoj ulici. Kvalitet vrhunski, uvijek ima nekih na sniženju. Naša prva torba, za 1. razred je bila njihova, manja i lakša, baš za prvačiće, sa ojačanim i podstavljenim leđima. I bijaše tad na sniženju nekih 20-tak KM. Nemojte zaobići tu knjižaru, baš se može naći super kvalitetnih stvari za školu, a po razumnim cijenama. Naročito ako niste u fazonu brendiranih likova. https://www.facebook.com/pages/Busquets/121378954583567 Ne radim za njih samo sam zadovoljni kupac i korisnik.