acudesa
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 eh pa eto tooo... vidis... ove sada devetogodisnje nisu kao osmogodisnje kad sam ja isla... mi smo drito u klupu zasjeli, a ovi danas pilici prvo se igraju i ucionice su uglavnom "igraonice" pa sam kontala da li nesto treba pripremiti jos osim klasicne pripreme... ja sam ovako kontala... garderobu necemo kupovati jer imamo za prve dane u skoli... imamo par novih patika i cipelica... imam ruksak imam tasnu... eh sad sam kontala da uzmem za pocetak par sveski, pisanskih, racunskih i da li trebaju sa uskim i sirokim linijama? olovke, gumice, bojice, plastelin, blok, pernicu imamo, kabanicu, vodene bojice, da li ce joj sada trebati tempere, mislim da nece? siljalo, flomastere, lenijar i trokut... a pretpostavljam da ce kada krene u skolu dobiti knjige, jer sam dobila takvu informaciju, kao dobije sve knjige pod uslovom da ih na kraju godine vrati... eto tako sam ja to zamislila, ako imate nesto za dodati bila bih jako zahvalna... sve ti zavisi od učiteljice do učiteljice, od škole do škole opusti se, prvi dan u školi ćeš dobiti sve potrebne informacije, ne prenosi narvozu na dijete, ona je mašala pametna, sve će to "ko po loju" da ide... od učiteljice ćeš dobiti spisak udžbenika (ako se kupuju), ili besplatne udžbenike...koje teke trebaju za koji predmet, reći će vam učiteljica (moj ti je savjet da kupiš sa tankim koricama, da je djetetu lakše nositi). Pribor za likovno (voštane boje, drvene boje, flomasteri, plastelin blok br 2, za početak, vodene ili tempere možeš kupiti i na putu do škole kad budu trebale :) ne kupuj unaprijed ništa, recimo štapiće za matematiku: može učiteljica tražiti samo grah... ali, osnovno je da se ona opusti i da sretna i neopterećena ide u školu.. ljubim, sretno!
< Poruku je uredio acudesa RR -- 3.8.2010 9:30:35 >