Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Poručujem Pahuljici da sam danas mislila da je bila u mom gradu....gledam, izlazi iz auta, kontam to bi mogla biti ona...i onda se sjetih, ne može biti ona, ona sad devera sa gostima iz Turske
Draga moja falis mi,svaki dan,a danas je vec 33,danas posebno jer pravim iftar za sve,a tebe nema .... O znam,bila si s nama godinama,Allah te uzeo,molim Ga da te sastavi sa tvojom dzenetskom pticicom,nisi je puno spominjala,to ti je bila i prebolna tema,budi sad s njom i pricaj joj o nama,a ja cu ti insallah u petak doci,da ti ispricam sta se desava,mada to ti znas,ali eto obecala sam ti onaj dan....Ljubim te bona,i volim i jako ,jako mi nedostajes Nensi moja
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
ipak se neke stvari nikad ne prebole potpuno i dovoljan je samo tren da te baci ponovo u istu bujicu osjecaja......jedino sto sam vremenom naucila sto brze isplivati hB
nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir
mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
draga moja sretan ti rodjendan... sta da ti pozelim kad ti znas sta ti zelim...mozda nekad i nije dobro ali ti uvijek ostani takva dobra merhametli dusa,jedonostavno ti pristaje
Draga moja falis mi,svaki dan,a danas je vec 33,danas posebno jer pravim iftar za sve,a tebe nema .... O znam,bila si s nama godinama,Allah te uzeo,molim Ga da te sastavi sa tvojom dzenetskom pticicom,nisi je puno spominjala,to ti je bila i prebolna tema,budi sad s njom i pricaj joj o nama,a ja cu ti insallah u petak doci,da ti ispricam sta se desava,mada to ti znas,ali eto obecala sam ti onaj dan....Ljubim te bona,i volim i jako ,jako mi nedostajes Nensi moja
tacno znam kako ti je...jer se isto osjećam..a sedam godina je proslo
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.