|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
10.6.2013 22:20:36   
Mya_81 RR
Minja malo prije gleda crtani i dolazi do jako bitnog zakljucka user posted image
'Zaljubila se u princa. I vjencali su se i zivjeli sretno do kraja zivota. Znas, meni ti je to jako fuj' user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1901
10.6.2013 22:24:25   
aida.

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Minja malo prije gleda crtani i dolazi do jako bitnog zakljucka user posted image
'Zaljubila se u princa. I vjencali su se i zivjeli sretno do kraja zivota. Znas, meni ti je to jako fuj' user posted image

user posted image user posted image user posted image hahhahah dobra je user posted image user posted image

Kaze Erol neki dan.. Cuko zivi u boxu, medo zivi u sumi a salama zivi u Bingu user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1902
14.6.2013 8:52:05   
damma
sinoc dz i ja setali, i kad smo se vracali da nazovemo mm da dodje po nas..kad ono na mobitelu nema kredita, kaze ona neka, nadopunite vas kredit, a dz ce na to pa gdje ona zivi pa zna da nema kredita user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1903
14.6.2013 8:57:11   
bebaa

IZVORNA PORUKA: aida.

user posted image user posted image user posted image hahhahah dobra je user posted image user posted image

Kaze Erol neki dan.. Cuko zivi u boxu, medo zivi u sumi a salama zivi u Bingu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1904
14.6.2013 9:48:03   
Lady26
Padala kisa, mi prolazimo autom pored natkrivene trolejbuske stanice, stoji zena ceka trolu, na glavi (u kosi) joj suncane naocale...i sad ide Lanin komentar :
Vidi one tete, pada kisa a ona ima naocale na glavi a nema kisobran, sad ce joj pokisnuti oci a kosa nece user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1905
14.6.2013 9:52:10   
Lady26

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1906
14.6.2013 9:53:27   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1907
14.6.2013 10:49:33   
HAHA
Jao žene ,dala Hamzi da skuplja drvcad,i on samo ide na listu tema skupi,otvori neku skupi i tako.Kad će jednom:"Bogme žene haman samo sex pišu"user posted image user posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1908
14.6.2013 12:05:51   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: HAHA

Jao žene ,dala Hamzi da skuplja drvcad,i on samo ide na listu tema skupi,otvori neku skupi i tako.Kad će jednom:"Bogme žene haman samo sex pišu"user posted image user posted image

ovo nije provala djeteta ovo je nasa a jadno dijete svasta procitalo user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1909
14.6.2013 12:09:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: HAHA

user posted image user posted image user posted image
Hahahahahahahahahahaha uzaaaaas user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1910
9.7.2013 21:54:13   
magbi
kaze maloprije moj djecak babo sram te bilo danas ramazan ni jednu igracku mi dansa nisi kupio haha

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1911
9.7.2013 22:11:58   
teacher75
jucer prolazi djecak u zeljinom dresu pored nas i lana govori: vidi mama, onaj braco ima plavu zeljo kosulju. rekoh: hocemo li i tebi kupiti? kaze ona: hocemo, ja hocu rozu za djevojciceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 1912
10.7.2013 0:18:04   
madam x
Moja danas nama kaže: Odustajem od vas.user posted image user posted image user posted image

Naljutila se neštouser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1913
12.7.2013 21:08:13   
Leena
Ugleda Esma palmu i kaze: Joj, mama, vidi koliki ananas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1914
13.7.2013 17:58:28   
salmy
A mama kad hodza "otpjeva" i pukne top...hocel nam donijet on somune?

A sine hodza ne pjeva,on uci ,a somune nece donijet jer je pojeo,bio gladan
joj mama mama sta cemo bez somunauser posted image i hodza nije moj drug

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1915
13.7.2013 18:11:33   
mamine oci
Imancica pocela puzati ostavis je na jedno mjesto nadjes je na drugo a Fatih ce na sve to lijepo se ponasaj sto si nestasna :)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1916
13.7.2013 18:17:11   
koka i po
"Mama ,danas moramo ici na pijacu da kupimo džipinu.Onda cu u Zenicu da se ozenim."user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1917
14.7.2013 0:20:55   
ksena
Kažem ja sinu (nepunih 10 godina ima): hajde se, molim te igraj sa bebom dok ja samo kupatilo očistim. ( beba počela da plače) a on će: neću mama, kad ona neće da se igra sa mnom, neću ni ja sa njom user posted image

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1918
14.7.2013 10:23:35   
MicoTico
Sinoć u šetnji, i u centru kod nas kip bana Milosavljevića, a moj T. se prodera: Mama, eno ga Batman!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu ksena)
Neposredna veza do poruke: 1919
16.7.2013 14:14:34   
ziki
Dogovorili smo se da umanjimo kupovinu igračaka, knjiga i da oni sami skupe pare za šta hoće, a dobijeće svaki dan marku, jedino ako nešto debelo skrive. I Tariku, nakon što je sve potrošio na kinder joyeve palo na pamet da kupi autić od 4 km i knjigu velike maččke od 6km. Prepao se da će mu se prodat za 10 dana i skonto je bi sa Teufikom mogao zajedno. Ide razgovor: „ Tefi jedi povrće i voće, to je zdravo ako ne budeš jeo moraćeš opet u bolnicu na infuziju. A i mama ti neće dat marke. Hajde samo 4 dana, evo je ću 6 dana bit dobar da kupim knjigu“user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1920
16.7.2013 14:25:06   
Galicia
Heheh ziki. Prefrigan Tarik. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1921
16.7.2013 14:33:15   
pocahontas
R: Ako budeš rodila dječaka on neće biti crnac user posted image već bjelanac user posted image , ako rodis djevojčicu neka se zove Mufida user posted image
whaaattt user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1922
16.7.2013 22:41:51   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: ziki

Dogovorili smo se da umanjimo kupovinu igračaka, knjiga i da oni sami skupe pare za šta hoće, a dobijeće svaki dan marku, jedino ako nešto debelo skrive. I Tariku, nakon što je sve potrošio na kinder joyeve palo na pamet da kupi autić od 4 km i knjigu velike maččke od 6km. Prepao se da će mu se prodat za 10 dana i skonto je bi sa Teufikom mogao zajedno. Ide razgovor: „ Tefi jedi povrće i voće, to je zdravo ako ne budeš jeo moraćeš opet u bolnicu na infuziju. A i mama ti neće dat marke. Hajde samo 4 dana, evo je ću 6 dana bit dobar da kupim knjigu“user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1923
16.7.2013 22:42:17   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: pocahontas

R: Ako budeš rodila dječaka on neće biti crnac user posted image već bjelanac user posted image , ako rodis djevojčicu neka se zove Mufida user posted image

odakle izvuce mufida user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1924
16.7.2013 22:50:55   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Legendarno. Nek si zapisala ovdje, to se ne smije zaboraviti.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *