Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.6.2013 11:42:35
aazra
Gledala Skyfall, s obzirom da ne volim akcije, najvise mi se dopala istoimena pjesma od Adele
James Bond, to jest, D. Craig mi je skroz bezveze a ovaj Javier Bardem mi je nakon Zemlje za starce jedan od omiljenih...ubio se za ulogu negativca, ali pametnog
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.6.2013 11:07:29
aazra
Ako je suditi po postavi bit ce mrak Bas sam napisala da mi je Javier jedan od omiljenih bit ce super gledati ga s Pittom, a bas me zanima kako ce se i Visnjic uklopiti..
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.6.2013 11:09:01
deset_a
ja sam sinoć gledala Fokerove ( 1 dio) :-) po ko zna koji put....i mogu reći da mi je jedan od drazih. Jos kako smo muz i ja nepunih godinu dana u braku...bas nam je uzivancija gledati ih :-)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.6.2013 14:06:12
aazra
IZVORNA PORUKA: Galicia
Hocu da gledam Mama veceras. Valjal cemu?
Glup film, ne znam sta da ti kazem...komiran otac, maceha koja spasava njegovu djecu dok je on u pauzama između dvije kome.. posebno mi je glup kraj koji nekima izgleda kao pobjeda majcinske ljubavi, a meni vise na zrtvovanje...
Jeftini trikovi da dodam..
Pogledaj Sinister sa Ethanom Hawkeom, za par nijansi je ipak bolji
gledala neku noć, napet je do bola, jedva sam zaspala ali ga preporučujem
Jašta je, napet je i meni bio. Fakat ga je dobro pogledati, nismo ni svjesni čega sve ima u svijetu i u kakve zamke možemo ne daj Bože pasti. Opreza nikad dosta, pričam s mm o tom filmu, on kaže baš si luda o čemu razmišljaš taman će se to nekome ovdje desiti. Opet ja kako starim, sve sam više na oprezu u svim stvarima. Ja inače volim dobre trilere i horore, a ovo mi je jedan žešći, realan horor koji se negdje (na žalost) sigurno dešava svakodnevno.