|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
26.6.2013 19:54:41   
jaculi
Drage moje..imam mozda glupo pitanje ali ne znam kome drugom da se obratim pa se nadam da ce mi ovdje neko pomoci.Cesto se spominje neka trudnica knjizica i ne razumijem sada da li to svaka trudnica treba da ima i kada ju dobije?Ja sam u 16. sedmici i nemam trudnicke knjizice,isla sam kod raznih doktora kako u dom zdravlja tako privatno i napokon sam nasla pravu doktoricu za sebe.Pa kako to ideuser posted image user posted image

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 1151
26.6.2013 20:07:40   
Full Moon
U SA ne znam nikoga ko ima tu knjizicu, tako da ne brines, vazno da imas sve papire sa pregleda i bice sve ok, sretnouser posted image user posted image

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 1152
26.6.2013 20:13:47   
vila_7
jaculi ne brini - kod nas npr. daju te knjizice i po meni je super stvar i za zenu i doktore jer sve tu pise na jednom mjestu - od zeninog zdravlja, bebinog napredovanja, stanja na kontroli,... Ali dosta ih ne daju niti su uvedene u redovnu praksu

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1153
26.6.2013 21:37:48   
mali suncokret
Slažem se sa vila_7...knjižica je super stvar.Sve je na jednom mjestu i pregledno kad god da zatreba neka info u toku trudnoće ili poroda...a vjeruj lijepa je uspomena za kasnije.Ja cesto sad pregledam svoju pa se prisjetim tog predivnog razdoblja,kojeg ću nadam se još jednom doživiti.Moj savjet ti je da sama zatražiš od doktorice da ti u njoj sve upisuje....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1154
27.6.2013 14:50:31   
reallove
Evo i mene,napokon..Doktor danas potvrdio trudnocu...Trudna 5 sedmicauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mali suncokret)
Neposredna veza do poruke: 1155
27.6.2013 14:52:07   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: reallove

Evo i mene,napokon..Doktor danas potvrdio trudnocu...Trudna 5 sedmicauser posted image

MasaAllah I cestitam ponovo :) bujrum na temu razgovori u ocekivanju bebice

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1156
27.6.2013 14:52:51   
veeseelaa

reallove iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da sve bude hairli aBd

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1157
27.6.2013 14:53:01   
M kao Mama

mašala, mašala, neki dan sam čitala na nekoj temi da se spremaš u bih i da radite na tom polju

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1158
27.6.2013 14:53:02   
Galicia
Cestitam reallove, da sve prodje skolski. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1159
27.6.2013 14:53:25   
Maya_K
Čestitam ti draga moja Masallah, školsku trudnoću, lagan porod user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1160
27.6.2013 14:55:11   
Lady26

Cestitam jos jednom user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1161
27.6.2013 14:55:33   
animagical

Cestitam od srca draga:-)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1162
27.6.2013 14:56:04   
djoisa
Čestitke svim novim trudnicama..a posebno reallove user posted image

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 1163
27.6.2013 14:57:14   
tekja

user posted image

Cestitam reallove, da bude hairli aBduser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1164
27.6.2013 14:57:35   
R&T@

Cestitke...user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1165
27.6.2013 15:01:17   
canim

user posted image user posted image i ovdje iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1166
27.6.2013 15:02:35   
reallove
Hvala na cestitkama zenice moje...Mama Alma,bila sam u Bosni,vratila se prije mjesec dana,malo vise i eto ga hvala Bogu,uspjelo je,bas kako smo planiraliuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1167
   [Obrisana poruka]
27.6.2013 15:04:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 1168
27.6.2013 15:06:24   
mala86

ajoj user posted image

cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1169
27.6.2013 15:23:03   
D_K

cestitke i zelim ti laganu trudnocu

i tebi i svim nasim forumasicama koje su se javile na ovoj temi user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1170
27.6.2013 15:31:08   
mali suncokret
user posted image user posted image cestitam reallove,zelim tebi i tvojoj maloj mrvici sve najbolje

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1171
27.6.2013 15:31:36   
lady_bubamara

čestitam od srca, baš mi je drago user posted image sve najbolje user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1172
27.6.2013 15:33:29   
EEDITH

Hvala na cestitkama zenice moje...Mama Alma,bila sam u Bosni,vratila se prije mjesec dana,malo vise i eto ga hvala Bogu,uspjelo je,bas kako smo planiraliuser posted image

iskrene čestitke od user posted image ,
znači začeto u bosni user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1173
27.6.2013 16:11:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image user posted image i ovdje iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

cestitam i ja, bas mi je dragouser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1174
27.6.2013 16:17:28   
reallove
Hehehe,nije eldinky,ovdje je,ja se malo zeznula ima 2 mjeseca kako sam bila u Bosni..vrijeme proleti brzo..Kad sam dosla ovdje imala sam menstruaciju i poslije toga nije dolazila viseuser posted image

Hvala vam na lijepim zeljama drage mojeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *