Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vjerovatno svaka od nas ima drugacije simptome, jer nam organizam nije isti. ja sam je pocela piti krajem januara i sve do proslog ciklusa mi je bilo nekako neredovno praceno bolovima u jajnicima (sto je ocigledno znak da se nesto desava u organizmu) ali je zato prosli ciklus bio skolski. nadam se da ce i ostali biti takvi. samo naprijed u ispijanju.
Sometimes, the person who tries to keep everyone happy is always the most lonely person, so never leave them alone because they will never say that they need you!
nova sam na forumu,.... u braku sam skoro 3 godine, ali tek 7 mjeseci unazad pokusavam ostati trudna,, nedavno / druga sedmica/ o d kada pijem macinu travu u kombinaciji sa vrkutom, nadam se pozitivnom rezultatu
nova sam na forumu,.... u braku sam skoro 3 godine, ali tek 7 mjeseci unazad pokusavam ostati trudna,, nedavno / druga sedmica/ o d kada pijem macinu travu u kombinaciji sa vrkutom, nadam se pozitivnom rezultatu
POZDRAV PRISUTNIMA, IMAM PITANJE VEZANO ZA M. TRAVU JELI JE PIJETE ZA VRJEME PLODNIH DANA I NAKON , ILI ???
Najprije piši malim slovima, pisanje velikim slovima na forumu znači vikanje... Macinu piješ do ovulacije....A nakon ovulacije piješ Vrkutu...Pauza za vrijeme menstruacije...
Hvala puno "dandi 84" na informaciji!!!Tako sam i mislila, ali nisam bila sigurna. Sory na vikanju!!! Nisam znala , jer sam nova :) Ako neko zeli imam recept za muzice da napravite,,, kazu da je super dok vi pijete caj,,,,za njih je opet dobro neto drugo:)))
Uzeti po 100 grama oraha, badema, kikirikija (neslanog), lesnika, kokosa, susama, oljustenih semenki bundeve, oljustenih semenki suncokreta (neslanih), suvog grozdja, suvih smokava, suvih sljiva i suvih kajsija, sve naseckati vrlo sitno i dobro pomesati sa 1 teglom odn. 1 kg prirodnog meda. To neka jede svaki dan po jednu kasicicu ujutru i uvece... tako je po receptu mada moze i vise
Puno zena ima pozitivna iskustva sa macinom travom. Neke kombinuju sa zdravcem i vrkotom. U nekoj klinici za lecenje steriliteta u Sloveniji preporucuju upotrebu ovih cajeva. Pogledaj ima par foruma gde su zene iznele svoja iskustva. Macina trava se pije pre menstruacije, a virak moze citav mesec. I ukoliko zena ostane u drugom stanju obavezno da prekine uzimanje macine trave.
Iskreno..popila sam jedno polje i macine i vrkute i eto kod mene nije bilo nekog pomaka, iako ima puno zena kojima je bas to i pomoglo. A opet Bog zna sta je za koga dobro.
Pozdrav za sve! Da li mi neka od vas može reći koliko košta Macina trava u apoteci u Banjoj Luci? Dok čekam vantjelesnu probala bih sa čajem. Unaprijed hvala