|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
30.5.2013 12:53:35   
Mrvica_83
Taja Moguce je da je bilo implantacijsko user posted image Ja sam imala kontrakcije / grceve kao pred user posted image 7 dana prije menstruacije .. Sva sam bila user posted image Poslije sam shvatila da je to , vjerovatno , bio trenutak kad se plod ugnijezdio u maternicu .. Javni nam rezultat testicaaa a ja drzim fige da je user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu T_A_J_A)
Neposredna veza do poruke: 4051
3.6.2013 10:56:46   
L_una
hm..dakle...ja prije 2 tjedna imala onu sukrvicu nakon odnosa 2 dana... i od onda niš od krvi... probadanja su skroz u jajnicima, pojačan iscjedak,onak žuto-bijeli, imam osječaj boli u križima ( ne stalno) nemogu spavati baš u komadu, apetita baš i nemam..2 dana skoro ništa jela ( čokoladu i čips ) ...i preživjela...mislite da je sutra još rano za test? jer nemogu računati na menstruaciju jer ona je totalno neredovita...

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 4052
3.6.2013 11:16:48   
T_A_J_A
drage moje, hvala za podrsku, ali na zalost na mom testu je bila sma jedna crtica :(
idemo sve ispocetka...

(odgovor članu L_una)
Neposredna veza do poruke: 4053
   RE: Da li sam trudna ?
3.6.2013 14:13:00   
Antonija09
hey zene..imam "problem"..
pila sam pilule zbog neredovite mjesecnice 3 mj.zadnju M sam imala 2.5 i to mozda 3 dana,ako se to moze nazvati M user posted image
ja i muz se nismo dodatno stitili kad sam pila pilule ali cca.17.5 smo spavali i on je zabb da sam prestala piti pilule i(oprostite na izrazu)svrsio u mene user posted image
M mi kasni par dana..napravila sam test prije tri dana odmah su mi se pokazale user posted image crte i nakon cca.minutu nestala jedna user posted image
danas ujutro s prvom mokracom sam opet ponovila test i negativan je..i da napomenem da imam simptome kao sto su: bol u grudima,mucine(letim na wc a nista ne ide van :/ )bol u grudima i ledima..i evo prije pola sata idem na wc kad na gacicama skuzim svijetlo crveni,gusti iscjedak..ginekolog mi radi tek 15.-stoga user posted image
pomagajte,nezz sta da napravim vise a do 15.-stoga(kontrole)cu se pojest ziva user posted image

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 4054
3.6.2013 14:25:02   
dandi84
Draga moja uzmi onaj najosjetljiviji test i uradi opet ujutru sa prvim jutarnjim urinom..Imas u DM-u Gravignost ULTRA.Ako bude - onda je to to...Taj svijetlo crveni iscjedak je najava menstruacije...To sto je taj prvi test pokazao user posted image  nije vjerodostojno jer se test očitava neki nakon 3 min a neki nakon 5 min...Pa se stoga pridržavaj uputstva za upotrebu...user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu Antonija09)
Neposredna veza do poruke: 4055
3.6.2013 14:44:49   
Antonija09
Da znam da se ocita nakon 3-5 min.ali opet mi nije jasno kako moze pokazati dve user posted image user posted image
budem otisla sutra do dm-a i uzela taj test i probala s njim..a dali postoji mogucnost da mi M premalo kasni pa da zbog toga mozda pokazuje negativno user posted image
nezz kako vi ali ovo iscekivanje izludiiiiii user posted image i da,nikad prije nisam imala takav iscjedak user posted image uvijek normalan bijeli ili prozirni

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 4056
3.6.2013 15:13:45   
dandi84
Nije prerano, uradi ujutru ponovo...Taj ULTRA trazi, on je osjetljiv na 10 tih jedinica i moze da pokaze prije izostanka menstruacije...Ako bude + ili - onda je to to al ja sam ipak sigurna da nisi user posted image ...Srećno sutra i ne sikiraj se...Ja ti želim da ti test pokaze ono sto vi želite da bude...user posted image

Neposredna veza do poruke: 4057
3.6.2013 15:23:34   
Antonija09
Hvala ti puno na pomoci.. user posted image
Ali i ako nisam user posted image nije mi jasno od cega mucnine i vrtoglavice user posted image
ja bi htjela jednu user posted image user posted image
I da napomenem da sma nova ovdje..sve pohvale za forum i drage zene.. user posted image

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 4058
3.6.2013 19:14:17   
dandi84
Javi nam rezultate...Mozda ugledas user posted image sto ti od srca želim...user posted image user posted image user posted image Navijam da bude tako...

Neposredna veza do poruke: 4059
   RE: Da li sam trudna?
4.6.2013 12:45:08   
takica2009
Ćao svima... eto ja sam nova pa se nadam da me primate u društvo :) ...
Ja i moja menstruacija....uh nikad na vrijeme, uvijek neredovna na 40 dana user posted image ali ovaj mjesec ga baš pretjera... poslednja je bila 18.04. i od tada ništa.
Ovo je prvi mjesec NEČUVANJAuser posted image mene i mog muž-puža. prije 7dana uradili test i on je bio negativan a menstr još nema
Imam osjećaj da ću dobiti ali opet dal je moguće da je ipak bebica??? Pomozite plizzz na ivici sam živaca.user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.6.2013 13:15:10 >

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 4060
4.6.2013 13:16:20   
malena27 RR
Molim clanice da ne mijenjaju naziv teme, jer se konstanto mijenja naziv u ''dali sam trudna?''...
Ispravan naziv je ''Da li sam trudna?''

LP, RR Tim

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu takica2009)
Neposredna veza do poruke: 4061
4.6.2013 13:56:56   
Antonija09
evo da javim sutra se idem prebaciti kod drugog gin.jer jer moj pred mirovinu i radi samo jednom u mjesec dana user posted image mislim da je vrijeme da se prebacim user posted image a od testova sam odustala,pa cemo vidjeti..
tako da se nadam da ce mi sutra otkriti nesto vise pa vam javim dali sam user posted image hvala vam user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 4062
4.6.2013 14:06:56   
Antonija09

IZVORNA PORUKA: takica2009

Ja i moja menstruacija....uh nikad na vrijeme, uvijek neredovna na 40 dana user posted image ali ovaj mjesec ga baš pretjera... poslednja je bila 18.04. i od tada ništa.
Ovo je prvi mjesec NEČUVANJAuser posted image mene i mog muž-puža. prije 7dana uradili test i on je bio negativan a menstr još nema
Imam osjećaj da ću dobiti ali opet dal je moguće da je ipak bebica??? Pomozite plizzz na ivici sam živaca.user posted image

tako i ja,samo cekaj i ne znanje..sacekaj jos par dana ako se M ne pojavi odi odmah kod ginekologa ili napravi krvnu sliku user posted image
ja idem sutra isto a test je negativan pa cemo vidjet hoce li biti user posted image sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 4063
4.6.2013 14:46:13   
dandi84
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Molim clanice da ne mijenjaju naziv teme, jer se konstanto mijenja naziv u ''dali sam trudna?''...
Ispravan naziv je ''Da li sam trudna?''

LP, RR Tim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nisam na to obratila pažnju...Pa ko ga mjenja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 4064
4.6.2013 14:52:36   
dandi84

Draga moja uradi test sa prvim jutarnjim urinom...Sigurno će ti pokazati ako je trudnoća...Ako bude negativan onda je to to...Idi ginekologu posto radite na bebici...Mislim da je to osnovno prije nego se počne raditi na bebici...Ja ti želim user posted image  i javi nam kakav je rezulatat...user posted image

Neposredna veza do poruke: 4065
5.6.2013 14:37:42   
swedica
evo mene ponovo i da vas sviju pozdravim ja sam dobro i isla sam kod ljekara sve je u redu,ali htjela bih da vas pitam imala sam 22.5.2013 i evo vec me boli tupo stomak i ledja i glava me zaboli s vremena na vrieme da li je moguce da su to neki simptomi ili je jos rano.
EMEF kako si ti nema te nejavljas se jel sve uredu puno pozdrava svima

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 4066
5.6.2013 15:35:54   
Antonija09
evo da javim da sam danas oisla i prebacila se kod drugog dokora i on mi je rekao da imam policisticne jajnike user posted image
kaze da mogu biti sretna sto imam ovog jednog user posted image kod kuce..a god.dana idem kod svog i rekao da su mi jajnici u redu,uzas,bas sam user posted image danas malo krvi,valjila sam betu i 0,6 je nalaz user posted image on ne vvidi trudnocu na ultrazvuku a nije nam jasnu od kud mucnine i povracanje user posted image tako da od slj.mj.krecemo u akciju user posted image

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 4067
6.6.2013 11:54:55   
emef

ja sam proslu menstruaciju imala 16.4. i uradila sam test 17.5. ipokazao dvije crte. Odi ti doktoru pa nek te pregleda.

Neposredna veza do poruke: 4068
6.6.2013 20:36:24   
bamblbi
evo da javim da sam danas oisla i prebacila se kod drugog dokora i on mi je rekao da imam policisticne jajnike user posted image
kaze da mogu biti sretna sto imam ovog jednog user posted image kod kuce..a god.dana idem kod svog i rekao da su mi jajnici u redu,uzas,bas sam user posted image danas malo krvi,valjila sam betu i 0,6 je nalaz user posted image on ne vvidi trudnocu na ultrazvuku a nije nam jasnu od kud mucnine i povracanje user posted image tako da od slj.mj.krecemo u akciju user posted image

E pa draga moja da ti malo podignem moraluser posted image
Ja isto imam policistična oba jajnika i uspjela sam ostati trudna Sve završilo super.
Sin sada ima 5 godina. Druga trudnoća je bila vanmaterična i morali su izvaditi lijevi jajovod i tada mi je
doktor rekao da mi lijevi janik više nema funkcije i pitao
me imam li djece ta su sada šanse minimalne.
Šta mogu pomirila se s tim.
Eto mene sada trudna 8 sedmica,
čudu nikada kraja, a što bi moja doktorica sada rekla:"Nikad ne reci nikad" kad
se najmanje nadaš desi se i naravno mi presretni.
Zato ne odustaj i želim ti uskoro da nam se pridružiš na trudnicama

16.03.2008 Mamina sreća
14.05.2013 user posted image

16.03.2008 T
20.01.2014 H

(odgovor članu emef)
Neposredna veza do poruke: 4069
6.6.2013 23:56:33   
Antonija09
oo super user posted image
hvala na podrsci user posted image bas mi je drago..i ja bi voljela bar jos jedno user posted image nadam se da cemo uspjeti user posted image
ma nema odustajanja user posted image ali sad kad znam nekako se opterecujem,morat cu se opustiti i prepustiti user posted image
samo da jos pittam dali si pila kakve tablete
uzivaj u user posted image user posted image

(odgovor članu bamblbi)
Neposredna veza do poruke: 4070
7.6.2013 13:05:01   
bamblbi
Nisam pila tablete, poslije vanamterične sam pila čaj od nevena i matičnjaka
onako više radi nekog čišćenja i jer mi je pomagao kod jakih menstrualnih bolova.

16.03.2008 Mamina sreća
14.05.2013user posted image

16.03.2008 T
20.01.2014 H

Neposredna veza do poruke: 4071
7.6.2013 14:14:17   
takica2009
Eto samo da javim user posted image stigla .... Razgovarala sam sa dr i ona kaže samo naprijed ne mora svako ostati trudan poslije 1 mjeseca nečuvanjauser posted image zdrava si i pokušavaj :) sretno vama i meni ženice moje :) u radu :) za malo sunašce :)user posted image

(odgovor članu bamblbi)
Neposredna veza do poruke: 4072
8.6.2013 10:23:35   
emma7
zdravo dali mi neko moze pomoci dali ima neko iskistava sa stranicom Fertility friend pracenje ovolucije datum koji mi je pokazan kad mi je ovolucija 16 dana nakon menge sada mi pokazuje da imam naboje trudnoce 50.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the i Early Pregnancy Signs 30% i temp mi se povisila iz dana u dan raste kad ustanem mjerim je pa ako neka od vas ima kakav odgovor sem testa zatrudnocu user posted image user posted image muz mi zabranio da ga kupujem jer do sada tonu sam ih kupila user posted image user posted image na dan ovolucije sam imala odnose tako da neznam jos nista koliko je tacan Fertility friend

< Poruku je uredio emma7 -- 8.6.2013 10:24:50 >

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 4073
8.6.2013 16:29:51   
kokouli
Emma 7 kasni li tebi user posted image [sm=hudicek1.gif,ako ne kasni sacekaj ,a ako si bas nestrpljiva ,a jesi ,i razumijem ,trkni po neki kucni test da dusu urahatis na brzaka .Sretno.

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4074
10.6.2013 23:52:40   
Danijelas86
veliki pozz u velikoj sam brizi jer nezz sta da mislim vise..poslednju menstruaciju sam imala 29.04 inace imam redovne cikluse svaki 28 dana..radila sam test na trudnocu prije ocekivane M sa vecernjim urinom i bio je negativan..zatim sam prije par dana uradila sa jutarnjim i opet neg...ali menstr jos nisam dobila..da li i posle ta dva neg rezultata postoji sansa za trudnocu iako nemam simptome ni za to a ni za M..hvala vam

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 4075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *