|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
4.5.2013 14:55:59   
manfri
Leena mila cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelim ti da trudnocu provedes sa lakocom i uzivanjem i da se aBd lako porodis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drage moje mamice zelim vam svima laku i ugodnu trudnocu i da svoje bebice doneset_e na ovaj svijet zdrave sa srecom i veseljem i da vas ovo troje uvijek prate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio manfri -- 4.5.2013 15:09:11 >

Kako oslovljavaš druge i drugi će tebe tako oslovljavati.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1001
5.5.2013 19:00:40   
škorpija
leenaaaaa pa jel fino da me mm obajvještava da si trudna ccccccuser posted image , čestitam draga sve najbolje vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 1002
5.5.2013 19:09:32   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

leenaaaaa pa jel fino da me mm obajvještava da si trudna ccccccuser posted image , čestitam draga sve najbolje vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja mislila ti

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1003
5.5.2013 20:12:11   
leona81
leena cestitaaaam

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1004
5.5.2013 22:36:51   
škorpija
e moja majo taj film čini mi se neću još neko vrijeme gledatiuser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1005
5.5.2013 22:38:32   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja mislila ti

I jauser posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1006
5.5.2013 22:38:40   
myb@by
Svim tudnicama čestitam od srca. Želim im najljepših 9 mjeseci i zdrave user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1007
6.5.2013 0:43:50   
mala_sa
Leena draga iskrene cestitke user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1008
6.5.2013 4:03:32   
Bebica11
Iskrene cestitke nasoj Leeni, da s hajrom iznese i rodi slatku bebicu aBduser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1009
6.5.2013 7:35:47   
Leva
Cestitam user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1010
6.5.2013 13:14:57   
*andjela*
Leena cestitam user posted image user posted image user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1011
6.5.2013 21:36:59   
vila_7
Leena user posted image user posted image user posted image Da ti trudnoca prodje skolski, porod bude lagan a bebica ziva i zdrava!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 1012
7.5.2013 8:21:21   
Lulu_08
Leena od srca ti zelim sve najbolje u trudnoci i aBd zivu i zdravu bebicu, bracu ili seku tvojoj velikoj ljepotici user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1013
8.5.2013 13:34:00   
babyline
Ja sam svoj + ugledala jos par dana prije ocekivane, sad vec kasni 6 dana i to je to. Trudna sam user posted image

Sad molim Boga da sve bude u najboljem redu i iscekujem kad cu otici dr. user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1014
8.5.2013 13:37:55   
reallove

IZVORNA PORUKA: babyline

Ja sam svoj + ugledala jos par dana prije ocekivane, sad vec kasni 6 dana i to je to. Trudna sam user posted image

Sad molim Boga da sve bude u najboljem redu i iscekujem kad cu otici dr. user posted image

Cestitkeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu babyline)
Neposredna veza do poruke: 1015
8.5.2013 13:46:52   
veki_aki
Cestitke trudnicama i skolsku trudnocu zelim!user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1016
9.5.2013 11:45:35   
Mirela_sa
Drage moje.. evo da podjelim rekla bih i srecu a i strah:)... Upravo uradila test i pokazale se dvije srticeuser posted image ... i sretna sam i prestrasena... Imam bebu kod kuce od 13 mjeseci i prva pomisao mi je bila kako cu ja to sve izdržati... tek sam promjenila posao...tu sammjesec i nekako mi sad sve ovo cudno... Da se razumijemo sretna sam planirala sam drugo... ali me je strah hocu li ja to sve moci......

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 1017
9.5.2013 11:50:25   
škorpija
gotovo je saduser posted image , sretno ne sekiraj se, naravno da ćeš moći, sve se dešava s razlogomuser posted image

(odgovor članu Mirela_sa)
Neposredna veza do poruke: 1018
9.5.2013 13:48:55   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mirela_sa

Drage moje.. evo da podjelim rekla bih i srecu a i strah:)... Upravo uradila test i pokazale se dvije srticeuser posted image ... i sretna sam i prestrasena... Imam bebu kod kuce od 13 mjeseci i prva pomisao mi je bila kako cu ja to sve izdržati... tek sam promjenila posao...tu sammjesec i nekako mi sad sve ovo cudno... Da se razumijemo sretna sam planirala sam drugo... ali me je strah hocu li ja to sve moci......

CESTITAAAAM i ne brini se... i ja sam saznala za T kad je malecka imala 15,5mj, al nesto se ne plasim, polahko s Bozijom pomoci aBd bice to sve oki, a bebe ce skupa odrastati aBduser posted image

pridruzi nam se na temu Razgovori u ocekivanju bebeuser posted image

babyline cestitke i ovdjeuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Mirela_sa)
Neposredna veza do poruke: 1019
13.5.2013 10:02:23   
cukunukije
pozz svima...evo i ja sam user posted image :Dnakon jednog spontanog,opet je kazu rizicna,ali bit ce to ok ako Bog da...:) cestitam svima i da vam bude sa srecomuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1020
13.5.2013 23:00:57   
dandi84

IZVORNA PORUKA: cukunukije

pozz svima...evo i ja sam user posted image :Dnakon jednog spontanog,opet je kazu rizicna,ali bit ce to ok ako Bog da...:) cestitam svima i da vam bude sa srecomuser posted image

Čestitam od srca...Da sve dobro prođe, da uzivas u trudnoći i naravno lak porod ti želim...Čuvaj se sad i uzivaj....

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu cukunukije)
Neposredna veza do poruke: 1021
14.5.2013 7:44:00   
berni
Pozdrav svima, cestitam zenama koje su user posted image .

Ja svoje user posted image prvi put ugledah juce, oboje smo presretni i ja jos uvijek ne vjerujem.
Nisam znala gdje pisati, pa cu ovdje... Zadnju user posted image sam imala 19.4, kad bih trebala na prvi pregled, da li je jos rano?
Kada da uradim betu, i gdje ste je vi radile?
Svaka informacija dobro ce doci.

Svima zelim laku i skolsku user posted image .

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1022
14.5.2013 10:15:19   
grozđe
berni i cukunukije Cestitam user posted image user posted image

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 1023
14.5.2013 11:39:53   
Leena

IZVORNA PORUKA: berni

Pozdrav svima, cestitam zenama koje su user posted image .

Ja svoje user posted image prvi put ugledah juce, oboje smo presretni i ja jos uvijek ne vjerujem.
Nisam znala gdje pisati, pa cu ovdje... Zadnju user posted image sam imala 19.4, kad bih trebala na prvi pregled, da li je jos rano?
Kada da uradim betu, i gdje ste je vi radile?
Svaka informacija dobro ce doci.

Svima zelim laku i skolsku user posted image .

Mila, cestitam i ovdje! Ne trebas raditi betu kada ti je test pokazao da s trudna.
Ja sam na pregled prvi isla odmah sa 5 sedmica (u prvoj trudnoci i ranije, ali sam imala jake bolove). Sa 5 sedmica ti moze vidjeti samo gestacijsku, ako sacekas malo i odes sa 7 sedmica, onda mozes cuti i srculence aBd, pa kako ti je draze, u svakom slucaju sretno

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 1024
14.5.2013 18:14:19   
berni
hvala ti Leena puno...
narucila sam se tek 20.6 a kako je krenulo do tad cu da spavam...

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *