Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 8.5.2013 12:31:21
Mya_81 RR
Ako mislis kupovati nesto, onda bih i ja ljubicastu odabrala. Mislim da bi zlatna mala torbica isla dobro uz to, ali ne bih tu puno nakita stavljala...samo ljubicastu narukvicu da se sve kompletira....
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 8.5.2013 12:53:51
ada_
i ja mislim da bi ljubicaste bile super sa ljubicastom narukvicom ja sam imala zutu haljinu i zelene cipele,prvo su bile plave u planu ali posto su bile neudobne zelene su popravile situaciju
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 8.5.2013 17:58:22
Hanady RR
Moja haljina za 1.6 je tirkizno zelena.. tamnija nijnasa tirkizno zelene... sa zlatnim detaljem na kaišu... eh sad imala sam ideju o zlatnim slaonkama i tašni i naušnicama ... no porbavala sma i ljubičaste cipele ...naušnice zlato sa ljubičadtim kamenčićima a tašnica iste boje zelene kao haljina... no nekako nisma sigurna čini mi se da mi je ova ljubičasta koju posjedujem presvjetal nijansa...