|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
25.3.2013 8:28:16   
bambi1

IZVORNA PORUKA: InLove

Lijepo je i jedno i drugo.. s tim da bi ja dala Dalia :) bez J.

Moja curica se zove DALIA user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1401
26.3.2013 14:48:44   
Rosaina
Meni je Iris prekrasno ime, i kad budemo imali bebija, ako budem imala pisuljicu imat ce to ime.
Pripremila sam i za drugu, Mila. Za svaki slucaj user posted image

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 1402
26.3.2013 14:57:27   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: july09

Drage forumasice :)

Jeli vama ljepse zensko ime Dalija ili Amina?

Starija kcerkica se zove Lejla.. tako da nam skoro svako predlaze Ajla ili tako nesto skroz slicno Lejli, ali meni su favoriti Dalija i Amina, mm kaze da ja odlucim a meni se svidja 1000 imena :D svake sedmice novo user posted image

hvala vam

dalia bez juser posted image

Mislim da bi Dalia ljepse stajalo uz Lejla. Meni je Dalia jedno od najljepsih imena, a ovo drugo je moje user posted image i svakako meni jako lijepo user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1403
29.3.2013 13:05:11   
cipi
Sta mislite o imenu Lena?

Nasla sam ga na stranici muslimanskih imena, ali napisano kao Leena (ne znam da li bi bilo muslimansko ako bih izbacila to jedno euser posted image ), a znacenje plant of dates, soft, mild, clemency (ima posebno Lina sa znacenjem palm tree pa pretpostavljam da se ovo Leena cita kao Lena sa dugim e hehe)
Ispocetka mi se toliko svidjalo Lana, i sad mi se ono zapravo najvise svidja, ali gradom stalno sinja bijeli kombi sa velikom crvenom reklamom na sebi "Lana - higijenski ulosci" tako da sam odustala od tog imenauser posted image

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 1404
29.3.2013 13:21:01   
Leena

IZVORNA PORUKA: cipi

Nasla sam ga na stranici muslimanskih imena, ali napisano kao Leena (ne znam da li bi bilo muslimansko ako bih izbacila to jedno euser posted image ), a znacenje plant of dates, soft, mild, clemency (ima posebno Lina sa znacenjem palm tree pa pretpostavljam da se ovo Leena cita kao Lena sa dugim e hehe)
Ispocetka mi se toliko svidjalo Lana, i sad mi se ono zapravo najvise svidja, ali gradom stalno sinja bijeli kombi sa velikom crvenom reklamom na sebi "Lana - higijenski ulosci" tako da sam odustala od tog imenauser posted image

Lina se cita i jedno i drugo, koliko ja znam. A Lena (sa kratkim e) znaci na arapskom bukvalno: nama.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 1405
30.3.2013 6:44:27   
cipi

IZVORNA PORUKA: Leena

IZVORNA PORUKA: cipi

Lina se cita i jedno i drugo, koliko ja znam. A Lena (sa kratkim e) znaci na arapskom bukvalno: nama.

joj ne mogu da nadjem ni jedno za koje mogu reci eh to je to kao prosli put user posted image
Sinoc sam izdvojila neka: Amani, Erina, Imani, Zora, Zahara, Zara, Alina, Sana, Dania i sva su mi lijepa, ali nekako mi nije to to...

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1406
4.4.2013 13:59:30   
CombatKitten
Meni je značenje imena jako bitno bilo, pa sam i istraživala i pitala ljude koji imaju veliko znanje o Islamu.
Nakon svega presudilo je ime NEHLA, koje ima isto značenje kao NAHLA - pčela radilica.
Ujedno sam i saznala da nije lijepo govoriti malom djetetu ono tipa "pi kako si ružan/ružna, koke te pokakile, lopove,lopužo mala" radi uroka. nego da treba djecu obasipati lijepim riječima i epitetima jer preko meleka poprimaju te osobine.

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 1407
22.4.2013 11:29:16   
2strawberry
sta mislite o imenima Filip i Stefan? Jesu li previse vjerska? Za curicu vec imamo nekoliko imena, ali ako bude djecak ja nemam niti jednu ideju. Filip mi je favorit, ali imam neki filing da je previse vjerski, a ja sam za neutralna imena (gdje i nemam neki izbor).
Pomagajte, osim misljenja za ova, dajte mi neke ideje nevjerskih imena :)

(odgovor članu CombatKitten)
Neposredna veza do poruke: 1408
   [Obrisana poruka]
22.4.2013 11:31:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu 2strawberry)
  Neposredna veza do poruke: 1409
22.4.2013 11:35:08   
Lady26
Pitanjce, ime Dalia? Cije je ime, znacenje itd user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1410
22.4.2013 11:37:48   
2strawberry
Tibor mi je isto bila jedna od ideja user posted image samo malo neuobicajeno za nasu sredinu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1411
22.4.2013 11:40:29   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Lady26

spada u neutralna imena, i ne znam dali ima neka značenja, osim cvijeta dalia
znam jednu koja se tako se tako zove i morali su joj na krštenju dati drugo ime, jer nije hršćansko (nema ga u crkvenom kalendaru)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1412
22.4.2013 11:41:01   
vjestica

IZVORNA PORUKA: 2strawberry

Tibor mi je isto bila jedna od ideja user posted image samo malo neuobicajeno za nasu sredinu

mađarsko ime user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 1413
22.4.2013 11:43:43   
teacher75

sta mislite o imenima Filip i Stefan? Jesu li previse vjerska? Za curicu vec imamo nekoliko imena, ali ako bude djecak ja nemam niti jednu ideju. Filip mi je favorit, ali imam neki filing da je previse vjerski, a ja sam za neutralna imena (gdje i nemam neki izbor).

Alanuser posted image Alen, Zlatan, Mak, Tin, Jan, Ivor...

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.4.2013 11:52:28 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1414
22.4.2013 11:46:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: vjestica

spada u neutralna imena, i ne znam dali ima neka značenja, osim cvijeta dalia
znam jednu koja se tako se tako zove i morali su joj na krštenju dati drugo ime, jer nije hršćansko (nema ga u crkvenom kalendaru)

Ja sam nasla i medju hrvatskim, medju arapskim...tj kao sto ti rece svugdje ga ima...
al nista konkretno, mozda nisam fino trazila user posted image
Meni treba kao muslimansko....tj treba mi "potvrda" user posted image

Nasla user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.4.2013 11:48:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1415
22.4.2013 11:47:44   
smajli80

Meni je Filip puno ljepše od Stefan(ima ih puno i gube na ljepoti)

Evo par neutralnih koja se meni sviđaju:Robert,Marko,Kristijan,Relja

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

Neposredna veza do poruke: 1416
22.4.2013 11:49:30   
vjestica

IZVORNA PORUKA: smajli80

Meni je Filip puno ljepše od Stefan(ima ih puno i gube na ljepoti)

Evo par neutralnih koja se meni sviđaju:Robert,Marko,Kristijan,Relja

user posted image user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1417
22.4.2013 11:50:21   
vjestica
samo ova 2 gore boldirana ne mogu ja dati svvm sinu ,a jesu prelijepa user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1418
22.4.2013 11:50:44   
teacher75
pa kristijan mi bas i nije neutralno, daleko od togauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1419
22.4.2013 11:51:57   
teacher75

samo ova 2 gore boldirana ne mogu ja dati svvm sinu ,a jesu prelijepa user posted image

mozes tibor, taman je madjarskouser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1420
22.4.2013 11:52:02   
Lady26

Sto?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1421
22.4.2013 11:52:30   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

mozes tibor, taman je madjarskouser posted image

Moja mama ima poznanika koji se zove Libor user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1422
22.4.2013 11:52:33   
vjestica

Sto?

mm i brat user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1423
22.4.2013 11:52:52   
Lady26
Pa i bilo mi malo cudno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1424
22.4.2013 11:53:01   
2strawberry
Sve super, ali Kristijan mi je neutralno isto koliko Muhamed user posted image

Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *