jasmin
|
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Galicia Zlatan, Sladjan, Srdjan, Biserka, Jadranka..Itd... Nebitno. Niko ovdje za Svabe ne navija. Vidjecemo koje ces ti,od navedenih,i opcenito bosanskih aBd dati . Nisam rekla da cu dati ili necu dati, nije to tema emisije. Davno sam rekla da cu dati djeci imena po cvijecu. I dalje mi je cudno sto su arapska imena in u Bosni. Bacis bombu,a ne znas da rukujes njom . Cudis se sto drugi daju odredjena imena,a ne mislis da ce imena tvoje djece nekome biti cudna. Meni je cudno sto je tebi cudno...jer arapska imena su bas uvijek bila IN u BiH... Muhamed,Ibrahim,Salih,Alija,Aisa,Fatima,Hasan,Husejn,Omer,Osman,Seida,Rahima,Halima,Aida,Senada,Bahra....i tdr.......... Tako su nam se zvali pradjedovi,pranane...ocevi,majke,sestre,braca,sinovi,kceri... I tebi sad to cudno ???!?!?!?!?!?
< Poruku je uredio jasmin -- 7.2.2013 17:30:17 >