Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Andy draga kao i sve zenice mislim na tebe i molim dragog Boga da sve bude u redu sa tvojom bebicom, kako god da bude meni je tvoja recenica IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23 Hvala vam svima od srca.... Evo i mojacurica se zahvaljuje skakuce ljubi ju mama :-)
vec rekla sve, da ces ti bez obzira na ishod u naruciju ako Bog da drzati svoju princezu, sve najbolje ti zelim
Joj drage moje meni onih 2 sata cekanja tamo bilo ko vjecnost.....
IMAMO DOBRE VJESTI MOJA CURICA NEMAM DOWNOW SINDROM NI NITI IJEDAN OD SINDROMA JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU ajmo u kol da zaigframo.....
Joj kako mi kamen sa srca pao nemat pojma, nalazi su nevjerovatni ali istiniti. Za srce jos uvjek stoji da ima greske al sada 2 ne vise 3 i za usta da su rascjepana 3 mm , za sada je na tome, sutra idem na mrt da pregledaju detaljno sve organe u 10 i onda u 15 na djecju kirurgiju tamo ce mi rec jel se moze srce operirat il ne, sve u svemu sutra je konacna odluka i onda je na meni da odlucim hocu li zadrzat ili ne :-) Molite se jos jednom da sutra kazu da mogu operirat i da ce moja curica ipak biti zdrava :-)
mila moja i ja sam fakat sretna zbog tebe bi ce to ako Bog da sve ok
Andy draga bas mi je drago da su vijesti super , i nadam se i danas da ce biti sve puno bolje nego si mislila! Zelim ti da docekas svoju curu zivu i zdravu! Mamama hrabricama saljem veliki od srca, zelim vam nove bebice da otjeraju bar dio tuge iz srca!
Andy da sve bude kkao treba zelim ti srecu i tebi i bebi maloj . Nadam se da nam danas donosis jos dobrih vjesti .
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Nazalost nema lijepih vijesti...Andy se javila jednoj nasoj trudnici... nalazi su jako losi. Nemam rijeci utjehe :((((((
nije valda
Nazalost Vise nista ne znamo osim da su nalazi jako losi i da neznaju da li ce beba prezivjeti.... Boze podari joj snage da se izbori sa tim
O Bože...sabura joj daj...
andy mislimo na tebe