Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj drage moje meni onih 2 sata cekanja tamo bilo ko vjecnost.....
IMAMO DOBRE VJESTI MOJA CURICA NEMAM DOWNOW SINDROM NI NITI IJEDAN OD SINDROMA JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU ajmo u kol da zaigframo.....
Joj kako mi kamen sa srca pao nemat pojma, nalazi su nevjerovatni ali istiniti. Za srce jos uvjek stoji da ima greske al sada 2 ne vise 3 i za usta da su rascjepana 3 mm , za sada je na tome, sutra idem na mrt da pregledaju detaljno sve organe u 10 i onda u 15 na djecju kirurgiju tamo ce mi rec jel se moze srce operirat il ne, sve u svemu sutra je konacna odluka i onda je na meni da odlucim hocu li zadrzat ili ne :-) Molite se jos jednom da sutra kazu da mogu operirat i da ce moja curica ipak biti zdrava :-)
< Poruku je uredio MicoTico -- 4.4.2013 17:26:22 >
Andy Bec23 mila moja neznas koliko se veselim ovim vijestima . Cijelo jutro gledam ima li vijesti od tebe. Tvoja princezica je jaka kao i ti. Sretno sutra sa ostalim nalazima. Tebi i tvojoj princezi saljem
Joj drage moje meni onih 2 sata cekanja tamo bilo ko vjecnost.....
IMAMO DOBRE VJESTI MOJA CURICA NEMAM DOWNOW SINDROM NI NITI IJEDAN OD SINDROMA JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU ajmo u kol da zaigframo.....
Joj kako mi kamen sa srca pao nemat pojma, nalazi su nevjerovatni ali istiniti. Za srce jos uvjek stoji da ima greske al sada 2 ne vise 3 i za usta da su rascjepana 3 mm , za sada je na tome, sutra idem na mrt da pregledaju detaljno sve organe u 10 i onda u 15 na djecju kirurgiju tamo ce mi rec jel se moze srce operirat il ne, sve u svemu sutra je konacna odluka i onda je na meni da odlucim hocu li zadrzat ili ne :-) Molite se jos jednom da sutra kazu da mogu operirat i da ce moja curica ipak biti zdrava :-)
Andy odlicne vijesti, abd. da i sutra bude sve i redu i da uzivas u trudnoci do kraja
Drage moje pola vas ni neznam, nisam nikada ni bila u kontaktu i tako mi je drago da vas sad znam i da znam da ste mi podrska, mnogo znaci, nemogu opisat koliko, ovo je nevjerovatno... Tako ste divne sve ljubimo vas.... Nadamo se da ce sutra bit ohrabrujuce vijesti pa ce mo moc na miru do kraja iznjet trudnocu... Ljubim vas sve i jos jednom hvala
Andy mila ,nemas pojma kako si me obradovala.Da se Bog dragi smiluje i da i ovi nalazi budu ok .Vjeruj da sam stalno izlazila na temu samo da vidim kako si,a nekako sam vjerovala da ce da bude ok.Čvrto ću držat fige da nam se aBd javiš opet sa divnim vjestima .