|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Srce puca... duša jeca :(((
1.4.2013 16:09:38   
klemzi

IZVORNA PORUKA: elalea

veeseelaa ti si pravi heroj svaka ti cast.16.aprila ce se napuniti 3 mj.od kako sam ja izgubila svoju emicu i trudim se biti i jaka i vesela i svasta nesto al juce kad nisac crkla tako mi nesto doslo zalosno sve ovo.ako mi vjerujes jos nisam otisla na mezar svojoj emi a prolazim skoro svaki dan pored nje nemogu,nemogu i nemogu

user posted image user posted image user posted image
Ljubim te i neka te Bog čuva

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu elalea)
Neposredna veza do poruke: 301
1.4.2013 18:06:04   
Mrvica_83
Draga Elaleauser posted image user posted image Mnogo zagrljaja utjehe ti saljem user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 302
1.4.2013 18:44:18   
Lulu_08
Andy user posted image user posted image user posted image user posted image nisam znala, jako me je stislo u grudnom kosu bas mi je strasno zao...dusice draga...ja se stvarno od srca najjace moguce nadam da ce sve biti u najboljem mogucem redu i po tebe i bebicu aBd. Cuvaj se mila milion zagrljaja ti saljem!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 303
1.4.2013 19:29:02   
Andy_Bec23
Nema vjesti jos sutra idem na punkciju i u cetvrtak ce bit nalazi... A cujem da ima kod tebe duso dobrih vjesti, nemas pojma koliko mi je drago , pa ovo je za slavlje :-)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 304
1.4.2013 21:17:55   
veeseelaa
pa ja mislim danas na tebe i pitam se gdje si
znači u četvrtak nalaz?
molim se za tebe i tvoju curu user posted image
a da kod mene novina, no budimo sad usmjerene sa vibrama prema tebi i prema tvojoj curiciuser posted image
kako si ti danas?
nadam se da se dobro držiš, budi nam jaka

< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.4.2013 21:19:03 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 305
1.4.2013 23:40:24   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa ja mislim danas na tebe i pitam se gdje si
znači u četvrtak nalaz?
molim se za tebe i tvoju curu user posted image
a da kod mene novina, no budimo sad usmjerene sa vibrama prema tebi i prema tvojoj curiciuser posted image
kako si ti danas?
nadam se da se dobro držiš, budi nam jaka

Dobro sam, puno bolje danas, sutra da uradim te nalaze pa ce mo vidjet sta dalje. Javim vam, hvala vam svima....

Neposredna veza do poruke: 306
1.4.2013 23:50:17   
sporty mamaa

stvarno mi je zao neznam sta bi ti rekla sve sto kazem je suvisno al jedno znaj da dragi bog upravlja sa svim i svacim..i da cuda postoje mozda i nije sve onako crno kao sto mislimo...tesko jes razumijem te jer ija sam u 35 nedelji morala rađati mrtvu djevojcicu nedo bog nikom vise takvo nesto.CUVAJ SEBE I SVOJE ZDRAVLJEuser posted image user posted image user posted image

Moja prijateljica je isto kao i tiuser posted image user posted image Al evo neki dan je rodila ponovo i to zivu i zdravu djevojcicu. Zato nedaj se,m znam da je tesko, ali tvoj andeo te sada cuva i cuvat ce tvoju sljedecu bebicuuser posted image user posted image

(odgovor članu elalea)
Neposredna veza do poruke: 307
3.4.2013 15:49:12   
Andy_Bec23
Sutra su nalazi, juce sam prezivjela punkciju, nadamo se najboljem :-)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 308
3.4.2013 16:37:39   
elalea
veeseelaa pitala si me znam li uzrok .znam kad sam otisla na uzv dr.nije znao od ceg je beba umrila al kad sam se porodila u bebe je bio svezan cvor od pupkovine i pupcanik 4 puta oko vratauser posted image user posted image to se desilo 16 januara a na redovnoj kontroli sam bila 26 decembra i sve je kao bilo ok sto znaci da je kroz neki 20-tak dana to se sve odigralo al opet neznam da je moguce da beba od 42 cm.i 2140 kg.moze svezati cvor od pupkovine a pupkovina iznosi neki 40-50 cm MOLIM SVE KOJE NESTO ZNAJU O TOM DA MI JAVE.HVALA

Neposredna veza do poruke: 309
3.4.2013 16:40:47   
elalea
BOG PA DOKTOR STO BI NASI STARI REKLI...DRAGA ANDY_BEC23 SVE NAJ,NAJ TI ZELIM I TEBI I TVOJOJ BEBACI MALOJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 310
3.4.2013 16:45:51   
elalea
VEESEELAA ZNAM DA JE TESKO PRICATI O OVIM BOLNIM DOGAĐAJIMA AL TE MOLIM DA MI KAZES STA JE BILO SA TOBOM I BEBICOM I KAD SE TO DESILO I OD KOLIKO TJEDANA MOLIM TE DA MI KAZES

Neposredna veza do poruke: 311
3.4.2013 17:26:02   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Andy da ti bog da da bude sve uredu , a moze lako biti moja snaha je imala isti problem morala je ici da vadi plodnu vodu iako ej mlada zena jer navaodno doktor je od oka vidjeo da djete ima downsindrom a masallah neki dan joj bi 1 godina i zdrava prava dao BOg da i kod tebe nude tako SRETNO i uz tebe smo.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 312
3.4.2013 17:36:54   
Mirkica

veeseelaa pitala si me znam li uzrok .znam kad sam otisla na uzv dr.nije znao od ceg je beba umrila al kad sam se porodila u bebe je bio svezan cvor od pupkovine i pupcanik 4 puta oko vratauser posted image user posted image to se desilo 16 januara a na redovnoj kontroli sam bila 26 decembra i sve je kao bilo ok sto znaci da je kroz neki 20-tak dana to se sve odigralo al opet neznam da je moguce da beba od 42 cm.i 2140 kg.moze svezati cvor od pupkovine a pupkovina iznosi neki 40-50 cm MOLIM SVE KOJE NESTO ZNAJU O TOM DA MI JAVE.HVALA

nemoj se muciti toliko oko toga , kod jedne forumasice se slicno desilo mislim da joj je nick bio nancy odavno niej vise clan , rodila je normalno poslije . TO oko pupcane moze se svakom desiti ali rijetko , zato ne stresaj se , ako i jeste do pupcane vrpce budi sretna (mislim bolje da ima neki razlog do tebe pa da svaku trudnocu moras strahovati) jer to je jedna slucajnost koja je et zadesila tebe na zalost ali sto je utjeseno da si ti zdrava zena koja moze roditi zivu i zdravu bebicu .
Odtuguj odboluj svoju bebicu jer ti si majka i mirno i hladne glave dalje , jer sto je bilo ne mozes na zalost ispraviti . SRETNO

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu elalea)
Neposredna veza do poruke: 313
3.4.2013 20:04:11   
veeseelaa

VEESEELAA ZNAM DA JE TESKO PRICATI O OVIM BOLNIM DOGAĐAJIMA AL TE MOLIM DA MI KAZES STA JE BILO SA TOBOM I BEBICOM I KAD SE TO DESILO I OD KOLIKO TJEDANA MOLIM TE DA MI KAZES

elalea pročitah uzrok smrti tvoje bebe, jako mi je žao, zaista je to teško predeveratiuser posted image

ja sam ničim izazvana dobila bolove u 30 sedmici u 16 sati a već u 17,30 sam se porodila
beba je živorodjena, 1700 grama, 43 duga, djevojčica, stavljena u inkubator, živjela 10 sati i umrla, autopsija kaže nedovoljno razvijena pluća zbog prijevremenog rodjenja......
ja sve nalaze obavila, svi nalazi ok.... uzrok prijevremenog poroda nikad nismo saznali
Kažu da se za 20% prijevremenih poroda nikada uzrok ne sazna, a da svaka 5-6 beba rodjena u BiH je rodjena prije vremena, ja udjoh u tu statistiku....
genetske predispozije za prijevremeni porod nemam, inače trudnoća mi je bila uredna, bez ikakvih komplikacija sve do tada....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu elalea)
Neposredna veza do poruke: 314
3.4.2013 20:08:14   
veeseelaa
i da to se sve desilo prije tačno 4 mjeseca
rodila sam je 03/12 a umrla je 04/12 user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 315
4.4.2013 12:25:54   
elalea
veeseelaa moja prijateljica je rodila djevojcicu sa 1820 kg u 30 nedelji i bila je u inkubatoru 2 mj.i sad je fala bogu dobro fino napreduje...a zao mi je zbog tvoje djevojcice jer te razumijem u potpunosti kad mi je i samoj tako

Neposredna veza do poruke: 316
4.4.2013 12:34:37   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i da to se sve desilo prije tačno 4 mjeseca
rodila sam je 03/12 a umrla je 04/12 user posted image

Neposredna veza do poruke: 317
4.4.2013 13:01:49   
veeseelaa

Mislim na tebe, javi se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 318
4.4.2013 16:31:40   
Andy_Bec23
Joj drage moje meni onih 2 sata cekanja tamo bilo ko vjecnost.....

IMAMO DOBRE VJESTI MOJA CURICA NEMAM DOWNOW SINDROM NI NITI IJEDAN OD SINDROMA JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU ajmo u kol da zaigframo.....

Joj kako mi kamen sa srca pao nemat pojma, nalazi su nevjerovatni ali istiniti. Za srce jos uvjek stoji da ima greske al sada 2 ne vise 3 i za usta da su rascjepana 3 mm , za sada je na tome, sutra idem na mrt da pregledaju detaljno sve organe u 10 i onda u 15 na djecju kirurgiju tamo ce mi rec jel se moze srce operirat il ne, sve u svemu sutra je konacna odluka i onda je na meni da odlucim hocu li zadrzat ili ne :-) Molite se jos jednom da sutra kazu da mogu operirat i da ce moja curica ipak biti zdrava :-)

Neposredna veza do poruke: 319
4.4.2013 16:33:13   
Lady26
Divne vijesti, dosta zenica je pitalo za tebe
Divnoooooooooooooo user posted image user posted image  
Sretno i sutra, da bude dobro aBd user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 320
4.4.2013 16:38:30   
Ninushka

IMAMO DOBRE VJESTI MOJA CURICA NEMAM DOWNOW SINDROM NI NITI IJEDAN OD SINDROMA JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU ajmo u kol da zaigframo.....

Joj kako mi kamen sa srca pao nemat pojma, nalazi su nevjerovatni ali istiniti. Za srce jos uvjek stoji da ima greske al sada 2 ne vise 3 i za usta da su rascjepana 3 mm , za sada je na tome, sutra idem na mrt da pregledaju detaljno sve organe u 10 i onda u 15 na djecju kirurgiju tamo ce mi rec jel se moze srce operirat il ne, sve u svemu sutra je konacna odluka i onda je na meni da odlucim hocu li zadrzat ili ne :-) Molite se jos jednom da sutra kazu da mogu operirat i da ce moja curica ipak biti zdrava :-)

Joj Andy...... u mislima si svima bila

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Divno, divno, divno
i nemoj više da pišeš novosti na ovoj temi, molim te...

Sretno i sa ostalim nalazima, tvoja je curica mali borac i ti s njom jojjjj šaljem ti puno zagrljaja podrške, kako mi je drago user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 321
4.4.2013 16:41:07   
smajli80
user posted image user posted image user posted image Divne vjesti zaistauser posted image user posted image

user posted image

Baš mi je drago da ovo vidim.

Svu sreću želim ti i sutrauser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

Neposredna veza do poruke: 322
4.4.2013 16:43:42   
hatepsut

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 323
4.4.2013 16:53:39   
leona81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 324
4.4.2013 16:54:25   
treće

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Joj Andy...... u mislima si svima bila

user posted image
Divno, divno, divno
i nemoj više da pišeš novosti na ovoj temi, molim te...

Sretno i sa ostalim nalazima, tvoja je curica mali borac i ti s njom jojjjj šaljem ti puno zagrljaja podrške, kako mi je drago user posted image user posted image user posted image

aBd da sve bude u redu

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *