|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
2.4.2013 10:46:31   
Damirema
Ljudi zna li iko jesu li prebacili pare posti za isplatu

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5926
2.4.2013 10:48:35   
bebaa
pa koliko znam nisu ni opstinama jos uplatili iz kantona akamoli iz opstine u postu...pa zato i jest frka oko naknade...dobro nam dosla...user posted image

(odgovor članu Damirema)
Neposredna veza do poruke: 5927
2.4.2013 10:52:16   
Damirema
Ma na to i mislim svasta...... Hvala :-)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5928
2.4.2013 10:53:30   
Radost mamina
Slazem se s vama i ovo za FB i za ovo da snimimo poruku nas par i da Hrsun ubaci u emisiju, ako bude moguce, ne mogu ni ja u 22:00, jer mi je mali bebac, a jos uvijek je sika zakon user posted image i pajki u 21:30h , tako da mi odgovaraju ova dva nacina, a mislim da je Fatma najbolja za kamere i nas problem, user posted image samo treba zenu podrzati. user posted image , a sto se tice postarka, ja mu se i ne nadam do 5-tog user posted image

Moje oči ugledaše tvoje lice 02.07.2012.god.

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 5929
2.4.2013 11:03:18   
buci buci
sad sam zvala gradsku upravu,kaze teta nemaju pojma kad ce user posted image
grooooznooooo

(odgovor članu Radost mamina)
Neposredna veza do poruke: 5930
2.4.2013 11:05:19   
Svilica
Fatma i mama alma svaka vam čast. Uz vas sam. Što se tiče emisije rado bih se odazvala al to je malo kasno, nemam gdje bebu. Potpisi, pisma, snimanje priče - za sve stojim na raspolaganju, samo javite na vrijeme. Fatma mislim da si ti najbolja za emisiju. Samo se mi moramo udružiti da te podržimo. Nadam se da ćemo udruženim snagama izboriti se za pravdu i ono malo crkavice da bude na vrijeme. Ljubim vas sve

(odgovor članu Radost mamina)
Neposredna veza do poruke: 5931
2.4.2013 11:08:03   
Fatma
Mile moje evo javila mi se novinarka dnevnog avaza i dolazi za sat vremena kod mene kuci da uradimo pricu,mama_alma zvala sam Mirzu sa Pinka i posto sam ja vec gostovala u jednoj emisiji rijec je bila o vakcinama znamo se i dogovorili smo se o svemu.Nadam se da cemo nesto uraditi.I da treba mi vasa potpora.Posaljite mi pitanja na koja bi zeljeli znati odgovor pa da ih i postavim.

(odgovor članu buci buci)
Neposredna veza do poruke: 5932
2.4.2013 11:12:04   
Fatma

IZVORNA PORUKA: Svilica

Fatma i mama alma svaka vam čast. Uz vas sam. Što se tiče emisije rado bih se odazvala al to je malo kasno, nemam gdje bebu. Potpisi, pisma, snimanje priče - za sve stojim na raspolaganju, samo javite na vrijeme. Fatma mislim da si ti najbolja za emisiju. Samo se mi moramo udružiti da te podržimo. Nadam se da ćemo udruženim snagama izboriti se za pravdu i ono malo crkavice da bude na vrijeme. Ljubim vas sve

Hvala na povjerenju necu stati i nadam se da ce mo se izboriti da barem budu na vrijeme isplata jer ovo je samo Bogu plakati.I ja imam malu bebu od 2,5 mjeseca i nije mi je tesko ostaviti tatiuser posted image i on je u svemu ovome sa nama.Ljubim vas mile moje i javim se.

(odgovor članu Svilica)
Neposredna veza do poruke: 5933
2.4.2013 11:23:52   
eminesqu
Fatma draga svaka ti čast. user posted image user posted image

Ja bi svoje ostavila mužu, ali on radi dokasno pa tako moram mamu vidjeti, meni nisu problem kamere, već sam više puta gostovala.

a raspitaću se i ja kod ovih svojih novinara, sad sam skontala da imam na Al Jazeeri i na Slobodnoj Evropi (Liberty TV ili kako se već zove)

Nadam se da će se nešto pomenuti. user posted image

Ovo je tužno zaista.

A sad nešto razmišljam, da nisam ja počela raditi i evo hvala Bogu završila taj probni rok i konačno na neodređeno ostala, ja ne bih imala za hljeba haman, a kamo li za pelene i ostalo, pošto muž platu u posljednjih godinu dana ja vidi ja ne vidi.

Vi nikada ne možete biti toliko podli koliko ja mogu izgledati naivno.

06.02.2004.
23.09.2011.

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 5934
2.4.2013 11:38:40   
stella
Svaka cast imenjakinjo,podrzavam te,neka se cuje za ovu problematiku,pitanje koje bih ja postavila je sledece:KOME JE U NASOJ DRZAVI STALO DA NATALITET OPADA?
Mislim da nam trebaju davati poticaje da se bebe radjaju a ne da nam i ovu malu osnovicu za zivot daju na kasicicu.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu eminesqu)
Neposredna veza do poruke: 5935
2.4.2013 11:40:52   
Miimy
ja mogu sama u emisiju al sa malenim nemogu jer je kasno ...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 5936
2.4.2013 12:02:16   
stella
Evo poslala sam poruku jos na par elektronskih medija,pa se nadam da ce nam izaci u susret i pomoci nam pisuci o nasoj problematici.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 5937
2.4.2013 12:03:33   
stella
I da u emisiju ne mogu jer mi je jako kasno,moja bebacha zaspe u 21h ako ne onda je nervozna i place ali bas puno.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 5938
2.4.2013 12:04:08   
mamaibabo
samo da znate ja sam hayatu poslala i nista od njih nikakvog glasauser posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 5939
2.4.2013 12:05:42   
mamaibabo

IZVORNA PORUKA: stella

I da u emisiju ne mogu jer mi je jako kasno,moja bebacha zaspe u 21h ako ne onda je nervozna i place ali bas puno.

a bil mogla da negdje oko 17 snime nasu pricu ako oni budu za

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 5940
2.4.2013 12:06:19   
GARI
Kaze teta iz N.Grada..od CETVRTKA isplatauser posted image

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 5941
2.4.2013 12:07:59   
adonermy
evo bio postar i kod mene kaze sutra il prekosutra za Ilidzu al prije da ce bit prekosutra znaci cetvrtak..

daris sreca najveca :) 11.04.2012.

(odgovor članu GARI)
Neposredna veza do poruke: 5942
2.4.2013 12:08:12   
bebaa
hvala bogu...user posted image

(odgovor članu GARI)
Neposredna veza do poruke: 5943
2.4.2013 12:13:05   
bebaa
ali nebi trebalo stati s akcijom s kojom idete...jer ovo je sad slucajno da ubrzo ide isplata...opet ce sledeci mjesec biti isto sr..e...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5944
2.4.2013 12:22:04   
Hanady RR
Baš ste se zalaufale...user posted image

mada sma mišljenja da ste trenale ako s eveć nalazite putem portala ipak uključiti administratora koji nije na ovoj tmei svakmji dan...nadasve nedavno je ista bila gost kantonalne televizije i dala izjavu...

ja bih voljela da se ne šicate ciframa i razlikama od kantona do kantona...jer ćete uletiti u pat poziciju pred političarima...poznavanje ove materije je bitno...
trenutna ne isplata i kašnjenja su u vezi sa zahtveamo potšivanje zakona koji su na snazi
a upoređivanje cifri na naivou kantona i usporedba sa drugim entiteom id ržavama drugim je nešto što je zahtjevamo izmjene zakona...

to su dvije razičite stavri i mislim da trebate bolje istražiti inače će vam začepiti usta ničim i početi pričati o visokoj politici razlike u zakonima na nivu kantona i entiteta u čijoj nadležnosti jeste ova porblematika...

nadalje žene u sarajevskom kantnu su još nažalost nažalost u najpovoljnijoj poziciji u odnosu na HNk ili kanton 10 ( livno)....
i ze-do čak je u većem belaju od sarajeva...

spremite se malo konkretnije i pazite da ne uvlačite durge kantone u priču ako govorite poštivanju ovog zakona...
ili onda na nivou Bih ste trebale priču ranije pokrenuti pa da i drugi kantoni imamo mi i tamo porodilja kažu nešto o poštivanju zakona

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5945
2.4.2013 12:24:24   
Fatma

IZVORNA PORUKA: bebaa

ali nebi trebalo stati s akcijom s kojom idete...jer ovo je sad slucajno da ubrzo ide isplata...opet ce sledeci mjesec biti isto sr..e...

Mile sve je super isplata ce poceti al nesmijemo i necemo stati evo cekam novinarku da dodje ja odustati neucu sta ce biti sljedeci put ista stvar.Dobila sam informaciju da je ministar primio moje pismo i da sacekam sa odgovorom,sacekacu al kopiju pisma cu dati novinarki avaza.Idemo do kraja rekla sam im zamislite kako bi to bio preljep strajk najljepsih beba koje bi ih svojim placem nadvikale.user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5946
2.4.2013 12:25:03   
moja suncica
Podrzavam vas u svemu ali ja nisam u mogucnosti ispostovati gostovanje u emisiji...
Poslala sam mailova na razne adrese ali nema odgovora...

Novac za Ilidzu je uplacen, sutra isplata, upavo sam dobila informaciju od gospđe u opstini...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5947
2.4.2013 12:30:22   
Fatma

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mada sma mišljenja da ste trenale ako s eveć nalazite putem portala ipak uključiti administratora koji nije na ovoj tmei svakmji dan...nadasve nedavno je ista bila gost kantonalne televizije i dala izjavu...

ja bih voljela da se ne šicate ciframa i razlikama od kantona do kantona...jer ćete uletiti u pat poziciju pred političarima...poznavanje ove materije je bitno...
trenutna ne isplata i kašnjenja su u vezi sa zahtveamo potšivanje zakona koji su na snazi
a upoređivanje cifri na naivou kantona i usporedba sa drugim entiteom id ržavama drugim je nešto što je zahtjevamo izmjene zakona...

to su dvije razičite stavri i mislim da trebate bolje istražiti inače će vam začepiti usta ničim i početi pričati o visokoj politici razlike u zakonima na nivu kantona i entiteta u čijoj nadležnosti jeste ova porblematika...

nadalje žene u sarajevskom kantnu su još nažalost nažalost u najpovoljnijoj poziciji u odnosu na HNk ili kanton 10 ( livno)....

spremite se malo konkretnije i pazite da ne uvlačite durge kantone u priču ako govorite poštivanju ovog zakona...
ili onda na nivou Bih ste trebale priču ranije pokrenuti pa da i drugi kantoni imamo mi i tamo porodilja kažu nešto o poštivanju zakona

Mila mislim da netrebamo biti toliko visoko skolovane da bi stitili svoja prava,meni je muka od kasnjenja i zato sam pozvala koga sam pozvala i zato sam poslala kome sam poslala.Ja cu pricati u svoje ime,a znam da ce se mnoge majke pronaci jer mnogo porodica zivi od d.d i naknade.Netrebamo biti politicari al sporazumjet ce mo se znam i ja dobro podvuc mada imam samo srednju skolu.Ovdje sam pocela pisati i vidjela sam da smo skoro svi u istom kosu.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 5948
2.4.2013 12:41:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Fatma

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Mila mislim da netrebamo biti toliko visoko skolovane da bi stitili svoja prava,meni je muka od kasnjenja i zato sam pozvala koga sam pozvala i zato sam poslala kome sam poslala.Ja cu pricati u svoje ime,a znam da ce se mnoge majke pronaci jer mnogo porodica zivi od d.d i naknade.Netrebamo biti politicari al sporazumjet ce mo se znam i ja dobro podvuc mada imam samo srednju skolu.Ovdje sam pocela pisati i vidjela sam da smo skoro svi u istom kosu.

ne treba vam škola nego tačne infomrmacije...

jer kad ti kažeš kasni u sarajevu onaj će političar reć u HNK žene nisu dinara primile godinama...

nije pitanje znanja uopšte nego da se kavlitetno sprmeite da dođete do cilja...
čitam sve ste piasale i stavile u isti koš...

u ovoj fazi ZHTJEVATE poštivanje zakona koji je na snazi...i to onda govorite sve zajedno istim glasom i tonom
a to je 60% porsječen plaće fedracije se uplaćuje zaposlenoj poridlji dok je za nezaoslene taj postotaka manji...
a za podizanje postotka i dostizanja durgih prava koje majke u drugim zemljama imaju treba tražiti izmjene zakona u drugoj fazi...

političari su jako opasna bića...
sako im želiš reći da te ne dovedu na krvi put treba se fino spremiti...diplomate su to neće oni portiv svoga sranja...već im je cilj data nam kašike da pokusamo...

upravo jer smo svi u istom haousu zmiju treba od glave ubijat...da ne palaca repom beze pred nama
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 5949
2.4.2013 12:47:59   
aidica_bih
Draga, za mustuluka si... :)

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 5950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *