Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zvala sam kantonalnu, njima treba žena koja bi pričala, jha na đalost ne mogu, zbog posla, ako ima neka žena koja je spremna pred kameru neka mi se javi na PP, ime, i broj, oni će mene sutra kontaktirati, poslala samporuku i kolegici u avaz
ma lako je reci odo ja...ali treba neko ko se razumije u problematiku,ko zna zaci u zakon i naci pravi odgovor,mozda neka pravnica...nas 10 moze otici i ja bi se ko pi..a rasplakala i osramotilas se i nista nam nebi postigla jer znam sebe,ne znam pricati pred puno ljkudi...zao mi je...nadam se da je neko manje sramezljiv od mene...
rado da nije prehlađen dusa moja al nije strasno bit u emisiji...dok se nisam udala jednom sam gostovala kao udruzenje mladih iz doboja jer sam rodom iz tog grada,pa je tema bila povratak i tako to...uglavnom ko god ode nece se pokajat,jer je aleksandat h.extra i ima uticaja sreca pa se i tema poklopila sa nasim problemom...
ja sam da idemo sa bebaam sad moj nece sjediti cjelu emisiju al jedan sahatak bi mogao dok odgovorimo na par pitanja ... svi bi pare a niko nece da digne glas
Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008. Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.
ovako sad sam se čula sa producentom, jedini problem je što emisija počinje u 22 sata, ja sam bila ubjeđen a da je u 20, ovo 22 bi mogao biti problem,
Producent kae da ima mjesta za 10 žena, ali da treba jedna žena koja bi bila gost,ima li neka od vas koja je zainteresovana da bude znači gost emisije i da priča o ovom problemu