Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
prosli mjesec smo dobile naknadu nakon sto su prosvjetari dobili platu...e danas moja drugarica,nastavnica u osnovnoj dobila platu pa se iskreno nadam da cemo i mi ubrzo...zao mi je chuci i ja tako poletim kad vidim da je neko nesto napisao i onda se shebem...ma valjda ce biti ove sedmice...
treba zvat ministarstvo...pa valjda oni znaju kad ce prebacit novac na opstine...i koji je br.ministarstva vezano za ovu naknadu,ako neko moze da mi javi ...
majopije bas si mi simpaticna s tim nickom...uljepsa mi dan... dobro nam dosla vidjeh da si taze nova...imaj strpljenja i zivaca s nama svima zajedno cekajuci ovo malo crkavice... a zene sta mislite da i mi najavimo strajk ko prosvjetari i odma im uplatili plate...a mi onako s bebama pred kanton...pa kad pocnu drekat o vristat odma ce nam isplatiti i jos povisiti...
jesam taze sam ma svaki mjesec citam vase komentare pa reko odo i ja da se malo ukljucim manje se zivciram a sto se tice strajka izgleda da u ovoj drzavi nista i ne moze dobiti na lijep nacin, pa zato hajmo po nasu crkavicu
tako mi je rekla teta iz kantona da danas usvajaju budzet ,pa izgleda da ga i usvajaju svaki mjesec pa valja njima pokriti troskove svoje pa jos i nase uuuuu pa znate li koliki je to novac
Veliki pozdrav za sve mame i bebe.Cesto pratim forumske teme ali se nikada nisam javila pa odluih sada.Jucer sam vidjela svog postara i pitala ga za porodiljsu naknadu i djeciji dodatak,kada bi mogla poeti isplata?Moj postar mi je odgovorio da u subotu treba da pocne iskreno se nadamda ce tako biti i voljela bi i vas obradovati A sto se tice strajka, vjerujte da je meni doslo jucer da uzmem svoju od 2,5 mjeseca i uletim im na skupstinu i postaviti para pitanja,a pritom da pustim Tairu da im place pa neka je oni pokusaju usutiti Bilo bi ludo,a pri tom i najljepsi strajk nas mama i nasih prelijepih beba,mislim da nebi imali srca i u roku sat bi sve uplatili i ono sto nam duguju.Veliki pozdrav moje mame i bebe
Veliki pozdrav za sve mame i bebe.Cesto pratim forumske teme ali se nikada nisam javila pa odluih sada.Jucer sam vidjela svog postara i pitala ga za porodiljsu naknadu i djeciji dodatak,kada bi mogla poeti isplata?Moj postar mi je odgovorio da u subotu treba da pocne iskreno se nadamda ce tako biti i voljela bi i vas obradovati A sto se tice strajka, vjerujte da je meni doslo jucer da uzmem svoju od 2,5 mjeseca i uletim im na skupstinu i postaviti para pitanja,a pritom da pustim Tairu da im place pa neka je oni pokusaju usutiti Bilo bi ludo,a pri tom i najljepsi strajk nas mama i nasih prelijepih beba,mislim da nebi imali srca i u roku sat bi sve uplatili i ono sto nam duguju.Veliki pozdrav moje mame i bebe
Ma kakvo srce, ba. Nemaju oni to. :)
majopije bas si mi simpaticna s tim nickom...uljepsa mi dan... dobro nam dosla vidjeh da si taze nova...imaj strpljenja i zivaca s nama svima zajedno cekajuci ovo malo crkavice... a zene sta mislite da i mi najavimo strajk ko prosvjetari i odma im uplatili plate...a mi onako s bebama pred kanton...pa kad pocnu drekat o vristat odma ce nam isplatiti i jos povisiti...
kako mislis odmah uplatili plate prosvjetarima?strajk upozorenja je bio 6.marta a tek juce smo dobili plate (srednje obrazovanje)
FATMA castili bi te kad bi bilo tako hehe.....iz koje si ti opstine...ajd bar malo nade si nam dala
kako mislis odmah uplatili plate prosvjetarima?strajk upozorenja je bio 6.marta a tek juce smo dobili plate (srednje obrazovanje)
dobar jutar...na vijestima u pon. navece kazu sindikat osnovnog obrazovanja priprema strajk i meni drugarica u utorak govori evo jutros nam uplatili plate...nemam pojma o tim strajkovima upozorenja od ranije...tako mi ona rece...i tako je i bilo...
ja sam sad zvala ministarstvo i opstinu,u min. mi se niko ne javlja vec danima,a u opstini zbunjena teta mi rece nista do iduce sedmice.drage moje zene izgleda nista prije aprila.ja samo ne znam do kada nas misle ovako zaj........meni je sve preko glave...najradije bih se vratila na posao,ali kud sa ovom mrvicom....nije ona nikom kriva....SRAMOTA...
drage moje i ja sam nova,vise sam sama sebi dosadila kad kad ce postar.posto muz radi u posti rece mi da su cekovi juce dosli,danas ce znati vise pa nadam se da ce nam biti pare
dobar jutar...na vijestima u pon. navece kazu sindikat osnovnog obrazovanja priprema strajk i meni drugarica u utorak govori evo jutros nam uplatili plate...nemam pojma o tim strajkovima upozorenja od ranije...tako mi ona rece...i tako je i bilo...
ma mi prijetimo strajkom mjesecima tako da nisu sigurno zbog prijetnje uplatili sada vec je ovo bilo krajnje vrijeme i bezobrazluk da nam plata kasni skoro mjesec dana