Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2013 10:27:02
Hannica
Iman,In Love super izgledate. Joj ja ne smijem puno komentarisati na ovoj temi,prosli put kad sam to radila desilo se kinder suprise x2. Trenutno mi srce ne bi podnijelo jos iznenadjenja.
RE: Fotografije nasih stomacica II 27.3.2013 14:43:03
Ninushka
Joj Iman jesi bezobrazna, pa ti samo pričaš kako ručaš slatkiše a vidi te Ja doduše nikada nisam imala guzu petitinu ko' tvoju. Ja se slikam samo do ispod stomaka pa ću to da stavim. Zgodnice jedna
Andy, sviđa mi se tvoja slika, i ne žali se ni ti super izgledaš
RE: Fotografije nasih stomacica II 27.3.2013 16:53:09
CombatKitten
in love, iman, andy...samo vam pupa raste, prave ste manekenke. Ja sam u kategoriji "patkica" guza raste proporcionalno sa pupom. Muž mi je rekao da sam skoro premašila naš TV koji je 42 inča (107 cm)