Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 14:23:30
minie
Meni smeta sto ga nikako ne mogu probuditi ksd zaspi u dnevnom da predje u spavacu, i spavao bi 24 h Stalno gleda Dicovery i N. Geographic, kao da ne postoji nijedan drugi kanal Sto uvijek zapisa WC solju, ostalo je OK
Trenutno nije tu i pozeljela sam ga jaaaakooo, tako da bi mu na sve ovo progledala kroz prste, osim ovog prvog
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 14:42:26
mala_sa
Sto kad gleda neku emisiju, bulji u nju ko u svjetsko cudo, i nista po red nit vidi nit cuje (smajlisto pustaparunausi). Sto kad nesto trazi, uvijek pita: gdje si mi ostavila (a sam to slozio prije par dana) Sto ga stalno moram napominjati da nesto popravi, npr privrne baglame na kredencima, dok mi jednom ne spadnu vrata na glavu nece se sam sjetiti . Sto nikad ne slozi stvar koju je izvadio iz ormara, vec je samo "kako bilo vrati u ormar" i kasnije pita, gdje si mi ostavila taj i taj sorc - eh onda mi ja samo pokazem na djumbus u polici i nek si izrovi sorc
U globalu to je to, na carape i co sam oguglala, a sve cesce se i sam sjeti pospremiti ih.
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 15:10:04
vjestica
IZVORNA PORUKA: Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
I mislim da ni tebi toliko ne smeta sto djete kasni s obrokom pola sata nego to sto muz ne radi onako kako si ti rekla.
Ne da mi smeta sto ne radi kako sam rekla. Vise mi smeta cinjenica da ne razumije majku i da ima potrebu da ne uradi kako sam mu rekla. Smeta mi taj inat eto. Osjecate li se vi znacajnijim u odnosu na muza kada je u pitanju ishrana djeteta, redolijed aktivnosti djeteta i sl? Il ja pretjerujem?
a meni je poprilično smiješan ovaj problem, usvarri ne vidim problem uopšte barem ja mm smatram ravnopravnim roditeleljem , kao i odraslom i zrelom osobom, kojoj ne trebam govoriti kada i kako treba nahraniti dijete, to on može sasvim sam i bez mojih uputa pogotovo cjepidlačiti jel dijete jelo u 11 ili pola 12 valjda dijete treba jesti kad je gladno,a ne po satnici ja barem tako jedem i svi u kući i presmiješne su mi te satnice i cjepidlačenje u minutu
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 16:49:15
mishkica
Svasta, vjecito pitanje gdje mi je......? i sto cim me vidi da gledam neku seriju ronca na me da gledam nesto pametno, i sto je tolika peka kad se sprema, vjecno ja njega cekam, mene nikad niko ne ceka, ja samo mogu uraniti, a on kao usporen, a jos bas kad mi se zuri, a on stoput na ogledalo, pa malo obrve popravi, pa kragnu uhh
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 18:20:23
Alma_27
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Sto kad gleda neku emisiju, bulji u nju ko u svjetsko cudo, i nista po red nit vidi nit cuje (smajlisto pustaparunausi). Sto kad nesto trazi, uvijek pita: gdje si mi ostavila (a sam to slozio prije par dana) Sto ga stalno moram napominjati da nesto popravi, npr privrne baglame na kredencima, dok mi jednom ne spadnu vrata na glavu nece se sam sjetiti . Sto nikad ne slozi stvar koju je izvadio iz ormara, vec je samo "kako bilo vrati u ormar" i kasnije pita, gdje si mi ostavila taj i taj sorc - eh onda mi ja samo pokazem na djumbus u polici i nek si izrovi sorc
U globalu to je to, na carape i co sam oguglala, a sve cesce se i sam sjeti pospremiti ih.
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 2:13:35
Galicia
Smeta mi:
-Sto ne vjeruje u medicinu i bolesti i lijekove. -Sto sam JA za sve kriva, iako je on kriv. Al' ne bi taj priznao nesto, nema sanse. -Sto dize hampu u vezi male stvarcice, i sve je smak svijeta. -Sto ne zna na sat. Kaze eto me za 15, a to znam da je za sat i po. Njemu je to sasvim normalno. -Itd.
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 2:25:28
amra_sa
IZVORNA PORUKA: Galicia
Smeta mi:
-Sto ne vjeruje u medicinu i bolesti i lijekove. -Sto sam JA za sve kriva, iako je on kriv. Al' ne bi taj priznao nesto, nema sanse. -Sto dize hampu u vezi male stvarcice, i sve je smak svijeta. -Sto ne zna na sat. Kaze eto me za 15, a to znam da je za sat i po. Njemu je to sasvim normalno. -Itd.
- Kad ga zaboli npr. glava a ti mu ne daj lijek - reci "ti ne vjeruješ u medicinu i lijekove" - pa ćeš vidjeti šta će reći. - Ne daj da ti prebacuje krivicu, ako klepneš ušima, donja si - Kad diže hampu zbog male stvarčice digni lijevu ili desnu ruku, zavisi sa koje strane ti stoji i reci - Talk to the hand (jel se tako kaže? )
- Za to kašnjenje duplo mu vraćaj
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 2:40:53
amra_sa
Mm opet sve radi ili za 5 ili za 10 minuta. Kad kaže gottovo je to za 5 minuta, računaj od pola sata pa nadalje. Ja poravnila. I ja počela sve za minut obavljati.
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 4:09:08
Bebica11
IZVORNA PORUKA: mishkica
Svasta, vjecito pitanje gdje mi je......? i sto cim me vidi da gledam neku seriju ronca na me da gledam nesto pametno, i sto je tolika peka kad se sprema, vjecno ja njega cekam, mene nikad niko ne ceka, ja samo mogu uraniti, a on kao usporen, a jos bas kad mi se zuri, a on stoput na ogledalo, pa malo obrve popravi, pa kragnu uhh
:)))
za seriju i spremanje isto
uvijek ja njega cekam da se spremi mislila sam da sam jedina zena na svijetu koja ceka da joj se muz spremi pred polazak:))
i dodatno me nekad iritira njegova bezbriznost, npr cekam neke zivotno vazne nalaze luuudim a on me pita sta mi je, sto se sekiram itd
mislim da je do temperamenta:)kod nas sam ja temperamentnija a on mirniji, ima konjske zivce :D nekad mu zavidim na tome ahhhh
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 8:18:13
teacher75
IZVORNA PORUKA: Galicia
Smeta mi:
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 23:06:12
mishkica
Bebice nisi jedina koja ceka dragog, ja navikla vise, ali da mi ide na zivce ide, i ice mi to uvijek na zivce, inace smo mi razliciti po svemu, ja sam puno temperamentnija i bucnija od njega, on je ono tiha voda brijegove valja, i ne voli se ni sa kim skoro druziti, a ja svoju ekipicu volem punooo plaho sam drustvena s kim jezik nadjem
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 23:11:27
Ben 10
Bebice nisi jedina koja ceka dragog, ja navikla vise, ali da mi ide na zivce ide, i ice mi to uvijek na zivce, inace smo mi razliciti po svemu, ja sam puno temperamentnija i bucnija od njega, on je ono tiha voda brijegove valja, i ne voli se ni sa kim skoro druziti, a ja svoju ekipicu volem punooo plaho sam drustvena s kim jezik nadjem
Isto...
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 24.3.2013 23:24:01
ena23
je li ikom ovdje smeta sto joj je muz previse pedantan? moj kad krene neki poso raditi to mora biti sve cakum-pakum i ni slucajno ga ne smetati... ujeda
dobra strana toga je da nema sanse naci njegove carape u cosku, a bogami mojih i djecijih odsvakud izviru al zato on ne zna sta je radost kad nadjes u hrpi "odjeca za baciti" davno izgubljeni grudnjak ili pod krevetom omiljene debele carape za spavanje
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 25.3.2013 8:53:49
teacher75
isto