|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"...
23.3.2013 14:23:30   
minie
Meni smeta sto ga nikako ne mogu probuditi ksd zaspi u dnevnom da predje u spavacu, i spavao bi 24 h
Stalno gleda Dicovery i N. Geographic, kao da ne postoji nijedan drugi kanal
Sto uvijek zapisa WC  solju, ostalo je OK

Trenutno nije tu i pozeljela sam ga jaaaakooo, tako da bi mu na sve ovo progledala kroz prste, osim ovog prvoguser posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 126
23.3.2013 14:42:26   
mala_sa
Sto kad gleda neku emisiju, bulji u nju ko u svjetsko cudo, i nista po red nit vidi nit cuje (smajlisto pustaparunausi).
Sto kad nesto trazi, uvijek pita: gdje si mi ostavila (a sam to slozio prije par dana) user posted image
Sto ga stalno moram napominjati da nesto popravi, npr privrne baglame na kredencima, dok mi jednom ne spadnu vrata na glavu nece se sam sjetiti user posted image .
Sto nikad ne slozi stvar koju je izvadio iz ormara, vec je samo "kako bilo vrati u ormar" i kasnije pita, gdje si mi ostavila taj i taj sorc - eh onda mi ja samo pokazem na djumbus u polici i nek si izrovi sorc user posted image

U globalu to je to, na carape i co sam oguglala, a sve cesce se i sam sjeti pospremiti ih.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 127
23.3.2013 14:50:38   
Maya_K
IZVORNA PORUKA: riba78

što nikad ane zna gdje je šta ostavio ,jako je neodgovoran po pitanju svojih stvari ,mob,klučevi od auta ,novčanikuser posted image user posted image user posted image

to samo mogu potpisati, nikad nezna, a tek njegov izbezumljeni pogled user posted image user posted image kasnije mi bude pravo smijesno user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 128
23.3.2013 15:10:04   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hannica

I mislim da ni tebi toliko ne smeta sto djete kasni s obrokom pola sata nego to sto muz ne radi onako kako si ti rekla.user posted image

Ne da mi smeta sto ne radi kako sam rekla. Vise mi smeta cinjenica da ne razumije majku i da ima potrebu da ne uradi kako sam mu rekla. Smeta mi taj inat eto. Osjecate li se vi znacajnijim u odnosu na muza kada je u pitanju ishrana djeteta, redolijed aktivnosti djeteta i sl? Il ja pretjerujem?

a meni je poprilično smiješan ovaj problem, usvarri ne vidim problem uopšte
barem ja mm smatram ravnopravnim roditeleljem , kao i odraslom i zrelom osobom, kojoj ne trebam govoriti kada i kako treba nahraniti dijete, to on može sasvim sam i bez mojih uputa
pogotovo cjepidlačiti jel dijete jelo u 11 ili pola 12
valjda dijete treba jesti kad je gladno,a ne po satnici user posted image
ja barem tako jedem i svi u kući i presmiješne su mi te satnice i cjepidlačenje u minutu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 129
23.3.2013 15:13:42   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Maya_K

IZVORNA PORUKA: riba78

što nikad ane zna gdje je šta ostavio ,jako je neodgovoran po pitanju svojih stvari ,mob,klučevi od auta ,novčanikuser posted image user posted image user posted image

to samo mogu potpisati, nikad nezna, a tek njegov izbezumljeni pogled user posted image user posted image kasnije mi bude pravo smijesno user posted image

mene to ne nervira
to je njegov problem user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 130
23.3.2013 15:15:30   
vjestica

IZVORNA PORUKA: minie

Sto uvijek zapisa WC  solju, ostalo je OK

isprintaj mu testove o prostati i kako je za njeno zdravlje potrebno piškiti sjedeći

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 131
23.3.2013 16:49:15   
mishkica
Svasta, vjecito pitanje gdje mi je......? i sto cim me vidi da gledam neku seriju ronca na me da gledam nesto pametno, i sto je tolika peka kad se sprema, vjecno ja njega cekam, mene nikad niko ne ceka, ja samo mogu uraniti, a on kao usporen, a jos bas kad mi se zuri, a on stoput na ogledalo, pa malo obrve popravi, pa kragnuuser posted image uhh

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 132
23.3.2013 18:20:23   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Sto kad gleda neku emisiju, bulji u nju ko u svjetsko cudo, i nista po red nit vidi nit cuje (smajlisto pustaparunausi).
Sto kad nesto trazi, uvijek pita: gdje si mi ostavila (a sam to slozio prije par dana) user posted image
Sto ga stalno moram napominjati da nesto popravi, npr privrne baglame na kredencima, dok mi jednom ne spadnu vrata na glavu nece se sam sjetiti user posted image .
Sto nikad ne slozi stvar koju je izvadio iz ormara, vec je samo "kako bilo vrati u ormar" i kasnije pita, gdje si mi ostavila taj i taj sorc - eh onda mi ja samo pokazem na djumbus u polici i nek si izrovi sorc user posted image

U globalu to je to, na carape i co sam oguglala, a sve cesce se i sam sjeti pospremiti ih.

isto kao moj od A do Z user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 133
23.3.2013 18:25:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja bih bila sretna da moj bar nekad nahrani djecu, ne bi mi palo na pamet da mu zvocam u koliko je sati nahranio

Pa stvaiš mu dijete u krilo, tanjir u ruke...i pravi se da si jaaaako zauzeta a dijete gladnouser posted image

nema kad kad nije nikad kuciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 134
23.3.2013 18:28:29   
muaaa
Danas mi nista ne smetauser posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 135
23.3.2013 18:57:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: muaaa

ni meni, ionako ga nema citav dan kuciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 136
23.3.2013 19:21:38   
melin

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: muaaa

ni meni, ionako ga nema citav dan kuciuser posted image

da se pridruzim user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 137
24.3.2013 2:13:35   
Galicia
Smeta mi:

-Sto ne vjeruje u medicinu i bolesti i lijekove.
-Sto sam JA za sve kriva, iako je on kriv. Al' ne bi taj priznao nesto, nema sanse.
-Sto dize hampu u vezi male stvarcice, i sve je smak svijeta.
-Sto ne zna na sat. Kaze eto me za 15, a to znam da je za sat i po. Njemu je to sasvim normalno.
-Itd.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 138
24.3.2013 2:25:28   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: Galicia

Smeta mi:

-Sto sam JA za sve kriva, iako je on kriv. Al' ne bi taj priznao nesto, nema sanse.
-Sto ne zna na sat. Kaze eto me za 15, a to znam da je za sat i po. Njemu je to sasvim normalno.
-Itd.

- Kad ga zaboli npr. glava a ti mu ne daj lijek - reci "ti ne vjeruješ u medicinu i lijekove" - pa ćeš vidjeti šta će reći.
- Ne daj da ti prebacuje krivicu, ako klepneš ušima, donja si
- Kad diže hampu zbog male stvarčice digni lijevu ili desnu ruku, zavisi sa koje strane ti stoji i reci - Talk to the hand (jel se tako kaže? )
user posted image
- Za to kašnjenje duplo mu vraćaj

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 139
24.3.2013 2:30:23   
Galicia
Naucila sam jer sam morala kako da se ponasam u datim situacijama. Vracam mu istom mjerom kad se najmanje nada. user posted image
Pokazalo se jako zabavnim. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 140
24.3.2013 2:40:53   
amra_sa
Mm opet sve radi ili za 5 ili za 10 minuta. user posted image Kad kaže gottovo je to za 5 minuta, računaj od pola sata pa nadalje. user posted image Ja poravnila. I ja počela sve za minut obavljati. user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 141
24.3.2013 4:09:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mishkica

Svasta, vjecito pitanje gdje mi je......? i sto cim me vidi da gledam neku seriju ronca na me da gledam nesto pametno, i sto je tolika peka kad se sprema, vjecno ja njega cekam, mene nikad niko ne ceka, ja samo mogu uraniti, a on kao usporen, a jos bas kad mi se zuri, a on stoput na ogledalo, pa malo obrve popravi, pa kragnuuser posted image uhh

:)))

za seriju i spremanje isto

uvijek ja njega cekam da se spremi mislila sam da sam jedina zena na svijetu koja ceka da joj se muz spremi pred polazak:))

i dodatno me nekad iritira njegova bezbriznost, npr cekam neke zivotno vazne nalaze luuudim a on me pita sta mi je, sto se sekiram itd

mislim da je do temperamenta:)kod nas sam ja temperamentnija a on mirniji, ima konjske zivce :D nekad mu zavidim na tome ahhhh

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 142
24.3.2013 8:18:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

Smeta mi:

-Itd.

user posted image user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 143
24.3.2013 22:53:35   
ena23
to sto je njezan ko tenk

jutros se ja uvukla kod njega pod jorgan i kazem mu: ja sam ti booolesnaaaaa, a on hladno ko led: pa lijeci se! user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 144
24.3.2013 23:06:12   
mishkica
Bebice user posted image nisi jedina koja ceka dragog, ja navikla vise, ali da mi ide na zivce ide, i ice mi to uvijek na zivce, inace smo mi razliciti po svemu, ja sam puno temperamentnija i bucnija od njega, on je ono tiha voda brijegove valja, i ne voli se ni sa kim skoro druziti, a ja svoju ekipicu volem punooouser posted image user posted image plaho sam drustvena s kim jezik nadjemuser posted image

M&M

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 145
24.3.2013 23:11:27   
Ben 10

Bebice user posted image nisi jedina koja ceka dragog, ja navikla vise, ali da mi ide na zivce ide, i ice mi to uvijek na zivce, inace smo mi razliciti po svemu, ja sam puno temperamentnija i bucnija od njega, on je ono tiha voda brijegove valja, i ne voli se ni sa kim skoro druziti, a ja svoju ekipicu volem punooouser posted image user posted image plaho sam drustvena s kim jezik nadjemuser posted image

Isto...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 146
24.3.2013 23:13:50   
mishkica
user posted image

M&M

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 147
24.3.2013 23:24:01   
ena23
je li ikom ovdje smeta sto joj je muz previse pedantan?
moj kad krene neki poso raditi to mora biti sve cakum-pakum i ni slucajno ga ne smetati... ujeda user posted image

dobra strana toga je da nema sanse naci njegove carape u cosku, a bogami mojih i djecijih odsvakud izviru user posted image al zato on ne zna sta je radost kad nadjes u hrpi "odjeca za baciti" davno izgubljeni grudnjak ili pod krevetom omiljene debele carape za spavanje user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 148
24.3.2013 23:27:27   
draguljče

IZVORNA PORUKA: ena23

to sto je njezan ko tenk

jutros se ja uvukla kod njega pod jorgan i kazem mu: ja sam ti booolesnaaaaa, a on hladno ko led: pa lijeci se! user posted image user posted image

Ja obično kažem kao traktor. user posted image
I imam isti problem. Ono, boli me glava, raspadam se, a on mrtav hlade mi kaže: popij tabletu ili pa šta ću sad ja. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 149
25.3.2013 8:53:49   
teacher75

istouser posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *