Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 22:13:11
smarija
smrc ja sam radila testove na paprikovcu,jer jedino tamo ima oba nalzaza da se odrade,a na poliklinici ima samo ogtt nemaju insulinemiju.Nista nisam placala isla sam preko uputnice jer me vode pod sifrom sterilitet N97 tako da ni participaciju nisam platila
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 9:59:16
EKATERINA II
cure svako dobro vam zelim ...onim curama koje su dozivjele razocarenje saljem podrsku i nadu da ce brzo ojacati u bolu i nastaviti dalje,jer to bas tako ide,kao sto je vec neko napisao,a curama koje su u cekanju bete i postupka zelim sigurne trudnoce...tacnije ,svima nama zelim da postanemo roditelji sto prije... medjutim,iako se nisam javljala,redovno citam sve vase komentare,postavila bih pitanje i konstatovala ujedno,zar vam cure nije cudno sto od toliih silnih stimulacija se dobija tako malo folikula,jajnih stanica,skoro u 90% slucajeva,jel iko isao da provjeri te folikule u procesu kod drugog dr..meni je sve to cudno,pomisljam i na pljacku nasis js,jer to je unosan biznis,kada vec smo svi kao toliko neplodni ili su oni toliko nestrucni pa ne mogu izvuci ni 2 js kako treba..gdje su cure trudnoce!!!ko zna i koliko cega vrate,nikome trudnoca ne uspijeva,a beta je rijetkost prava!!!svakom govore da su u pred menopauzi i ko jeste i ko nije ,a ne broje ni antralne folikule niti traze AMH ,pa kako to onda znaju,vidoviti su mozda!!!zapitajte se cure kome dajemo pare i nase postupke,a nismo se digli ni jednom da trazimo svoja prava i da nam daju da idemo dalje gdje ljudi znaju raditi svoj posao.meni je ovo sve sumljivo i ja cu traziti svoja prava kao prevareni pacijent koji je pao na laznu ljubaznost i laznu strucnost,a nista nije dobio,samo sam izgubila povjerenje i nadu da sam ja uopste sposobna da budem roditelj!!! izvinite sto sam i ovaj drugi put javljanja destruktivna ali mislim da je nekorektno da ne iznesem svoje misljenje,jer za mene je lijecenje i vantjelesna u Medicu cisti promasaj!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 10:01:13
glaxy
Toncice strpljivo cekam iduci ciklus pa da krenem sa terapijom tj. sa bockenjem. Kod mene nema mikroginona i nema tih dugih priprema pa sam dosta opustenija nego prvi put.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 10:27:53
rebeka777
toncice, tu sam ja, samo sad hvala Bogu pratim i forume trudnoće mada ovaj forum obavezno čitam i navijam za sve cure.
Razočarenja ima, ali držite se, kao što sam sto puta do sada rekla uspjećete sve! Na forumima se javlja samo mali broj žena koje su u postupcima, većina i ne zna za postojanje ovih i sličnih niti bi se ikad javile i da znaju.
Čestitam ivani na blizancima, čekam da nam tifa javi da je sa betom sve u redu, a one koje nisu sad uspjele samo se sjetite iz kog je puta meni i sa koliko godina uspjela vto pa u nove pripreme i pobjede.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 12:11:50
šmrc
tifa, jeeeeeeeeee, baš si mi uljepšala dan, prelijepa vijest, odmah mi vrati nadu da se borim i budem jaka rebeka777, neka si nam se i ti malo javila, koja si nedelja?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 13:21:51
M1984
Tifa draga, cestitam. Uljepsala si nam dan i probudila novu vjeru i nadu. Buba87 kako si nam ti, nadam se da ces brzo da se oporavis i pocnes sa pripremama za novi postupak.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 13:24:59
toncica
glaxy blago tebi ti ides kracim putem, ali nema veze i ako je duzi samo da nam uspije.Zelim ti sve najbole u pripremama i navijam za tebe Draga jako sam sretna zbog tebe sto ti trudnoca super napreduje samo tako nastavi jos malo pa ce tvoja
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 15:10:25
Jelena86
rebeka, divno, sva sam se rastopila tifa, ma bravoooo djevojko, to je ta beta presretnaaaaa sam zbog vas, kao i zbog ženskica koje ulaze u postupak, koje su dobile rješenje, koje očekuju prvi uzv, koje se bockaju, koje očekuju punkciju i ET, samo hrabro, drage moja, ovo je dokaz da se naša žrtva isplati i da ćemo nekada uspjeti. I ovako lijep i sunčan dan su uljepšale ove dive vijesti...oooo, yeah
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 16:07:05
micikae
Pozdav Glaxy i ja sam clanica foruma nisam se javljala ali pratim vas redovno jel ti ponovo ides u postupak jel privatno....ja sam dva postupka besplatno iskoristila.....Koja ti je doktorica dala terapiju i kako si trazika bez Mikroginona i ostalog tj.kakva ti je sad terapija i kako radis sve to zelim ti srecu i pozdrav.Daj mi malo pojasni
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 19:02:27
toncica
Buba87 draga moja kako si mi,Jesi li malo dosla sebi,Zelim ti brz oporavak i sto prije novi postupak Znas ti za onu poslovicu STO TE NE UBIJE TO TE OJACA
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 19:08:36
toncica
ajla 81 jesi li radila punkciju, kako si prosla, helga78 jesi li i ti radila punkciju danas, Kako si prosla, jesu li ti radili bez anestezije kao sto si rekla
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 20:01:22
Jelena86
e jesam se nasekirala...došao mi nalaz brisa, zadnjeg što sam čekala...imam ešerihiju koli tu beštiju nisam imala nikada, niti mi je jasno gdje je zaradih...odmah sam počela terapiju, gotova je za desetak dana, pa ću opet je provjeriti. da li mislite a će mi odgoditi postupak zbog toga?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 21:01:05
smarija
Jelena ja kad sam se spremala za prvi postupak IVF isto mi je bilo,samo sto sam pored eserihije imala i streptokok i posto sam tad bila na kontracepciji doktorica je rekla da za to vrijeme imamo fore da je se rijeseimo u slucaju da ne postupak se obustavlja dok se ne izlijecim.Razlog je sto bi eserihija mogla da izazove spontani pobacaja
Draga Jeco pod kojom zvijezdom tebe i mene rodise kad u zadnji cas dolazi do ovih gluposti
< Poruku je uredio smarija -- 23.3.2013 21:03:33 >
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2013 21:10:17
Jelena86
o bože dragi, jesmo peh... evo me na laptopu satima, iščitavam o e.coli.mozak me je zabolio, o očima da ti ne govorim... imam uzv 28.pa ću vidjeti šta će reči dr.ali mislim da će mi prolongirati postupak. da li mi i muž treba provjeriti da li ima tu beštiju, i kako muškarci to provjeravaju, urino i spermokulturom, jel? akoimaš ikakav savjer, recept, što ti je pomoglo, piši, molim te, može i u pp...