Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2013 22:09:35
ajla 81
Helga78 kako si prosla?hoceli ti raditi punkciju u subotu?meni hoce,Tifa cestitam,i drzim fige da ti se beta udupla.Toncice pa gdje si?nema te.jesil dobro?Smarija zao mi je sto ti je odgodjeno.nadam se da ce ti vrijemebrzo proletiti.izdrzi jos malo Buba87 sretno,i donesi nam lijepe vijesti.Cure zelim vam svu srecu svijeta,i sto prije
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2013 22:09:55
ivana91
Buba87 želim ti veliku betu u subotu tifa,čestitam smarija žao mi je što ti je odgođen FET ali ko zna za šta je to dobro.razmišljaj pozitivno i ako bog da da nas obraduješ sa pozitivnim rezultatima u maju.srećno Jelena86 ,mislim na tebe i redovno pratim forum.držim ti fige kao i ostalim curama. šmrc,veliki pozdrav i za tebe
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2013 22:44:50
Jelena86
Tifa,čestitam od <3 i čuvam fige da se pravilno podupla beta za dva dana...to što je niža ne znači ništa (može biti malo kasnija implantacija), važno je da se dupla... Majo i Tončice, ja sam naručena u 14.15. Nadam se da ćemo se vidjeti Ivana91, hvala ti draga moja što misliš na mene, puno mi to znači... Buba, javi dobre vijesti, može? Za Ivanai i njene sinčine sam znala i čestitala, ali evo opet ovdje ide ogroman poljubac za hrabru mamu i njene laviće Smarija, nemoj se brinuti, znam da je vječnost do maja, kada očekuješ postupak, ali nikada ne znamo zašto je nešto dobro ako sam preskočila koga, neka zna da od srca navijam za sve vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2013 23:04:02
helga78
ajla 81 evo maloprije sam dobila stop pa cu i ja u subotu imati punkciju ali mi je dr rekla da cu raditi bez anestezije pa sam malo u panici zbog toga. Kad ti ides? Ja sam u 9, hocemo se sresti? tifa cestitam na beti i drzim fige da i dalje sve bude ok Buba87 iz sveg srca zelim da nam u subotu javis dobre vijesti toncica draga, hvala na podrsci, puno mi znaci
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 7:28:23
Leva
Tifa sretno i nek se beta ispravno dupla! Bubo sretno i tebi i nek bude velika Smarija ljubice tebe sam bas pozeljela Imate sve veliki zagrljaj! Srcano navijam za sve vas u postupku i vibram svakim atomom
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 11:22:13
ajla 81
Draga Helga bas mi je drago sto.i ti radis u subotu ,ja sam u pola 10h pa mozda se i vidimo.Smarija te vec pitala zasto radis bez anestezije?uglavnom zelim ti srecu,i da dobro prodje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 15:01:01
Buba87
Drage moje cure,ne pamtim kada sam bila ovako tuzna ,nazalost danas mi je dosla ,sutra cu ipak otici da odradim betu,ali nema tu nade.Sve je bilo idealno ali ipak nije uspjelo.Vama neka je sa srecom,ne dajte se,izdrzite
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 16:27:13
Jelena86
oj, draga moja, baš mi je žao ...vjerujem da si tužna, kako i ne bila, ali vidjet ćeš, danas oplačeš, sutra si već novim planovima. to je čudno kako se čovjek na sve navikava i koja je "životinja", da me se ne shvati pogrešno, koliko istrpi, pretrpi i preživi.. ipak, odradi ti betu, ona je jedini pravi pokazatelj.... smarija, ja sam još na mikroginonu, bockanje tek slijedi :)
< Poruku je uredio Jelena86 -- 22.3.2013 16:29:50 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 17:06:58
šmrc
Buba87, nažalost znam kako ti je, meni se isto tako svijet srušio i trebalo mi je bar 7 dana da počnem pričati o tome a da ne zaplačem, ali prođe brzo i to već sam kao što naša Jelena86 kaže u toku novog zahtjeva. Jednostavno treba da prođe neko vrijeme i da se dobro isplačeš. Ti uradi betu, daj Bože da je lažna uzbuna. Da li je neka od vas djevojka radila OGGT? Meni danas moj porodični ginekolog preporučio da i to uradim pa neznam da li mi tio treba?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 18:41:31
toncica
ajla 81 tu sam ja stalno kad imam vremena, dobro sam cekam uz 28 03 da vidim u kakvom sam stanju, Zelim ti srecu u subotu i da sve prodje kako treba na punkciji helga78 i tebi mila sretno u subotu Jelena86 pa gdje si ti zeno odkad te nema
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 18:49:56
toncica
E moja Buba87 bas mi zao znam kako ti je tesko ali ti ipak uradi betu.Isplaci se bice ti lakse , ako te mogu nekako uyjesiti ja vec 12 god. placem svaki mjesec kad vidim onu vjesticu . Samo hrabro opet nastavljamo dalje. Mi zene svasta izdrzimo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 18:55:49
smarija
buba bas mi je zao,ali sto i sama kazes odradi betu ,da li ti je krvarenje bas krenulo ili je neko mrljanje
smrc ja sam radila ogtt ali kad budes trazila uputnicu trazi ogtt+insulinemiju jer kad to dvoje odradis nalaz ce biti validan,jer ne mora znaciti ako ti je ogtt dobar da je i insulinemija.Ja kad sam to oboje odradila otrkrila mi se inzulinska rezistencija.
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 19:11:50
šmrc
smarija, hvala na odgovoru doktro mi rekao da to uradim u privatnoj labaratoriji a ja zvala dom zdravlja, kaže da rade i oni, samo da kupim glukozu, pa sad neznam jesam li im dobro objasnila, možda oni rade samo ogtt... Gdje si ti radila i koloko li platila? Privatno je jako skupo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2013 20:53:35
Buba87
Cure,hvala vam puno.Vjerujem da treba proci neko vrijeme pa da me tuga skroz prodje.Smarija,ide mi jako,mislim da nije lazna uzbuna,cak sam i popila tabletu protiv bolova.Oticicu sutra ali nema tu sta.To je sto je.Vidjecu s njima sta dalje,kad opet da krenem s pripremama itd.