Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zdravo mršavljenje-bez dijete 11.3.2013 13:14:09
bebana27
vi ovdje prica te o mrsavljenju daj te mi kakav recpt za debljanje ;)
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Zdravo mršavljenje-bez dijete 11.3.2013 13:36:49
Adana
Stella WOW
Jedva te prepoznah! Odlično izgledaš!
........................
Što neko reče svako prilagođavanje ishrane, ili paženje šta i kako za mene je dijeta. Mada opet ima ovo gore navedeno zdravo mršavljenje...
Ma ona 'probuši kašiku' zlata vrijedi. Još kada se doda malo fizičke aktivosti nema da nema rezultata. Osim ako ne postoji neki zdravstveni problem pa kilaža raste uprkos svemu...
Kada se uključi malo više voća (pogotovo citrusa) i povrća (manje krompira i grahorica), smanji unos ugljikohidrata, bijelo brašno/riža/tjestenina zamijeni integralnim ili crnim - naravno u smanjenim količinama, na minimum svedu ili potpuno izbace slatkiši, rafinirani šećer, raznorazni industrijski sokovi, i kada se redovno jede (bar svaka 3-4 sata manje količine hrane) i ne prejeda rezultati će biti tu.
Samo valja ostati doslijedan...
RE: Zdravo mršavljenje-bez dijete 16.3.2013 10:38:41
enči80
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
prije:
poslije
Stella,malena 27RR
Malena i meni je frizura na drugoj slici za 10
RE: Zdravo mršavljenje-bez dijete 20.3.2013 15:41:31
veki_aki
Cure svaka vam cast!Super izgledate!Mene kao i muaaa slatkisi zezaju...Al nije mi tesko smrsat dobar mi je metabolizam al volja slaba i ovo ovako pali i ja sam jedno ljeto na slican fazon smrsala za 2-3 mjeseca 7 kg.Valja sad opet
RE: Zdravo mršavljenje-bez dijete 20.3.2013 21:05:25
Hannica
Malena,stela super ste,svaka cast. malenu nisam vidjela uzivo ovako krupnu. Sad si mi super,i slazem se da ti kraca kosa bolje pristaje,a svidjaju mi se i pramenovi,to sam danas primjetila.