Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
27 god. zavrsila faks, radim u struci vec 3 godine imam preslatkog muza, samo mi nedostaje mala beba koja ce biti ista mm (mozda samo moje zube kod mm nisu neki kvalitet)
Ja imam 21,MM 22,zanimanje-frizer,radim vec 4 god. u toj struci.Sve nam je super samo nam nedostaje jedna mala bebica ,nadam se da ce to biti novogodisnji poklon
U trudnoci se nisam puno nadebljala i zaista sa ledja se uopste ne bi reklo da sam trudna, i onda neki likovi prodju u autu kraj mene i okrenu se a kad ugledaju veeeliki stomak ispred mene razocaraju se, da im vidite face Inace imam 26 godina MM 27, z braku smo pola godine i imamo sicica od skoro pa 3 mj.
Imam 27, MM 31, kcerkicu 17 mjeseci, bracni staz - 2,5 godine, radni staz - 4 godine, diplomu psihologa - 4 godine i magistarski - priprema odbrane rada
Super se svi slazemo:)))
< Poruku je uredio HanaBana -- 27.11.2008 12:25:00 >
U trudnoci se nisam puno nadebljala i zaista sa ledja se uopste ne bi reklo da sam trudna, i onda neki likovi prodju u autu kraj mene i okrenu se a kad ugledaju veeeliki stomak ispred mene razocaraju se, da im vidite face Inace imam 26 godina MM 27, z braku smo pola godine i imamo sicica od skoro pa 3 mj.