Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 21:51:22
enči80
IZVORNA PORUKA: zaha
mi bezimo,a ona je bijesna,zanimljivo
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 22:40:00
bebana27
bbbbbbvvcccfffffgggbbjmjmj,, evo drage moje moj vas sin pozdravlja
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 23:37:31
bebana27
jel do mene ili je do servera ja na komentare na slike dobivam 3 boda a ne 7 bas sam gledala kad sam komentarisala
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 13.3.2013 0:17:54
sporty mamaa
Ja sam danas druga na drugom spisku. Sta to znaci? Osim da nisam normalna U biti ne kontam spisak nikako. U drugom mi pise da sam druga, a onda opet crvenim slovima moj nick i br.12. Moze li pojasnjenje. Tko su danasnji dnevni dobitnici?
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 13.3.2013 0:27:56 >
svako može dobiti po jednu dnevnu nagradu pa si ti didio na spisku ukupnoga poretka a ktivnosti + stabla i druga si danas :) a ti sporty si četvrta...
o iz pravilnika ovo su vam nagared
2. Keune‐ nagrada 1 - Dida
4. Dr.Pasha ‐ Nagrada 1 -spoty
Ovo što vam je ispod crvenim to je vaš ukupni poredak u komlet nagardnoj igri...pa danjim igranjem imate šansu za glavne nagarde gdje se nagarđuje iz prve tabele aktivnosti + stabla 10 vas, iz druge aktivnosti 5 vas i treće stabla 5 vas...
niste sada na trećoj tabeli stabača iako imate bodova jer su vam bodovi gore iznad u ukupnom porteku i dobile ste nagarde..da vas neko preteako automatski bi bile u ovom poretku za stabla...i tu dobile nagradu...
kontate me
i da čestitammmmm
a poredak portala je ( uz sve nedaće) 1. Ringeraja.ba 150146 85499 235645 2. Ringeraja.rs 136580 70890 207470 3. Ringeraja.mk 43129 30918 74047 4. Ringeraja.hr 34663 35640 70303 5. Ringaraja.net 18935 41638 60573
čestitam ženice...idemo dalje
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 13.3.2013 0:50:23
Bihter
Kako znate uopce za te bodove koliko ih imate? Nije me neko vrijeme na rr bilo i sad vidim da je nagradna igra u toku ali nista ne kontam Gdje su ta drveca,..ima ih po portalu ali kako ih skupiti
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 13.3.2013 0:54:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
hanady, sta ti znace ovi brojevi iza nagrada, npr: 2. Spa&Club Bjelašnica 1
jedna nagrada dnevno te vrste
da bolje skontaš nagarde su klasificirane a onda sistem podjele uvršetene u pravilnik... evo ti klasifikacije istih Dnevne nagrade su: Everet, Nagrada 1 CK torba, Nagrada 2, Nesser Bvulgari, Nagrada 3, neseser CK Kuene, Nagrada 1 CL Keratin smoothing shampoo 250 ml, CL Keratin smothing condicioner 200 ml, Reklamni neseser Dr.Pasha, Nagrada 1 baby krema; Nagrada 2. Shea butter ruža 100 g, Nagrada 3.Ulje badem; Nagrada 4: zlatni melem; Nagrada 5. Osvježivač Spa & Club Ekoplanet‐ Bjelašnica, nagrada 1. jacuzzi, finska sauna, tursko kupatilo (sve po 15 min) Vixen – Nagrada 1 Versace Yellow Diamond EDT 30m; Nagrada 2: Poklon set_ Shakira S (EDT 50ml + Losion za tijelo 100ml); Narada 3: poklon bon od 20 km za kupovinu parfema Plastik Fantastik – Nagrada 1. Torba‐ceker, Nagrada 2. Naušnice; Nagrada 3. Broš Farmasi – Nagrada1. Anticelulitna krema, Nagrada 2. Baby krema Kens ‐ Nagrada 1: spa pedikir; Nagrada 2 spa manikir: ukljucuje klasicni manikir i pedikir plus piling serum i tretmanska maska od kavijara i morskih algi
< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.3.2013 0:57:13 >