Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 18:55:21
Hanady RR
Jelo ja mogu da zamolim moje drage forumašice da se popustimo konkurencije ( koja nas i ne ugrožava baš) ... ako već čitate nemojte nam kopirati po našem forumu komentare koji zaista nisu dorasli ozviljnim majkama, ženama, suprugama, trudilicama... a ni komentirati...
kad već pobjeđujemo naš rezultata sve govori...nema nikakve potrebe da se opterećujemo drugima...a u krajnjoj liniji odoše nam drvca po našem portalu dok klikamo tamo...
zato... kao i do sada dostojanstveno... jer i da gubimo ( što hB istina nije ) mi bi iste bile... sve za jednu jedna za sve
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 20:56:39
Hanady RR
Idemooooooooooooooooo daljee i boljeeeeeee
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 21:11:19
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ringerajina šuma - nosi 15
sta je ringerajina suma
100 stablića čine ringerajinu pšumu pa na to dobiješ 15