Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:32:38
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Moja izjava je apropo "one tamo jutrošnje" izjave kakve smo :)
Možda jesmo vještice na metli bile pođahkad, ali naši odnosi se vide na broju tema - one se ne mogu na ružan način steći, samo na smijeh, savjete, dobre strane života.
Ipak smo mi samo žene.
ah...treba novu temu otvoriti "nase moderatorke"..
P.S. salim se
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:32:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje. što ona tako stoji odvojeno?
pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :) donosi poene :)
ne piše mi da je prihvatim nego da je dodam za prijatelja. kao da ja nju pozovem ponovo.
pozovi...i to su poneni...pritisni je šta god
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:32:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Moja izjava je apropo "one tamo jutrošnje" izjave kakve smo :)
Možda jesmo vještice na metli bile pođahkad, ali naši odnosi se vide na broju tema - one se ne mogu na ružan način steći, samo na smijeh, savjete, dobre strane života.
Ipak smo mi samo žene.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:34:54
bebana27
hoce li meni iko poslati zahtjev ja cekam a nigdje nikog
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:41:06
chuci
ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje. što ona tako stoji odvojeno?
pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :) donosi poene :)
ne piše mi da je prihvatim nego da je dodam za prijatelja. kao da ja nju pozovem ponovo.
pozovi...i to su poneni...pritisni je šta god
slala sam i došlo mi na mail da me odbila, a sad me buni što mi to ovamo stoji
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:42:41
bebana27
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: bebana27
hoce li meni iko poslati zahtjev ja cekam a nigdje nikog
ja sam poslala dosta zahtjeva a nikakve potvrde
nisi meni samo mi adana sad poslala zahtjev i ja je prihvatila
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:45:35
Hanady RR
server je u teškoj blokadi...polako moći ćete kasnije, večeras...nažalost... no ne brinite...ima do petka
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:47:38
bebana27
nista drugo veceras mi je sjediti i igrati ova drvca mi se sarene ispred ociju
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:53:01
bebana27
i mene izbaciva server poludio
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:59:24
minja_
da se i ovdje javim
Dajte uvedite specijalnu nagradu ako sama LB pobijedi neki cijeli portal, sto je vjerujem izgledno, ako i ne pobijedi, mislim da nece imati konkurenciju u drugim clanicama na svim drugim portalima.
naprimjer, naprimjer, neke toplice , sa full neograničenim spa tretmanom
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 15:02:58
Hanady RR
malo pojašnjenje oko albuma
svaki otvoreni album onom ko ga otvori 5 poena kad mi komentiramo dobijemo 3 poena... a na svaki komentar u našem albumu od nekoag drugoga dobijemo 7 poena i svi albumi ikada postavljeni ulaze u bodovanje
i da da dobijete 5 poena na otvoren labum morate imati najmanje 10 fotografija
elem...navalite i komentirajte jedna drugu
< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.3.2013 15:13:45 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 15:14:40
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: minja_
da se i ovdje javim
Dajte uvedite specijalnu nagradu ako sama LB pobijedi neki cijeli portal, sto je vjerujem izgledno, ako i ne pobijedi, mislim da nece imati konkurenciju u drugim clanicama na svim drugim portalima.
naprimjer, naprimjer, neke toplice , sa full neograničenim spa tretmanom
naprimjer, sjajna ideja.
voljela bih da znam koliko ostale najbolje plasirane forumašice na drugim rr-ima imaju bodova.
Višnja, zovi Slovence da me malo pripaze ili neka pošalju u kešu da to "zalijemo"
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 15:19:09
draguljče
Jao meni, ala sporo ide stavljanje slika u albume. Jedva dva. Hanady, predložila sam ti u komentaru albuma tvoje bašte da dođeš kod mene na jedno mjesec?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 15:30:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: draguljče
Jao meni, ala sporo ide stavljanje slika u albume. Jedva dva. Hanady, predložila sam ti u komentaru albuma tvoje bašte da dođeš kod mene na jedno mjesec?
čuj na mjesec...pa da mi kuća zaraste sva
nego dodoaj slike u labum...imaš smao tri slike miša mu u onom rođendani
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 16:27:29
gvendolina
jao sto se provalih, dosla ovdje da se zalim jer ne mogu komentarisati albume, nije mi nigdje bilo onog kvadratica, a u stvari me odjavilo kada sam brisala history
postavljanje slika ide uzasno sporo,ja sam morala po jednu sliku iz nekoliko puta a i komentari ne prolaze odma,zadacu se vise u trecoj smjeni
pokusacu i slanje zahtjeva za prijateljstva, prhvatajte pa poslije brisite po zelji
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 17:37:34
draguljče
IZVORNA PORUKA: draguljče
čuj na mjesec...pa da mi kuća zaraste sva
nego dodoaj slike u labum...imaš smao tri slike miša mu u onom rođendani
Buaaahahhaha, molim te, treba mi neko kreativan da mi sredi baštu sa cvijećem. A stavila sam, ima ih 10 okruglo.