Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:07:35
bebana27
nece ni meni dnevnike a slike hoce mogu da komentarisem
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:09:06
bebana27
sto ovo blokira
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:13:31
bebana27
Ja kad sam usla da komentarisem slike dobivala sam 3 boda
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:14:28
lady_bubamara
A brate dragi, pa stalno me izbacuje sa foruma , kad ukucam ringeraja.ba piše mi The webpage is not aivaliable, ili neki session istekao, albume ne mogu da komentarišem, post ili mi ne objavi ili ga objavi 100 puta za redom, svoj album ne mogu da pogledam, al zato teme frcaju jedna za drugom...
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:14:49
Hanady RR
Ja imam neodoljivu želju da kažem sljedeće...
svaka vam čast žene
rezultati su zaista očarajavajući i pored činjenice da je organizator ove igre nedorastao istoj...
1. serever je jamko slab, sve je sporo i presporo....neko ko je ovakvu igru osmislio trebao je računati na mnogo jači odziv aktivnih učesnika u istom trenutku 2. dnevnici se ne mogu pisati, fotografije u njega ne mogu smještati....a isti komentirati ni pod razno već 24 sata 3. albumi jako sporo se otvaraju, najčešće u želji da otvorimo fotografiju ispod koje treba ići komentar dešava se serverska greška 4. pored sve navedenog prijmećujem da dobar dio mojih komentara u albumima nije mi bodovan...dal će se to kasnije korigirati vdijet ćemo..al ja uredno evidenciju sebi vodim niti s eboduje pisanje dnevnika, niti mi je bodovan prihvaćenih 2 komada zahtjeva za prijetljstvo...
eh i pored navedenog smo jako dobro plasirane...zato svaka nam čast.... i sve poene smo skupile u skladu sa pravilima portala...duple teme od strane moderatora su izbrisane a bilo ih je, ot se prati briše koliko se stiže...i na sve to vrlo ste kontuktivne i inovativne da na portalu koji zaista ima tema obilje stavljate nove koje duple nisu....i na sve to niko nije zakinut za savijet, pomoć redovnu koju članice ovoga portala godinama nesebično jedna drugoj pružaju
mislim nek se zna...koji su razlozi da smo najboLjše
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:18:15
SdZ
Ja nikako ne mogu prihvatiti zahtjeve za prijateljstvo. Mozda sam i prihvatila, ali nista mi ne pokazuje. Lepetetka i Doublemum, jesam li vas prihvatila?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:19:26
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
svaka vam čast žene
rezultati su zaista očarajavajući i pored činjenice da je organizator ove igre nedorastao istoj...
1. serever je jamko slab, sve je sporo i presporo....neko ko je ovakvu igru osmislio trebao je računati na mnogo jači odziv aktivnih učesnika u istom trenutku 2. dnevnici se ne mogu pisati, fotografije u njega ne mogu smještati....a isti komentirati ni pod razno već 24 sata 3. albumi jako sporo se otvaraju, najčešće u želji da otvorimo fotografiju ispod koje treba ići komentar dešava se serverska greška 4. pored sve navedenog prijmećujem da dobar dio mojih komentara u albumima nije mi bodovan...dal će se to kasnije korigirati vdijet ćemo..al ja uredno evidenciju sebi vodim niti s eboduje pisanje dnevnika, niti mi je bodovan prihvaćenih 2 komada zahtjeva za prijetljstvo...
eh i pored navedenog smo jako dobro plasirane...zato svaka nam čast.... i sve poene smo skupile u skladu sa pravilima portala...duple teme od strane moderatora su izbrisane a bilo ih je, ot se prati briše koliko se stiže...i na sve to vrlo ste kontuktivne i inovativne da na portalu koji zaista ima tema obilje stavljate nove koje duple nisu....i na sve to niko nije zakinut za savijet, pomoć redovnu koju članice ovoga portala godinama nesebično jedna drugoj pružaju
A nismo najgore moderatorice na RR-ovima - smajlikojiplazijezikzlimjezicima
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:22:13
bebana27
imala sam 846 kad sam komentarisala sad imam 849 znaci 3 sam dobila na komentar a ne 7
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:22:59
Hanady RR
a Br evo naših članica.... ako smo ikada išle portiv njih neka kažu... a neka i kažu kada smo radi poštivanja pravila bivale ljute i nisu nas voljele...pa pucala su najbolja prijteljstav radi toga...
no ja vjerujem da naše članice ipak imaju jedine prava reći koliko smo loše...odnosno dobre...
ovo je jedna velika porodica...i ovaj rezultat to i dokazuje... kao i na chat temi situacije u kojima jedna drugoj prepuštaju nagrade jer su svjesne života i potreba i svega...a da ne govorim o veličini naše prvo plasirane koje nikada niko tići neće zar ima boljih članica....nema na dunjaluku
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:24:47
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
svaka vam čast žene
A nismo najgore moderatorice na RR-ovima - smajlikojiplazijezikzlimjezicima
ako ti tako kazes...
uglavnom za total (jer mi ne ucesvujemo) sam prikupila 5430 bodova
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:26:30
chuci
ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje. što ona tako stoji odvojeno?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:26:49
Hanady RR
e da i ja 4888...
s tim da čekam da server odradi računicu kako treba jedno 70 mi je zakinuto na komentarima i drvcima
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:28:47
bebana27
a Br evo naših članica.... ako smo ikada išle portiv njih neka kažu... a neka i kažu kada smo radi poštivanja pravila bivale ljute i nisu nas voljele...pa pucala su najbolja prijteljstav radi toga...
no ja vjerujem da naše članice ipak imaju jedine prava reći koliko smo loše...odnosno dobre...
ovo je jedna velika porodica...i ovaj rezultat to i dokazuje... kao i na chat temi situacije u kojima jedna drugoj prepuštaju nagrade jer su svjesne života i potreba i svega...a da ne govorim o veličini naše prvo plasirane koje nikada niko tići neće zar ima boljih članica....nema na dunjaluku
ma mi smo ovdje kao jedna velika familija tu smo da dokazemo koliko smo jake i jedine da pokazemo cijelom svijetu ko su zene sa rr
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:29:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: chuci
ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje. što ona tako stoji odvojeno?
pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :) donosi poene :)
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:30:13
Blue rose RR
Moja izjava je apropo "one tamo jutrošnje" izjave kakve smo :)
Možda jesmo vještice na metli bile pođahkad, ali naši odnosi se vide na broju tema - one se ne mogu na ružan način steći, samo na smijeh, savjete, dobre strane života.
Ipak smo mi samo žene.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:31:11
bebana27
e da i ja 4888...
s tim da čekam da server odradi računicu kako treba jedno 70 mi je zakinuto na komentarima i drvcima
uh da je meni toliko skupiti zato veceras igram sutra pa sve do kraja ko nadje danas zlatno drvce
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:32:11
chuci
IZVORNA PORUKA: chuci
pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :) donosi poene :)
ne piše mi da je prihvatim nego da je dodam za prijatelja. kao da ja nju pozovem ponovo.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 14:32:19
Hanady RR
4942 server odblokirao