Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 10:49:46
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
do mene..je ..panika, sta reci
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 10:53:33
draguljče
Baš sam dosadna, znam , ali me interesuje zašto ispod svake tabele piše da nagradu dobija prvih pet takmičara, a kad se sumiraju rezultati dobijaju tri?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 10:53:57
calahoe
klikam drvece,komentarisem albume,ponekad kao i dosada nesto napisem,nagrade sve da hocu da osvojim (da sam u Bosni i trudila bih se ) ne mogu, jedino sto bih voljela je da razvalimo ostale ringeraje,a narocito ovu koja nam je za petama. ,iskreno
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 10:56:45
chuci
IZVORNA PORUKA: draguljče
Baš sam dosadna, znam , ali me interesuje zašto ispod svake tabele piše da nagradu dobija prvih pet takmičara, a kad se sumiraju rezultati dobijaju tri?
kako sam ja skontala ove tabele što se na početku otvore su sumarne za sve dane. i tu će nagrade dobiti na kraju takmičenja i biće 10 i 5 i 5, a kad odeš tamo deno na pojedinačne dane tamo piše samo za taj dan i nagrade idu 5 i 3 i 3
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 10:58:32
draguljče
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: draguljče
kako sam ja skontala ove tabele što se na početku otvore su sumarne za sve dane. i tu će nagrade dobiti na kraju takmičenja i biće 10 i 5 i 5, a kad odeš tamo deno na pojedinačne dane tamo piše samo za taj dan i nagrade idu 5 i 3 i 3
Ma i aj sam to pretpostavila, ali čisto da pitam da budem sigurna.
< Poruku je uredio draguljče -- 12.3.2013 10:59:27 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 13:41:59
bebana27
evo da vam se i ja javim od jutros skupljam lajkove ali nazalost necu dobiti nagradu zena me presla tako mi je tesko jer ovo je nesto sto sam zeljela za svoje djete
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 13:58:59
bebana27
kako vi dobiva te 7 na komentar bodova ja 3 sad gledala kad sam komentarisala
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem