Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma ja jedem bas nezdravu i kaloricnu hranu, bas ono od cega se deblja zato sto to volim, a i zelim koji kg gore, ali dzaba. Moguce da ima i genetike, a i tersaluk mi neda da se kilogrami ljepe sigurno
Do genetike ima sigurno. A i kada je metabolizam sam od sebe brz ponekad je džaba sve...
Možda probati sa nutricionistom kao što rekoh... Treba jesti i hranjive, a ne samo kalorične stvari. I fizička aktivnost pomaže, neka za izgradnju mase... Jer nije bitno samo salo natovariti već i mišićnu masu izgraditi. Ne želiš se razboliti.
Nemoj se puno truditi, da ne zatrudnus Ja samo da se dodam na ovj spisak. Meni nista ne pomaze: jedem 5x dnevno, za dorucak po 3 kriske hljeba, ruca 2 itd. Ja hljeb jedem i sa rizom i tjesteninom. Jedino pitu jedem bez hlheba. I opet 52kg, 170cm. Doduse na guzi ima koji gram viska, nije bas proporcionalna sa ostalim dijelovima tijela. Ali vadim se da sam ja ipak zena u godinama i uz to 2 djece
Probala sam ja i sa nutricionistom, ali nista. Ma na ovako mrsavu osobu nemoguce je salo sad da se pojavi, bar ne kod mene, u trudnoci sam se udebljala sa Anom masala ali opet nije bilo sala.
image Ringeraja.ba Porodica Filantropija Zdravlje, Ljepota & Moda Ringerajina kuhinja Ringerajin vodič 37.288 registrovanih članova
ma i ja jedem sve zivo sta mi dodje u ruku ali nista
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
meni samo ide na zivce kad mi ljudi savjetuju da jedem vise, da se ne cuvam i takve gluposti... u to ime, odoh do frizidera, ostalo kolaca od juce... problem bi bio da utice na zdravlje, na snagu i izdrzljivost, na menstrualni ciklus ili eto da je bas bas tesko naci odjecu u odgovarajucem broju..meni nije tesko za odjecu, visoka sam, pa nosim neke normalne brojeve ugl. 36/38...
Ma ja jedem bas nezdravu i kaloricnu hranu, bas ono od cega se deblja zato sto to volim, a i zelim koji kg gore, ali dzaba. Moguce da ima i genetike, a i tersaluk mi neda da se kilogrami ljepe sigurno
Ja mislim da je u ovom problem. Mm isto treba nabaciti koju kilu i citala sam po netu kako. Uglavnom vazno je ne jesti previse nezdravu hranu, nego zdravu a kaloricnu. Isto kazu svako vece pojesti 2-3 sendvica sa kikiriki puterom, a svaki dan unijeti 500 kalorija vise nego inace, i trebalo bi se dobijati 500gr sedmicno. Mm je poceo ovako i ima pomaka
Ja mislim da je u ovom problem. Mm isto treba nabaciti koju kilu i citala sam po netu kako. Uglavnom vazno je ne jesti previse nezdravu hranu, nego zdravu a kaloricnu. Isto kazu svako vece pojesti 2-3 sendvica sa kikiriki puterom, a svaki dan unijeti 500 kalorija vise nego inace, i trebalo bi se dobijati 500gr sedmicno. Mm je poceo ovako i ima pomaka
A sta smatras zdravim, a kaloricnim? mislim ne jedem samo nezdravu hranu, ali nisam tip light varianti hrane nikako, milion puta sam pomislila ne dao Bog da moram na djetu ja bih crkla jeduci onaj zelenis bez hljeba
Tajra joj sto me nasmija meni je dr na porodu reko pa jedeš li ti ženo išta jok eto štrajukujem glađu, vala animagical koliko god da majoneza deblja ja je barte nemogu, kikiriki puter sam jedno vrijeme jela stalni i vjeruj da mi se zgadio