Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sad sam zvala poštu i nažalost još uvijek ništa. Kaže čiko zaista mi je žao, danas ništa, tek možda u četvrtak krene isplata Ovo stvarno nema smisla. Oni izgleda ne znaju da su nam te pare potrebne i da ih čekamo kao ozeblo sunce. Jadni mi u ovakvoj državi.
Meni nije jasno kako zive ljudi kojima je ovo jedini izvor prihoda. Rodis bebicu, ne dobijes nista 3 ili 4 mjeseca... Tuzno, tuzno... Mi smo se jedva skrpili dok nije dosla prva naknada, a muz radi i prima redovno platu i sva sreca pa smo imali od koga posuditi novac na kraju jer je bas bila kriza... Nadam se da ce uskoro uplatiti...
Ja sam vec pisala zena koja uplacuje naknade po opcinama mi rece da ce poceti tek krajem sedmice jedan dio,a drugi pocetkom iduce sedmice...kojim ce opcinama prvo ni ona jos nezna jer joj spisak jos nisu dostavili...broj tete iz ministarstva finansija je 033/562-033 i ja sam prije zvala i postu i opcinu Novi Grad ali na ovaj broj uvijek dobijem konkretnu informaciju...
Naravno da imas, tebi je porodiljsko otvoreno 13.02. a sad se dijeli januarska naknada koju moras dobiti i plus u martu za 13 dana februara..
IZVORNA PORUKA: ISHAK
znal iko imam li ja pravo na porodiljsku naknadu zvala sam opstinu nece niko da se javi porodila sam se 27.2.2012 a bolovanje otvoreno 13.2.2012
znal iko imam li ja pravo na porodiljsku naknadu zvala sam opstinu nece niko da se javi porodila sam se 27.2.2012 a bolovanje otvoreno 13.2.2012
super bi bilo ako ima pravo,al vec je godina dana prosla od poroda ja kad sam pitala u opstini Ilidza rekli su samo 60 dana od poroda ko preda moze ostvarit,,al drzim fige nadam se da uspijes izganjat :)))
jesam se po redu svaki mjesec nego me zanimalo sad da li imam pravo posto mi se u opstni niko ne javlja
nekad nece da se jave,najbolje bi bilo da licno odes do opstine i da te upute do kancelarije koja rijesava ova pitanja i sve ce ti reci...pa sretno javi ako uspijes :)
jesam se po redu svaki mjesec nego me zanimalo sad da li imam pravo posto mi se u opstni niko ne javlja
Pa ako ste dobijali do sada dobicete i ovu. Sad isplacuju za januar, znaci Vama ide puna. Trebali bi dobiti i za 13 dana februara, a to slijedeci mjesec kad budu februarsku isplacivali. Bar ja tako mislim i logicno mi je, neka me neko ispravi ako grijesim...
mislim da nema potreba da zoveš. zašto ne bi imala pravo. sada ćeš dobiti punu nadoknadu za mjesec januar. onda ćeš sljedeći mjesec dobiti dio para odnosno samo za prvih 12 dana februara. tada možda dobiješ i 13tu nadoknadu ako si na jendoj od 4 gradske opštine.