Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo u starom gradu nije bilo ni od gradske uprave a ni plata porodiljama koje ne rade a naravno ni doplatak..ja ne znam kako se zna koliko puta ces dobiti od gradske uprave 220KM jer ja to nisam ni ocekivala odjednom mi postar donio.dosad sam dobila 4 puta pa ne znam hocu li i ovog mjeseca i iduce mjesece...zna li iko ovu informaciju?
Po kojoj osnovi si ostvarila to pravo?Nekad sam cula da ko ostvari pravo na d.doplatak automatski ima pravo na tih 220 km 6 mjeseci,a sad vidim da je neko stavio neku odluku ko ostvari pravo na dohranu da ima pravo i na ovu naknadu? Ja primam uvecani d.doplatak (preko muza invalidno lice),a primala sam i tu dohranu (mlijeko i sokovi)pa ne znam hocu li biti sretne ruke da dobijem i tih 220km:)? Kad si ih pocela primati?Ja sam prosli mjesec primila 12 naknadu,sad cekam 13 od Grada,pa ne znam kad da ocekujem tih 220KM?!
mozel mi neko pomoc porodila sam se 27.2,2012 a trudnicko mi otvoreno 13 d+februara u aprilu sam dobila rijesenje u maju naknadu dali cu sad dobit znal iko
i meni je muz rekao da se 220KM dobija kad ostvaris pravo na djeciji doplatak.ja sam prije 4 mjeseca prvu dobila a od augusta primam onih 120KM.tako da su malo zakasnili s 220KM ali nema veze kad god dobrodoslo
IZVORNA PORUKA: sunid
IZVORNA PORUKA: amilacha
evo u starom gradu nije bilo ni od gradske uprave a ni plata porodiljama koje ne rade a naravno ni doplatak..ja ne znam kako se zna koliko puta ces dobiti od gradske uprave 220KM jer ja to nisam ni ocekivala odjednom mi postar donio.dosad sam dobila 4 puta pa ne znam hocu li i ovog mjeseca i iduce mjesece...zna li iko ovu informaciju?
Po kojoj osnovi si ostvarila to pravo?Nekad sam cula da ko ostvari pravo na d.doplatak automatski ima pravo na tih 220 km 6 mjeseci,a sad vidim da je neko stavio neku odluku ko ostvari pravo na dohranu da ima pravo i na ovu naknadu? Ja primam uvecani d.doplatak (preko muza invalidno lice),a primala sam i tu dohranu (mlijeko i sokovi)pa ne znam hocu li biti sretne ruke da dobijem i tih 220km:)? Kad si ih pocela primati?Ja sam prosli mjesec primila 12 naknadu,sad cekam 13 od Grada,pa ne znam kad da ocekujem tih 220KM?!
Drage forumasice, imam jedno pitanje; buduci da moram na put i necu biti kuci upravo kad bude dolazio postar, zanima me sta mi je ciniti? Odnosno sta oni rade u tim slucajevima? Salju li novac u postu nazad ili ...?
Da, vratit ce novac u postu a tebi ce ostaviti onaj zuti papiric s kojim ces podici novac