mala_sa
|
IZVORNA PORUKA: kolacic IZVORNA PORUKA: henna ze hebala ga Alma ! prvi put mi otisli kod Alme, ono eto tek se uzeli, i sve ok zena sredila kucu, nista manje kad je ja sredim kad gosti dolaze, mada priznajem rijec je o vrlo pedantnoj zeni, pedantnijoj od mene vidim razlaze sve zivo u kuhinji u neke pregrade posude, kod mene je vegeta u kesi eventualno je prebacim u kalupe pretvorene za to, ali cesto mi mrsko pa sipam iz kese a ona je bas precizna, pedantna, cista sto bi njegovi rekli e sad, kazem mi otisli, i moj muz otisao u wc, nema ga sto godina, hahahh ja znam sta je, on tamo zagleda sve zivo od coskova do bojlera mislim analiticar je to, sve mora pregledati ima li praske da se evidentira je li "moj" slucaj, tipa da se sredi kad gosti dodju a svakodnevno smetljiste, i naravno izlazi nakon duzeg vremena, mislim da su ljudi pomislili da je obavljao veliku nuzdu i sve ok, sjeda pricamo noc se nastavila... ali cim smo sjeli u auto, komentar je pao: "Kako je Alma cista zena" i uzdah, ko da je on "jedini" na svijetu osudjen da pati sa mnom, neurednom... Fuj fuj fuj... a ista ta alma nema pojma o kuhanju, muz jadan navikao da fino jede ne moze da se navikne, i nervira ga njeno pranje, peruckanje glancanje, peglanje po sto puta i imam osjecaj da smo fulili, mozda sam se trebala udati za Damira hahahhahhah Halali, ja ti maloprije htjedoh ovo napisati; al reko naljutit ces se... Boze, da nije zalosno, bilo bi smijesno