|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
9.2.2013 22:00:06   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 601
14.2.2013 16:45:02   
bebaa
imala sam jedan od savrsenih dana i najednom zbog nesuglasica ne mogu sebi doci...stitna mi je odma odreagovala ni tableta mi nece pomoci...previse sam osjetljiva i naivna...i jako jako jako sam tuzna i jedva cekam da mi se bebac probudi i da ga zagrlim i izljubim...a bila sam otisla sa stranice pa kontam opet bolje da se ovdje ispusem nego da pusem po kuci i nemam vise snage,suze mi same idu...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 602
14.2.2013 17:11:50   
azra I ADI
bebaa-i ja sam tužna i jadno je što postoje ljudi koji djeluju sa strane i narušavaju tuđi mir
Neka im život vrati istom mjerom

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 603
14.2.2013 17:27:19   
bebaa
ne zelim da se ovaj dan ponovi ne zelim da neko bude tuzan radi mene...dovoljno sam se rastuzila za sve nas...pozdrav za moje s TK...POZZ ZA LUKAVAC i evo ovaj dan je na izmaku pa se veselim novom danu i necu dopustiti da me se rasplace...

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 604
18.2.2013 23:36:56   
maja_86
http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/pomozimo-sedmogodisnjem-elvedinu-deronjicu-da-zivi/130218113

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 605
20.2.2013 21:03:37   
mamma mumi
Jako sam tuzna, zasto dobrota mora biti kaznjavana, zasto imam osjecaj da sam pored svih tako sama, da mojim zivotom upravlja neko drugi, a tako zloban. tuzna sam sto mi se neda da djete odgojim kako ja hocu, sto vidim da gubim kontrolu nad njim, tako sam tuzna. Boze smiluj mi se, pokazi mi pravi put, daj mi snagu i mudrost da pobijedim dusmane. AMIN

(odgovor članu maja_86)
Neposredna veza do poruke: 606
22.2.2013 9:34:29   
sarisari

Hvala Bogu roditelji su mi dobrog zdravlja, međutim ima par dana kako mi je tata nešto loše, a ne želi ići ljekaru, jedva smo ga natjerali jutros da izvadi nalaze pa sada ćekamo rezultate, ali ja sam tužna nekako nisam navikla da se njima može desiti bilo šta, nadam se da će ako Bog da sve biti hairli, molim te Bože,Amin.
Jako samo tužnauser posted image

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 607
25.2.2013 18:19:13   
lady_bubamara
Tužna sam ovih dana jako , jako ali evo ovog trenutka me sve sastavilo , ne mogu si pomoći , suze same liju , ne mogu stati... U zadnjih mjesec dana samo nailazi stresna situacija jedna za drugom , ko u inat , i zašto baš sada kad nosim život u sebi, kada trebam biti sretna, ja *ebeno suze ronim i jecam sama u tišini, jer sam došla do zida u koji udaram glavom i ne znam gdje više i kako... Danas je kap prelila čašu...

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 608
26.2.2013 9:36:24   
veeseelaa
ninulina bitno ej da si zdrava, ti i tvoja beba, kao i tvoji bližnjiž
sve ostalo je rješivo i zanemarivo, vjeruj mi
zato glavu gore user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.2.2013 9:38:50 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 609
26.2.2013 9:42:54   
sirnica
Ninulinauser posted image da bude lakše

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 610
26.2.2013 9:50:35   
lady_bubamara
Cure moje veselaaa i sirnice hvala vam. bolje je , ne kaže se džaba jutro je pametnije od večeri. user posted image

ljubim vaas user posted image

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 611
26.2.2013 9:53:07   
Carobno jutro

Ninulina, user posted image Sto kaze vesela, najbitnije da ste svi zivi i zdravi. Cuvaj tu bebicu u pupi. Mazi je i nemoj se sekirati, ona osjeti to user posted image user posted image

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 612
10.3.2013 23:06:08   
mama Nermina
Moje prvo upisivanje na forum i odma na ovu temu user posted image

Nisam samo danas tuzna vec danima,nemam rjesenje za svoju situaciju koja je prekomplikovana..
Helem da pocnem presretno razvedena i samohrana majka sina od 9 god. Brak bio uzas tako da sam se odma po rodjenju sina razvela i od tad zivim sa roditeljma.. U svoj toj patnji upoznam covjeka svog zivota s kojim sam 6 god sa kojim planiram zajednicku buducnostuser posted image user posted image Kako ni ja a ni on bismo djeca nekih bogatih roditelja i kao oboje smo radili posteno sve i svasta desi se da pored sve zelje zajednickog zivota mi nemamo uslove za to.. Jedino pozitivno od svega HB je sto ja imam odnedavno siguran posao,al moj buduci i dalje nema tj radio svugdje od kafica,kockarnica,kopirnica.....U svim tim poslovima plata je minimalac koju vise ne dobije nego sto dobije... Ja od kad sam pocela radit kao neku zahvalnost svojim roditeljima dignem kredit i renoviram stan,tako da sad imam ratu od 400 KM koja me u svemu koci... Planiramo u podstanare sad za sad mada ne znam i to kako je svaki stan koji nadjem ako je 300KM(sto mi odg) je polunamjesten a mi nemamo nista svoje ni kasike al bukvalno tako da mi za samo opremanje stana treba samo da udjem treba najmanje 2000KM (koje mi naravno nemamo)... Ovo sam sve napisala jer nemogu da vjerujem pored zivota kakvog sam imala i propalog uzasnog braka ja nemogu sebi,svom djetetu i svom buducem priustiti skroman zivot......... ljuta sam na sve a prije svega na drzavu koja ti nedaje apsolutno nikakave benefite kao mladom bracnom paru, ljuta sam na sve njegove gazde koje se premisljaju da li da mu daju platu ili ne dok se vozaju u BMW........

Eto vise nisam tuzna sad sam ljutauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 613
10.3.2013 23:11:32   
Hanady RR
Nermina dobro nam došla....

žao mi je što je tvoj prvi post ovako bolan...nažalost surova istina zemlje u kojoj živimo sada vam ne adej bolje...

no polako...

ima stanova i jeftinijih , malo dalje do centra, skomnije namještenih...pa polako zajedno u skorijoj budućnosti da i bolji posao on nađe, i sve sugurnije i bolje bude...

ja vam to od srca želimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama Nermina)
Neposredna veza do poruke: 614
11.3.2013 0:06:12   
Galicia
Nermina, saljem ti zagrljaj. Znam da nece rijesiti nista, ali barem da ti olaksam koliko toliko.

user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 615
11.3.2013 8:19:43   
maja78 RR
Dobro dosla na forum

Na zalost to je trenutno tako kod nas, ali nadaj se boljem, i vidi se da si borac, pa ni ne sumnjam da ce se i to rijesiti

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 616
20.3.2013 15:31:04   
sporty mamaa
... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelimauser posted image user posted image Jos kada sam procitala pismo njene mame, tko nebi zaplakao :

PISMO OD MAME ANE Dragi prijatelji,

Nocas u 00:20, ili 05:20 po nasem vremenu, nas je strasni lav odlucio sklopiti oci i odmoriti. Bilo je dosta i bilo je previse.
Kad je njoj bilo dosta, onda znate da je stvarno bilo DOSTA!

Otisla je tamo gdje je nista ne boli, gdje je nitko ne bode i gdje nema ni gljivica, ni leukemije ni patnje.
Bili smo s njom do zadnjeg trenutka. Otisla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najsladim majkinim obrascicima...bas kao da spava. Jer ona je samo htjela konacno leci i zaspati, uz svoje tatu i mamu, i da nam nitko drugi ne smeta. Pogotovo ne tamo neki doktori s iglama i tabletama.

Plese negdje moja princeza, sretna i slobodna! Cuva nas i gleda! Naucila nas je sto je ljubav. Promijenila nam je zivot.

Nece biti lako bez nje, ali ona ce zapravo uvijek biti tu...

Imam jednu ranu na srcu koja jako boli. Ali svaki put kad zaboli, sjeti me tko je unutra. Kao prije sest godina kad me je lupala u stomaku.

Volimo vas i hvala vam na bezuvjetnoj i nesebicnoj potpori svo ovo vrijeme!
Nora u srcu :-)

P.S. nadam se da je nebo dovoljno veliko za njenu energiju i hiperaktivnost. Ovdje nije imala dovoljno prostora :-) !

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 20.3.2013 15:43:33 >

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 617
20.3.2013 15:36:19   
pepika
Nora fora-strasni lav user posted image pocivala u miru andjele maliuser posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 618
20.3.2013 15:41:15   
Galicia
Nora user posted image user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 619
20.3.2013 15:43:38   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelimauser posted image user posted image

user posted image jako me rastužila ova vijest

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 620
20.3.2013 15:53:26   
muaaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelimauser posted image user posted image

i meneuser posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 621
20.3.2013 16:31:18   
jasmin

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i meneuser posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 622
20.3.2013 16:44:26   
emina08

IZVORNA PORUKA: pepika

Nora fora-strasni lav user posted image pocivala u miru andjele maliuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 623
20.3.2013 17:02:42   
Neca xxx

... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelimauser posted image user posted image Jos kada sam procitala pismo njene mame, tko nebi zaplakao :

Nocas u 00:20, ili 05:20 po nasem vremenu, nas je strasni lav odlucio sklopiti oci i odmoriti. Bilo je dosta i bilo je previse.

Otisla je tamo gdje je nista ne boli, gdje je nitko ne bode i gdje nema ni gljivica, ni leukemije ni patnje.
Bili smo s njom do zadnjeg trenutka. Otisla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najsladim majkinim obrascicima...bas kao da spava. Jer ona je samo htjela konacno leci i zaspati, uz svoje tatu i mamu, i da nam nitko drugi ne smeta. Pogotovo ne tamo neki doktori s iglama i tabletama.

Plese negdje moja princeza, sretna i slobodna! Cuva nas i gleda! Naucila nas je sto je ljubav. Promijenila nam je zivot.

Imam jednu ranu na srcu koja jako boli. Ali svaki put kad zaboli, sjeti me tko je unutra. Kao prije sest godina kad me je lupala u stomaku.

P.S. nadam se da je nebo dovoljno veliko za njenu energiju i hiperaktivnost. Ovdje nije imala dovoljno prostora :-) !

Pocivaj u miru, djevojcice mala. Bas me rasplaka pismo njene majke.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

Neposredna veza do poruke: 624
20.3.2013 17:12:15   
Mami81

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

user posted image

I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *