Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 23:22:21
lejlašh
Čestitke sretnim roditeljima od srca, a malom princu sve najbolje u životu i da donese puno radosti u život svojih najmilijih i da bude najbolji mali braco svojoj sekici
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 14.11.2008 8:53:22
M kao Mama
Draga moja Aidice danima sam brinula kako će sve to proći, bila sam i ja u neizvjesnosti kao i ti, i hvala dragom Allahu, neka se hairli završilo, juče sam cijeli dan mislila na tebe, ali kada mi se nisi javila znala sam da je počelo, neka se hairli i završilo, u momentu kada si na svijed doniejal svog princa Majda (Sarah) i ja smo pričale o tebi, dolazim kući Sabina (mumy2) mi javlja muštuluk, neka ti ježiv i zdrav i sretna, a sve se ovo zaboravi,
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 14.11.2008 10:25:47
Happy
Pridružujem se čestitkama.... Sve najljepše vam želi, te da vam dragi Allah podari zdravlja, sreće i veselja... Žao mi j ešto si se napatila, ali je vrijedilo Puno sreće tebi i tvojoj porodici želim
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 14.11.2008 10:49:02
travnicanka
Draga moja Aida sve najljepse sto se poljeljeti moze,tebi i tvojoj djecici od srca zeli Alma!!!! Oporavi nam se sto prije,zeljno iscekujemo jos jednu porodjajnu pricu!!! Pussssss!!!!!