Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne mora znaciti da necete dobiti danas jer meni je prije 5 min dosao a prosli put je pozvonio u 4 popodne tako da nada zadnja umire:) a jeste ovo uzas,samo vam toplo preporucujem svima uzmite broj od postara kad vam dodje na vrata i onda ne morate sjediti u kuci i cekati
Meni je ovo prva naknada zato nisam imala priliku uzeti broj ali sada ako dodje odmah broj uzimam jer cu ovako izluditi.I ako mislim da danas nece biti a mozda uzalud cekam mozda nisam na spisku ni ovaj mjesec
trebala bi dobiti.........ali ce ti ici obracun do nove godine kao meni..................ja sam istoo tako dobila prvo rijesenje.......da mi nisu nesto fulili....................mislim da se trebas nadati.............
Meni sad nista nije jasno. Kako neko iz istog dijela grada dobije naknadu, a neko ne? Znam da nisu stigli sve isplatiti, ali ako je danas bio na Otoci, kako ja nista nisam dobila? I zna li neko kojim oni to redoslijedom isplacuju i da li se desavalo da neko dobije u jednom dijelu grada npr Dobrinja, a neko ne?
Danas bio postar u zgradi pored mene, nekom covjeku dao neku naknadu (ne znam za sta ) a mene fino preskocio, vjerovatno misli da djeci pada s neba sve pa nam se ne zuri..E sutra ce me cuti
Hehe ja sam imala nekih komplikacija oko rjesenja i punomoci, pa sam tako dosla do broja... Sad kad malo razmislim stvarno izgleda u najmanju ruku cudno imati broj tel od postara heheh. Al meni je i ovo cudno sto ne uplacuju na racun, stvarno glupost najveca. Do sad bi svi imali lijepo na racunu pare, a ovako cekam postara, kao da sam u proslom stoljecu....
sto je cudno, ja imam broj mog postara i cesto ga zovem ...kad idem na odmor javim mu ako mi treba stici neki paket da mi on preuzme...100 puta je potpisivao za mene neka rjesenja da mi se ne vrate...on me zovne ako je neka vazna posiljka da provjeri jesam li kuci...mislim da je to sasvim ok kad imate normalnu osobu sa kojom mozete komunicirati...
Ne bih da budem pogresno shvacena, ali ja sam godinama primala sehidsku invalidninu i skontala sam fazon postara da oni nemaju uvijek dovoljno para za sviju. Razlozi: djelimicno im ne legne dovoljno odmah za sviju a djelimicno da ih ne bi opljackali, pa nose pare na "rate". E sad, ono sto sam ja htjela reci je da sam ja uvijek postaru na kafu davala par maraka i zato je uvijek zurio da bas meni donese pare medu prvima - bilo mu u interesu. Ne znam da li to mozda ima uticaja sad, ali znam da mi je donio pare prije no penzionerima u mom haustoru, - cula sam da ga cekaju.
ej kako je drugarica sa općine Ilidža dobila 449,00 KM, a ostalima je bilo 416,00 KM??????????????Da li je iko dobijo više od 416,00 KM?????????
Ima nas koji smo dobili i manje od 416. Nego da ne tupim... ako joj je prva ili posljednja naknada vrlo je moguce da je dobila vise. Sve zavisi od kojeg datuma joj tece porodiljni i za koji period je obracunato. Npr. meni su ovu posljednju (ne primam vise) umanjili za 20 KM jer su mi navodno taj iznos uplatili na prvu porodiljsku naknadu.
drage moje ja sam juce cekala postara citav dan i ne dodje,jutros odma odem u postu ispod zgrade,dobrinja Vi pitam sta je s naknadom kaze nemaju para vise pa pitaj na salteru hocel oni imat da ti dadnu...i tako ja postar i onaj plavi papircek pravo covjeku na salter kad sreca imade para za ovu saku jada od 416 km...i da nisam otisla opet bi ko budala cekala i nadale se nicemu...pozz
Ja sam prvu naknadu dobila 346,5 km, rješenje je na 180 km a na čeku piše da je obračun za decembar. ja sad uopšte ne znam ni šta sam dobila :D opština ilidža
Ovo stvarno više nema smisla! Meni ti pare nisu toliko hitne,koliko me nervira njihov bezobrazluk!!! Mi evo cekamo u Centru od ponedeljka nas zavitlavaju!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
vezanost felix
jesul vaša djeca vezana za neku od igracka moj jeste za cuku-plisanog njegovog bobija neda mi ga oprat:(
bez njega ništa neznam šta da radim kak da ga operem
jesu vezana (48%)
nisu vezana (52%)
Broj svih glasova: 80
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!