Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dali su dosli cekovi,mozes li nam reci koliki je iznos....kad vec cekamo da znamo i sta cekamo......javi,meni je ovo sve malo cudno,kad sam zvala ciku koji vrsi uplate tj.ministarstvo finansija,jasno mi je rekao da u petak ide uplata,pa makar za jednu opstinu,a ja naravno i povjerovala.kako samo strucno i ljubazno lazu,ma da covjek ne povjeruje.
dali su dosli cekovi,mozes li nam reci koliki je iznos....kad vec cekamo da znamo i sta cekamo......javi,meni je ovo sve malo cudno,kad sam zvala ciku koji vrsi uplate tj.ministarstvo finansija,jasno mi je rekao da u petak ide uplata,pa makar za jednu opstinu,a ja naravno i povjerovala.kako samo strucno i ljubazno lazu,ma da covjek ne povjeruje.
Pa znas kako,mi smo imali 100 % informaciju u srijedu da se s doplatcima krece u cetvrtak,medđutim iz opštine su nas ponovo zvali i rekli da od toga nema nista,jer u kantonu čak neće da im se jave na pozive,vec ukljuci se sekretarica,vjerovatno narod navalio da zove,,dalje...jutros smo isto tako očekivali čekove,međutim nismo ih dobili,gospođe u opštini kazu da su svoj dio posla odradile,te samo čekaju dotaciju iz Kantona,cim dobiju dotaciju nakon sat vremena su kod nas čekovi i tako pocinje postupak isplate...znaci iduce sedmice,a koji dan,vise ni oni ne znaju...jedina tačna informacija je da u Kantonu nikad manje para nije bilo...Pozdrav
Ja sam bila u Opcini prije jedno 8 dana , mjenjala adresu dostave porodiljske i zena fino kaze evo odstampali smo cekove sad cu vas naci da ispravim adresu to bila negdje srjeda ,reko jel znaci isplata ove sedmice kaze ona Ne tek pocetkom sljedece, evo prodje cjela sedmica para nigdje ... pa sta imaju stampati 10 dana ranije ....
Ovo nije tačna informacija!Da se ne dovode druge mame u zabludu!Radim u pošti,nista nam nije leglo niti je bilo sta uplaćeno,od ponedeljka smo spremni i citavu sedmicu cekamo uplate iz Kantona,međutim para nema,čak ni na telefon neće da se jave
e, ovo pto ribica piše, je na žalost istina nema para u Kantonu, kako ne pitaj te, kasne plate prosvjetarima, policiji, zdravstvu, pa isplačuju jedne po jedne, naknade su zadnje, ŽALOSNO
Ja sam napisala kao sto sam i saznala iz koliko toliko pouzdanih izvora,da su cekovi dosli al uplata jos nije bila,jer je pocetak godine,budzet valjda nije usvojen i iznosi nadoknada oko 412km,pa sad cekamo da vidimo.
Mojoj mami i sestri su kasnile plate skoro 20 dana, objema se plate iz budzeta finansiraju. Samo su rekli, nema para, kad ce biti, ne zna se. I tek ove sedmice su dobile. Tako da me ovo za naknade, nazalost, ne cudi.
da, ja radim u srednjoj skoli i plata mi je legla tek sad u utorak
I moja sestra u skoli radi, mogu ti rec da su dobro osjetile ovo kasnjenje jer i mamina se iz kantona isplacuje, ma uzas.
Jutro! Samo da vam javim,sad sam zvala poštu,i kazu da ni danas nema nista od naknade! Mozda tek u utorak!? I rece mi gospodin da ima clanak u Avazu! Reko da vam javim da možemo planirati dan! Bez para! Optina Centar zaboravih napisati!
< Poruku je uredio dady -- 26.1.2013 8:16:25 >
Jutro! Samo da vam javim,sad sam zvala poštu,i kazu da ni danas nema nista od naknade! Mozda tek u utorak!? I rece mi gospodin da ima clanak u Avazu! Reko da vam javim da možemo planirati dan! Bez para! Optina Centar zaboravih napisati!
e, moja dadi, znamo na žalost, ma daj bože da bude i u utorak kako je krenulo
Rekla sam mm-u da kupi novine kad se bude vracao s posla
Nego, je li koja citala tu pricu u Avazu. Nestrpljiva sam. Sta kazu?
ma, draga bezveze ćeš marku baciti, šta kažu, zvali Općinu Centar i Novi Grad koji su rekli da nema para, nikoga iz Kantona nisu dobili, a priča urađeno tragom poziva jedne porodilje iz NG koja se žalila, eto ukratko, to sam i julčer napisala
pitala me koja opstina kao danas ide neke a sutra ostatak ...........ne mogu sve odjednom uplatiti ...............kako su bezobrazni stvarno................pa mi svi cekamo i tako opet dijele.....nije bitno u kojoj smo opstini u istom smo gradu .............ma moze im se ...........oni su svoje dzepove napunili to je najbitnije.............
drage moje zene ovo je bas previse...ako je to tacno za ilidzu onda super ak ce bit danas il sutra al sramota sto ne dijele novac svima u isto vrijeme...pozzzz