|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
4.1.2013 0:56:42   
D_K
filc sigurno ima u OBIju..
razliku izmedju filca i filcane vune ti ne znam ali znam da sam vidjela sa sajmu rukotvorina rajfove sa cvjeticima od filca i meeed su..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 526
4.1.2013 1:03:23   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: D_K

filc sigurno ima u OBIju..
razliku izmedju filca i filcane vune ti ne znam ali znam da sam vidjela sa sajmu rukotvorina rajfove sa cvjeticima od filca i meeed su..

Baš ti hvala, ja sam kod jedne žene našla taj filc ali je deblji, ne odgovara mi. Meni treba baš tanji. A ta vuna je u bojama, pa se od nje rade te kuglice. Da, rajfovi, broševi,ogrlice i sve to mi je super. A volim kreativnost i volim se zanimati nečim, čisto onako iz ćejfa, samo što baš i nemam vremena za to.Tipična sam vaga user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 527
4.1.2013 1:16:32   
canim
d_k ogrlica je preslatka a tek rajfic user posted image

Imam i ja raznih djidja za pravljenje nakita, nekad u trudnoci i nakon nje sam se zanimala s tim , pa me proslo, pa sam heklala i plela jedno vrijeme i to me proslo, sad malo slikam na vodi dok me i to ne prodje a onda kontam da malo dekupaziram neke stvari i tako...kod mene uvijek je aktivan neki hobi a imam i posebno sobu samo za mene i moje djidje user posted image

Smijem li ja reci gdje flic kupiti user posted image

Ima u Robotu na socijalnom novootvorene radnja za repromaterijal, nisam sigurna gdje se tacno nalaze ali cini mi se 3 sprat, uglavnom imaju flic u raznim bojamauser posted image a i razne vunice.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 528
4.1.2013 1:27:23   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: canim

Imam i ja raznih djidja za pravljenje nakita, nekad u trudnoci i nakon nje sam se zanimala s tim , pa me proslo, pa sam heklala i plela jedno vrijeme i to me proslo, sad malo slikam na vodi dok me i to ne prodje a onda kontam da malo dekupaziram neke stvari i tako...kod mene uvijek je aktivan neki hobi a imam i posebno sobu samo za mene i moje djidje user posted image

Smijem li ja reci gdje flic kupiti user posted image

Ima u Robotu na socijalnom novootvorene radnja za repromaterijal, nisam sigurna gdje se tacno nalaze ali cini mi se 3 sprat, uglavnom imaju flic u raznim bojamauser posted image a i razne vunice.

Baš si user posted image Još mi samo reci koji Robot ?
A iskreno o slikanju nemam pojma, mene je prije zanimalno slikanje na staklu, a i sad nemam pojma kako to ide, koje boje i sl. Uglavnom privlačnija mi je za sad izrada nakita i ovi rajfovi i sl.
Canim ja te sve mijenjam sa jasmin, ne znam zašto. Čini mi se da imate sličnu profilnu sličicu.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 529
4.1.2013 1:34:11   
canim
Koliko ja znam jasmin ima 2 crvena srca na profilnoj slicici user posted image ili se varam a mozda ima jos neka jasmin da ja ne znam...nisam upratila user posted image

A Robot na socijalnom, cini mi se da sam vec napisala.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 530
4.1.2013 1:37:23   
amra_sa

Koliko ja znam jasmin ima 2 crvena srca na profilnoj slicici user posted image ili se varam a mozda ima jos neka jasmin da ja ne znam...nisam upratila user posted image

A Robot na socijalnom, cini mi se da sam vec napisala.

Eh ta jasmin user posted image Nju sam nekako prvu skužila na RR. Ups nisam dobro pročitala, sad vidim da si napisala. Taman ći aBd sutra poslije posla gore da ovjerim zdravstvene, usput mi je da pogledam.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 531
4.1.2013 9:44:04   
Miracle*3

IZVORNA PORUKA: amra_sa

bebice, bas ti je lijep nakit. ja sam nekad kupila zicu ali se nisam usudila da probam raditi sa njom nesto. moras biti bas precizan..

ja obecah staviti sliku kad zavrsim ogrlicu.. ovo je verzija broj 2, prva je bila sa velikim heklanim kuglicama i sve je bilo previse masivno.. ovo je bolje ali moram jos pojacati ovaj dio koji drzi sve, pretanko mi je..

http://imageshack.us/a/img585/5827/fimodecoupage.jpg
http://imageshack.us/a/img248/7042/fimodecoupage1.jpg

kad sam u zamahu heklanja, napravila sam curama jedan rajf. tacnije, dodala na vec postojeci glat rajf - heklanje.

http://imageshack.us/a/img12/3060/rajf.jpg

Ovo je prava umjetnost, svaka čast. Nedavno sam probala izradu heklanog rajfa i nisam završila, moglo bi se reći da pomalo nabadam to heklanje. Nego ja imam pitanje za tebe i za sve dame koje se bave izradom rajfova i sl. rukotvorinama da mi kažu gdje mogu nabaviti u Sa tanji crni filc i filcanu vunu ? Gdje to 2 kupiti i kako praviti one filcane kuglice ?

Ja sam filc kupovala u obiju i preko ebaya, i moram priznati da je ovaj iz obija super, i tanak je i mozes s njim sto hoces.

D_K, cime si punila ove heklane kuglice? Je li stiropol u kuglicama ili...?

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 532
4.1.2013 9:55:20   
D_K

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

D_K, cime si punila ove heklane kuglice? Je li stiropol u kuglicama ili...?

punjenje iz jastuka :))) to mi je prvo doslo pod ruke..
moram nabaviti i pravo oriđinale punjenje tipa stiropol kuglice - bice tvrdje i nece se deformisati..

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 533
4.1.2013 9:57:56   
Blue rose RR
Super su vam uradci, D_K svaka čast na idejama user posted image Mogu da mislim kako se ljepoticama sviđa.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 534
4.1.2013 13:17:20   
aidana

bebice, bas ti je lijep nakit. ja sam nekad kupila zicu ali se nisam usudila da probam raditi sa njom nesto. moras biti bas precizan..

ja obecah staviti sliku kad zavrsim ogrlicu.. ovo je verzija broj 2, prva je bila sa velikim heklanim kuglicama i sve je bilo previse masivno.. ovo je bolje ali moram jos pojacati ovaj dio koji drzi sve, pretanko mi je..

kad sam u zamahu heklanja, napravila sam curama jedan rajf. tacnije, dodala na vec postojeci glat rajf - heklanje.

Ogrlica ti je super user posted image ove cvjetice si crtala ili je decoupage?
Ja jos nisam skoknula do Tugre, ali uskoro cu mozda do Austrije pa se tu namjeravam obezbjediti sa svim sto mi treba. user posted image
Ja filc nisam vidjela u OBI-ju... to ne mora znaciti da ga nema vec ga izgleda samo ja nisam vidjela. A bas mi treba jer radim na razvojnom tepihu za bebacha pa sam mislila napraviti geometrijske figure ili zivotinjice i prisiti.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 535
4.1.2013 13:20:17   
aidana

Canim zavidim ti, ja mogu samo sanjati o tome da imam svoj kutak. Sad za sad, u mojoj dnevnoj/spavacoj/djecijoj/sve u jednoj user posted image nema nigdje mjesta

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 536
4.1.2013 13:28:36   
canim
aidan ma kad se ima volje + zelje +malo maste + kreativnosti od malog prostora se moze svasta napraviti pa cak i sebi odvojiti neki kutak za rad, bitno je da je srce ispunjeno, a broj soba je manje bitan user posted image user posted image

Cekamo da nam i ti postavis neke slikice svojih radova user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 537
4.1.2013 14:05:47   
D_K

IZVORNA PORUKA: aidana

Ogrlica ti je super user posted image ove cvjetice si crtala ili je decoupage?

Ja filc nisam vidjela u OBI-ju... to ne mora znaciti da ga nema vec ga izgleda samo ja nisam vidjela.

decopage

u OBIju kod fimo mase..

ja cu svakako trknuti do Robota cim ugrabim vremena, bas me zanima ta radnjica..

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 538
4.1.2013 16:48:11   
amra_sa
Miracle meni i treba taj tanji filc user posted image Nego žemske ja vam po preporuci forumašice canim danas odem u Robot u tu radnju...Imaju svega, imaju i filca samo je deblji, trebao bi nekad krajem januara doći i tanji. Tako mi reče čiko koji tamo radi.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 539
4.1.2013 17:01:12   
MicoTico

D_ , prekrasnouser posted image user posted image user posted image
Ogrlica mi se posebno sviđa.
Imaš li kakvo uputstvo za izradu?
Ja obožavam ovakav nakit,, imam ga dosta i rado nosim, pa mi pade napamet da i ja sebi napravim nešto user posted image Svaki savjet je dobrodošao!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 540
5.1.2013 13:28:04   
gvendolina
ja sam naprosto oduševljena decoupage-om, ali mi se učinilo komplikovano kada sam gledala neki prilog na tv-u. Redovno pratim radionicu u Travniku https://www.facebook.com/hobbyart.multimediaprint?ref=ts&fref=ts rade izvrsne stvari. da li ima neka radionica u Sarajevu zna li nekouser posted image

D_K prekrasno je sve,svaka čast user posted image ja sam već u glavi počela prebirati podrum kod mame, ona ima nekih starinskih stvari koje bi se mogle uraditi user posted image Da li se stvari urađene decoupage-om mogu koristiti ili su samo kao ukras,na primjer da se uradi sehara ili stolić?

evo i jedan prikladan video user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=6lPhgCgKeS4

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 541
14.1.2013 14:12:22   
minie
Svaka vam cast drage moje user posted image

I ja cu uskoro, samo dok nabavim potrebnu vunicu, isplesti sebi jedan cool sal :)

Neko je nedavno komentarisao da ne moze naci obicne drvene kutije ili su preskupe. Moj otac otkako je otisao u penziju pravit tako te stvarcice, pa ako nekome trebaju kutijice po povoljnim cijenama, tu smo, heheh.

Veceras cu staviti slike kutija koje je napravio, ako nekoga zanima.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 542
20.1.2013 0:05:17   
amra_sa
Da se i ja pohvalim. Moj prvi urađen heklani rajf , večeras gotov. Imam već narudžbu za drugi (moja prijateljica). Kako je krenulo, možda i biznis razvijem. user posted image Nisam neki fotograf ali eto ... user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 543
20.1.2013 0:44:17   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Da se i ja pohvalim. Moj prvi urađen heklani rajf , večeras gotov. Imam već narudžbu za drugi (moja prijateljica). Kako je krenulo, možda i biznis razvijem. user posted image Nisam neki fotograf ali eto ... user posted image

bas super, ja si pletem saluser posted image samo mezanima jel rajf kupis obicni pa na njega heklas?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 544
20.1.2013 0:49:56   
amra_sa
ananas_ze da, kupim obični pa ga načičkam tim điđama i cvjetićima user posted image Vjeruj mi da nikad u životu prije nisam heklala,to mi je prvi uradak. Plela jesam, mama rahmetli me učila da pletem. Sa 9 godina sam joj isplela novčanik, koji je ona ponosno nosila godinama. I tako sitne stvarčice, lutkama majice i tole, samo sam više zaboravila i da pletem. A ovo sam počelka, vidjela od prijateljice i onda skontam da bi mi to dobro došlo prije svega liječi živce user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 545
28.1.2013 8:07:29   
Miracle*3
http://www.facebook.com/pages/Twisted-crafts/200820943391484#!/photo.php?fbid=201094633364115&set=a.201094383364140.47374.200820943391484&type=1&theater

Evo nesto made by me ;)

Treba mi pomoc, od onih koji su radili dekupage. Da li je bitna podloga na koju se radi. Mora li biti drvo ili moze i plastika? I da li je komplikovano, moze li se uraditi to preko dugmeta? Jer mi za ovo trebaju ti dugmici sareni :)

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 546
28.1.2013 8:21:41   
shpagica
Hej Miracle, super su ti ove stvarcice sto radis! Od cega su ti one trakice od kojih pravis ogrlice, jel kupis neki triko na metar ili iskoristis stare majcice ili kako..meni isto ono izgleda interesantno pa bih da nesto pokusam da napravim ali ne znam od cega da krenem :)

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 547
28.1.2013 9:09:15   
Miracle*3
Hvala ti:)
Mozes od majica, a mozes i kupiti? Ja sam kupila, ali ne moze bas svaki, e sad ja ne znam u cemu je razlika kod tih trikoa. Kad skontam fol javicu ti. A li mislim da su ovi sto nisu dobri, previse tanki

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 548
28.1.2013 9:31:28   
shpagica
Gdje kupujes triko, koliko je po metru?

Neposredna veza do poruke: 549
28.1.2013 9:54:26   
lady_bubamara
Divne li teme, e ovakva tema mi treba u trudnoći da odmaram mozak i skrenem misli.

Ja sam nekada prije udaje šila i pravila torbice i haljinice za barbike i namještaj za barbike , pravila sam kutije za nakit uz pomoć kutija za cipele ili manjih kutija od satova, čaša itd...Al kad sam se odselila to sam ostavila kod svoje mame u B. luci. Muž mi je kupio perlice i udice i te stvarčice za izradu minđuša ali ja to ne znam da pravim , takođe imam želju da naučim plesti i imala sam brdo pokušaja al ne ide. user posted image Skoro sam našla kako se prave čestitke pa kontam da se bacim na posao. I sad mi je toliko drago što ima ova tema pa će mi vaši savjeti odlično doći, moram sve da vas isčitam od početka do kraja user posted image

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *