|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zivot u zajednici
27.1.2013 19:49:03   
Zelimo_bebu

IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu

IZVORNA PORUKA: Galicia

IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu

ananas upravu si ja volim cvijece i imam ga ljeti bas dosta, ne radim jos uvijek i to me nekako ispunjava,,,MM isto voli tako oko kuce sredjivat i kad mi skupa radimo eto ti nje da pita sta radimo, i onda se nacrta i ne mrda ne mogu progovorit s njim, a ne treba joj to....jos kad je vidim da viri kroz prozor kad idemo ili se vracamo odnekud,,,uh pa majka mu stara otvori prozor zavjesu makni pa gledaj da te vidim jer ionako te vidim hehehe....a sta bi mi da nemamo takve svekrve i nas ovakvih snaja

Ma ja bi obukla suknju i sadila cvijece i naguzila se i obavezno tange obukla, nek joj guzica sjevne. Ne bi vise pogledala.

Hahahahahaha joj sto si me nasmijala,,,ma gdje ce mi dusa,,,nedaj Boze sta bi tek onda rekla...

To je vec moguce, mada komsiluka muskog i nema bas i ono sto ima sve starooooo...jedino ovi s druge strane ceste uhhh

Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...?
06.11.test pozitivan
07.11.beta 111,78
Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa...
13.07.2017.stigao nas princ

(odgovor članu Zelimo_bebu)
Neposredna veza do poruke: 276
27.1.2013 19:49:11   
lady_bubamara

Ma ja bi obukla suknju i sadila cvijece i naguzila se i obavezno tange obukla, nek joj guzica sjevne. Ne bi vise pogledala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zamišljam scenu

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 277
27.1.2013 20:15:41   
mama x3

[/quote]

ja sam svojoj dragoj mami par puta rekla da ima sreće što nije sina rodila jer bi izludila snahu svoju sto posto
[/quote]

joj i ja svojoj nije joj pravo bilo

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 278
27.1.2013 20:29:19   
jasmin

Jel vi svoje svekrve toliko obozavate pa zivite sprat iznad njih?

Ja za svojom toliko ludim da nisam htjela ni sprat iznad,nego isti user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 279
27.1.2013 20:30:17   
mama x3

IZVORNA PORUKA: enaaa

ko zeli neka pogleda
http://www.youtube.com/watch?v=Woe8heSBmcY

e i ovo odgledah, do pola nemam vise zivaca,
ja imam cerke i kad neko kaze, kao imam i ja sina blabla uvijek se" nasalim "
...mi cemo birati i momka i majku ...

(odgovor članu enaaa)
Neposredna veza do poruke: 280
27.1.2013 20:33:35   
mama x3
idealan nema majku naravno

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 281
27.1.2013 20:36:31   
jasmin

IZVORNA PORUKA: mama x3

Ju...brutalno!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 282
27.1.2013 20:47:47   
aida.

ako bi trebalo bit, stvarno nije smijesno... Procitaj, bona, sta napisa...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 283
27.1.2013 21:00:42   
mama x3

IZVORNA PORUKA: aida.

pa jel bas ... strasno....ok evo user posted image al ja to kao majka cerki ...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 284
27.1.2013 21:01:10   
mama x3
joj bicu grozna punica

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 285
27.1.2013 21:03:54   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: aida.

pa jel bas ... strasno....ok evo user posted image al ja to kao majka cerki ...

Moja majka nikada ovako nešto nije poželjela...čisto jer je moj otac bio ratno siroče i znala je koliko je njegova bol velika...
na nesreću neke sudbine ponavaljuju se kružnim tokom...
moj suprug nema žive roditelje...
ja čitam, služam, sve mi je jasno...a dosta i nije iskreno
al kažem ''da je ta žena živa presretna bih bila, radi njega, radi njegovih sestri...neka me ''kamenom u glavu udara'' ako sam ga ja birala do nje majke sina''

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 286
27.1.2013 21:06:43   
veeseelaa
pa mislim ko bi poželio da suprug ostane bez majke??
oh Bože, bolje bježati iz takvog okruženja nego dovesti se u situaciju za ovakvim mislila

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 287
27.1.2013 22:21:21   
ananas_ze

Ne pada mi na pamet da kontam sta ce mi svekrva misliti. Isto tako ni rodjena majka. Zivim svoj zivot, i nikog nije briga ni kako ga zivim, niti bilo sta drugo.

Ananas, a sto ti njega napominjes da ide obici svoju majku, zar on to sam ne treba da zna i zar on to sam nema potrebu da posjeti majku. Mislim sto mu i ti izigravas majku i govoris mu sta on treba da radi?

Ja kad bi mm rekla sta treba da radi, rat bi izbio. I obrnuto.

vec sam odgovorila ranije Galicia, i nije stroga naredba i ne mora me poslusati, ali poznavajuci svoju mamu, poslusa me i ne izgiravam mu majku za to je neko drugi zaduzen
ja ga pitam, i ako ju nije vidio danas, a vec je kasno odmah ujutro ga saljem, da sutra ne bude da sam ja zla snaha koja razdvaja majku i sina, da on ne zaboravi ko ga je rodio, da makar on svaki dan dio dana provede s njom kao sto bih i ja sa svojom da zivi blize meni,

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 288
27.1.2013 22:26:03   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: enaaa

ko zeli neka pogleda
http://www.youtube.com/watch?v=Woe8heSBmcY

e i ovo odgledah, do pola nemam vise zivaca,
ja imam cerke i kad neko kaze, kao imam i ja sina blabla uvijek se" nasalim "
...mi cemo birati i momka i majku ...

hahhahahaha MI hahahahhahah sto bas ces se ti ponovo udavati ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 289
27.1.2013 22:29:07   
muaaa
NemRem verovati sta citam...dobijem p....ditis da prostiteuser posted image

Neznam sto ste se kog djavola udavale kad razmisljate ovako?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 290
27.1.2013 22:33:40   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: muaaa

vala si upravu zgrozim se na pojedine osobe i njihovo misljenje .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 291
27.1.2013 22:39:39   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Samo neznam sta ocekuju u zivotu i buducnosti..."sta posijes to i pozanjes"nije uzalud ova izreka

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 292
27.1.2013 22:43:01   
Mirkica
Sve je uredu ako covjek ima problem i gleda kako ga rijesiti , ponekad se pozaliti to je normalno ali da se takoreci sprda i ismijava sa jednom majkom je jako ruzno , ok mi je kada zena bas ima problema pa i ne znam sta da kazem moze se primiti zena u belaju ali ovako iz cista mira ne nije mi ok .
JA ne bih voljela da znam da moj muz ovako misli o mojoj mami sigurno i sigurno bi to narusilo nase odnose .

BA 13.12.2008

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 293
27.1.2013 22:47:34   
muaaa

Sve je uredu ako covjek ima problem i gleda kako ga rijesiti , ponekad se pozaliti to je normalno ali da se takoreci sprda i ismijava sa jednom majkom je jako ruzno , ok mi je kada zena bas ima problema pa i ne znam sta da kazem moze se primiti zena u belaju ali ovako iz cista mira ne nije mi ok .
JA ne bih voljela da znam da moj muz ovako misli o mojoj mami sigurno i sigurno bi to narusilo nase odnose .

Naravno da bi narusilo.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 294
27.1.2013 22:49:01   
ananas_ze

i sve sto ja ucinim svojoj mami, moze i on svojoj, i sto ne bih voljela da mm ucini ili kaze mojoj mami necu ni ja njegovoj

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 295
27.1.2013 22:53:24   
Dida79

Samo neznam sta ocekuju u zivotu i buducnosti..."sta posijes to i pozanjes"nije uzalud ova izreka

Citirala sam oba posta jer se slazem sa svakom rjeci koje ste vas dvije napisale..samo nazalost malo nas je takvih user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 296
27.1.2013 22:54:04   
aida.
Jedno je da je volis, to ne moras, al postovat vala bi trebala...
A izjavit ovakvo nesto... Ni najgorem neprijatelju ne bi, a kamo li mm ili jos gore, ne daj boze, svom zetu...

A zamisli da ti imas musko dijete (ne znam imas li) pa da za tebe neko kaze da te nema... zapitaj se zeno malo...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 297
27.1.2013 23:05:03   
enaaa
ja kada bih ponovo birala, opet bih isto izabrala, i mm i njegove roditelje user posted image
Uvijek vidimo tudje greske, a svoje rijetko kad...nazalost

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 298
27.1.2013 23:07:11   
lady_bubamara
Ananas ze ni ja nikad ALI NIKAD ne bih poželjela niti rekla roditeljima moga muža nešto što znam da moj muž nikada ne bi rekao ili uradio mojoj majci.

Ja ustvari nikad nisam svekićima ništa ni odbrusila, uvijek sam smirena i i smireno porazgovaram sa njima bez natezanja nekog podizanja tona i glumljenja opasne snajke. Brdo puta se desilo da meni bude upućen neukusan komentar a moj muž sam kaže čekajte polako niste upravu i odnosi se nekako izglade. ali isto tako imala sam situaciju kada je moja majka napadala mog muža ( tad mi je bio momak ) i ja sam stala u njegovu odbranu jer sam znala da nije istina ono za šta ga okrivljuje. Nešto je moja mama načula da je moj muž rekao meni za rođendan, a ustvari osoba koja mi je to rekla nije bio moj muž već rođak i žena hop odma na prvu bum tras osu riječi po mm, ja sam tada rekla nije tako već ovako, i stvari se izglade. I eto čisto da napomenem jer vidim da se ovdje neke stvari protumače svakako NISAM nikad pomislila da trebam biti neka zadrta snaha, volim i svekra i svekrvu ALI ISTO TAKO oni znaju pogriješiti JER pogriješi i MOJA MAJKA i JA i MOJ MUŽ i svi griješimo ! I ne mislim polagati račune ovdje zašto sam se udavala il zašto živim u zajednici, zašto se to desilo to znamo samo moj muž i ja i reći ću samo NE DAJ BOŽE NIKOME da vas takvo sranje natjera da se seljakate iz grada u grad i mjenjate način života. Ali ako sam bila primorana da svoj život promjenim naglo za sekund to neće sigurno trajati vječno! Poslje svega imam osjećaj da sam pisala na temi SVE MI KOJE MRZIMO SVOJE SVEKRVE pa eto ja svoju ne mrzim ni jedne jedine sekunde i mičem se svečano sa ove teme jer sve vise imam osjecaj da sam upucala covjeka zato sto sam rekla da je zivot van zajednice za mladi bracni par bolji nego zivot u njoj. Nisam konzervativna, ne drzim se pravila , obicaja , normi , drzim se onog U SVEMU TREBA BITI UMJEREN i to je moj moto i zato sam zahvaljujuci njemu ostvarila neke ciljeve u zivotu i bas zbog tog ne zelim ovdje polagati racune NIKOM zasto sam ovo ili ono uradila.

A ova forumašica što je izjavila da idealan momak nema majku reći ću samo : strašno!

< Poruku je uredio ninulina -- 27.1.2013 23:12:46 >

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 299
27.1.2013 23:11:01   
jasmin
To je moto zivota na zemlji...ne radi drugom sto ne zelis da se uradi tebi,i ja se tim vodim. Kao sto ninu kaze,svi grijesimo,i svi zivimo kako zelimo,nase je da budemo prisebni,tolerantni i pristojni. Sve se rijesi,bas sve.

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *