|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
9.1.2013 10:15:39   
Hannan

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

IZVORNA PORUKA: mala_sa

mala_sa, ima u baby centru, nedavno sam vidjela. Kosta oko 30 KM. I ja sam to htjela kupiti kada mi je L svaki put pravila scenu prilikom pranja kosice, ali sam odustala jer nisam znala kako bi reagovala da joj jos to stavim na glavu i nije mi bilo jasno kako dobro oprati svu kosicu jer se to stavi na glavu, kao kacket, pa je dio kose iznad, a dio ispod. Onda bi trebala izvuci svu kosicu iznad obruca, pa tako prati. user posted image Na kraju sam zakljucila da bi je to jos vise unervozilo pa sam odustala.

Ma ja nemam drugog rjesenja, on jos uvijek nece da me poslusa i da nagne glavicu unazad, takodjer ne pali ni da drzi neki peskiric na ocima dok mu saperem kosu. Odmah pocne da skace i bjezi iz kade user posted image , uz to naravno vristiiiii.
Doduse moj A je osisan bas kratko, pa nam valjda nece stvarati problem user posted image

Ma isti scenario je bio i kod nas, tako da znam o čemu govoriš. Vriska, skakanje i ono tugaljivo: nemoj me molim te, pusti me! user posted image Onaj ko sluša, pomislio bi da joj radimo ne znam ti ni ja šta. Ako mu je kratka kosica, onda će vam ovo pomoći.

Mi smo konačno na kraju pronašli rješenje u igranju frizera. Stavimo onu plastičnu stepenicu u kadu i ona sjedne i onda je ona N (ja), a ja sam Amra (nasa frizerka) i tako pričamo kao kod frizera i ona nagne glavicu da joj operem kosu.user posted image user posted image

Ma cirkus. user posted image

Mala, da pogledas u CM, ja sam tu kupila prije mozda 4g svom sinu, ali nije "obruc" nego je kao one velike kasike sto u prodavnicama kupe npr. orahe na vagu.Kostalo je 2-3km, prozirno idijete kroz to moze da vidi. Mom se to pravo svidjelo i bas je uzivao, a do tad je bilo kao i kod tebe, kao da ga davim. I da na odjelu je gdje je frizerski alat , cetke, oni ogrtaci za sisanje i sl.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3801
10.1.2013 18:04:19   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Aiša

mala_sa, a gdje si u Sa da ti ja dam naš, jer ga on nikako nije htio staviti na glavu, a dati 30 KM za ovo je meni user posted image

Kod nas je to samo obruč plavi, kupila sam ga preko ebay-a za jednu funtu, jesmo čekali skoro mjesec da stigne.

Hvala ti punoo user posted image . Ja sam na Alifakovcu, pa ako ne nadjem u CM-u (ovo sto mi Hannan napisa), javim ti se na pp da kupim taj od tebe user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 3802
10.1.2013 18:34:50   
Visnja RR
mi smo kupili u Baby centru... da sam znala kako cu nakon negove upotrebe biti rahat ne bi mi bilo zao platiti i 200 km

asja je od svoje 2 godine do 3 ...dakle godinu dana vristala dok joj se pere kosa...to je bila strahota... plasila sam se da mi neko ne zovne socijalnog radnika dok je kupam...

i onda mi skvo rr rece za taj obruc i od tada nam je kupanje pjesmica...

moj savjet da taj obruc stavite djetetu prije kupanja kroz igru ...pricajte o tome ...dok uopste nije u kupatilu... stavite babi pa kofol sebi... a onda kad se navikne na to idite u kupatilo...
u pocetku sam asji davala mali paskiric da drzi na ocima i pored tog obruca...ali je nakon mjesec dana izbacila peskir...

mi jos uvjek peremo kosicu s tim obrucom...ljepota... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3803
10.1.2013 18:38:45   
Mya_81 RR
I nama je kupanje bilo kaotično tako da mi ne bi bilo zao iskeširati za taj obruč, ali nasli smo bezbolan način - peškirić mali preko očiju koji ona čuva, malo zabaci glavu i sve super user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3804
10.1.2013 18:43:53   
nanika
Moram i ja kupiti taj obruc. Moj A do neki dan nije plakao ali sad poceouser posted image . Kao da ga davim.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3805
10.1.2013 19:50:57   
mamina princeza
ja upravo hucu da narucim taj sesiric imala sam za kcerku ... jedno vrijeme sam i trgovala s tim i sad zaboravih svom djetetu naruciti.
akoneko bude zainteresovan moze mi se javiti da se naruci ...:) cini mi se da sam narucivala u zutoj , plavoj i rozoj boji ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3806
10.1.2013 20:53:52   
Halimaa
zna li neko ima li se gdje kupiti posteljina sa likom Noddyja user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3807
10.1.2013 23:15:45   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Gdje da kupim bicikl sa pomocnim tockicima?

baš onaj malecki ili srednji?
mi smo naš kupili u one2play-u ali u maju ove godine..znam da ih je bilo u intersportu, mercatoru, beba cenrtu u BBI, robot...a sada? nemam pojma user posted image

Ne bih malecki, nego srednji, samo da ima pomoćne točkove. Tnx, pogledaću po ovim prodavnicama. da li je to i kod vas bicikl bio rođendanski poklon. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3808
20.1.2013 9:52:05   
Marija13
Recite mi da li je neka od vas kupovala online carters stvari za bebu da mi preporucite stranicu, ja sto sam nasla nemaju dostavu za BiH, uzas. A ako ste kojim slucajem kupovale carters u Sarajevu, recite mi koja radnja i kakve su cijene..hvala

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3809
20.1.2013 10:30:33   
leona81

mi smo naš kupili u one2play-u ali u maju ove godine..znam da ih je bilo u intersportu, mercatoru, beba cenrtu u BBI, robot...a sada? nemam pojma user posted image

Ne bih malecki, nego srednji, samo da ima pomoćne točkove. Tnx, pogledaću po ovim prodavnicama. da li je to i kod vas bicikl bio rođendanski poklon. user posted image

i nama treba srednje velicine, jeste li vi nasli bicikl?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3810
20.1.2013 10:30:54   
leona81

IZVORNA PORUKA: Marija13

Recite mi da li je neka od vas kupovala online carters stvari za bebu da mi preporucite stranicu, ja sto sam nasla nemaju dostavu za BiH, uzas. A ako ste kojim slucajem kupovale carters u Sarajevu, recite mi koja radnja i kakve su cijene..hvala

nisam kupovala online, ne znam da ima u Sa, ali imas u Mo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 3811
20.1.2013 10:39:54   
Full Moon
Imas nesto malo ponude u radnjama Malisa, Merkur -Otoka i u Alti.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3812
20.1.2013 11:05:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Marija13

imas u alti radnju na 2.spratu koja ima nesto carters stvari ali nisu bas jeftineuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 3813
20.1.2013 19:20:30   
animagical
gdje kupiti pocoya, plisanog, gumenog, bilo kakvog?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3814
20.1.2013 21:18:21   
mamina princeza
Cartera slabo imaš u sarajevu. Ja koristim svaku priliku kad idem u hrvatsku tamo u oshkoshvprodavnicama prodaju i cartera robu te dvije marke su mi najbolje. Rekli su nam u splitu da će biti i kod nas vjerovatno u bbi al ništa od toga dosad. Kad imaju sniženje bude baš super ....a inače su i u hr visoke cijene cartera i oshkosha. Imaš u metkoviću u merkatoru pa kad krenes na more svrati.a sad kažu da ima i u mostaru to nam je još bliže. Al tu nisam lično bila lane znam. Najviše izbora ima u splitu od onog što sam ja do sada vidjela. A možeš nesto naći i na ebayu.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3815
20.1.2013 21:25:39   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: leona81

i nama treba srednje velicine, jeste li vi nasli bicikl?

Nismo. user posted image Nije bas neki izbor. Valjda zato sto nije sezona. Hajde ako negdje vidis neki fin, javi. Javim i ja tebi. user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3816
20.1.2013 23:27:28   
minie
IZVORNA PORUKA: animagical

Joj neko je nedavno pominjao da ima u Bingu Pocoyo i cijela druzina.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3817
20.1.2013 23:38:22   
taurus
nama trebaju crne lakane cipelice br 23-24

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3818
20.1.2013 23:40:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus

user posted image

dobro :)

šaljem ti PPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3819
20.1.2013 23:45:58   
animagical
IZVORNA PORUKA: minie

IZVORNA PORUKA: animagical

Joj neko je nedavno pominjao da ima u Bingu Pocoyo i cijela druzina.

jooj hvala ti, probi mi mozak s pokoyom i patom i s elieuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 20.1.2013 23:48:01 >

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3820
20.1.2013 23:46:21   
Neca xxx

Imamo mi crne baletanke sa masnicom. Mislim da su broj 24. Ako zelis, mogu ti ih posuditi da se sredite. user posted image
A mi smo nedavno kupili Froddo crne lakovane baletanke u Astri. Snizene na 79 KM.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3821
20.1.2013 23:51:33   
taurus

Imamo mi crne baletanke sa masnicom. Mislim da su broj 24. Ako zelis, mogu ti ih posuditi da se sredite. user posted image
A mi smo nedavno kupili Froddo crne lakovane baletanke u Astri. Snizene na 79 KM.

hvala ti puno user posted image
evo Hanady mi je poslala PP
ako nam budu male ove 23.....kod tebe ima 24user posted image
ali svakako ću još pogledati po gradu

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3822
20.1.2013 23:54:50   
Neca xxx
Nema na cemu. Ako ti bude trebalo, samo javi. user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3823
24.1.2013 14:02:37   
R&T@
Cipelice/sandalice za ples?
Sa cetvrtastom stiklicom?

Za djevojcice, naravnouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3824
24.1.2013 14:06:56   
Medi_87
Animagical bila sam ja u Bingu i nije ih bilo valjda ih neko ugrabio i mi smo vec duze vrijeme u potrazi za Pokojom

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *