|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
18.12.2012 12:19:12   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

ramona slažem se, ali trteba ranije razmilisti, šta želiš, kod svih tih privatnih krojačica plaćaš unikat, ja mogu kapu uzeti za 5 Km u fisu, a naručim je kod neke žene za 25 Km i to je unikat, niko nema takvu

i onda se foliras user posted image user posted image

Upravo tako user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3776
26.12.2012 23:51:43   
minie
Neko je nedavno trazio teletabise, evo ja slucajno naletih na link
https://www.pik.ba/artikal/4939919/teletabis-plisani-28x15-cm-pjeva-hoda-trepce/#pitanja

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3777
29.12.2012 9:26:53   
simba00
Gdje kupiti pamučne i povoljne čarapice za bebe? Iko?

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3778
29.12.2012 9:30:25   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: simba00

Ja to sve uglavnom na pijaci kupujem, izuzev obuće. Imaš i u Amku izbora.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu simba00)
Neposredna veza do poruke: 3779
29.12.2012 9:43:39   
ninuska
Imas u radnji Wenice, meni su bas fine i kvalitetne.Oko 2-3 KM je komad. A, eto, kaze amra sa, da ima i na pijaci, pa pogledaj.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 3780
29.12.2012 9:54:51   
simba00
Hvala, ma i ja sam razmišljala o pijaci, ali bojim se da ima sintetike u njima, pa da joj se nogice ne budu znojile... A Wenice nisam gledala, bila sam baš neki dan tamo. Odoh danas u potragu, hvala na savjetima user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3781
29.12.2012 9:56:11   
teacher75
ja uglavnom kupujem u DM gloria carapice ili u azelu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu simba00)
Neposredna veza do poruke: 3782
29.12.2012 15:08:25   
hampsi

IZVORNA PORUKA: simba00

Ima u onoj radnji u sklopu Heco pijace, predivne pamucne, 2 kom 1 KM

Takva sam kakva sam

(odgovor članu simba00)
Neposredna veza do poruke: 3783
3.1.2013 8:28:20   
zagy
E cure jeste li kupovale baby phone i koji, odnosno gdje u zadnje vrijeme? Ja sam našla samo avent za 200 KM sa kamerom, a meni treba najobičniji. Nekada je toga bilo u turbo limaču, ali gdje sada da tražim? Ima li ko kakva pozitivna iskustva?

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 3784
3.1.2013 12:14:54   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: zagy

E cure jeste li kupovale baby phone i koji, odnosno gdje u zadnje vrijeme? Ja sam našla samo avent za 200 KM sa kamerom, a meni treba najobičniji. Nekada je toga bilo u turbo limaču, ali gdje sada da tražim? Ima li ko kakva pozitivna iskustva?

Pogledaj u Robotu,tu sam ja svoj kupila,doduse davno,ali bio je dobro jeftiniji nego u drugim radnjama.A imas i na pik-u ili marketu,polovne.

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 3785
7.1.2013 15:32:22   
mala_sa
Gdje kupiti zastitu protiv ulijevanja vode u oci (onaj kao kacket), djecaka je uhvatio strah kad mu ide voda u oci, i to nam bas pokvari kupanje user posted image ???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 3786
7.1.2013 17:40:41   
ninuska
vidjela sam nekad na PIK-u da prodaju. Ako nadjem postavicu ti link

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3787
7.1.2013 17:53:08   
ninuska
http://www.pik.ba/artikal/3878233/sesiric-za-kupanje-beba/, nasla sam link, ali vidim da nisi iz BiH user posted image . Pogledaj na ebay-u

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3788
7.1.2013 18:00:24   
animagical

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Gdje kupiti zastitu protiv ulijevanja vode u oci (onaj kao kacket), djecaka je uhvatio strah kad mu ide voda u oci, i to nam bas pokvari kupanje user posted image ???

jesi u Sa sada? ima u bbi u baby centru

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3789
8.1.2013 23:42:28   
Halimaa
Gdje se u Tuzli može nači kvalitetna posteljina, dječija i baby? Znam za Dormeo, ali malo mi je preskupo! Pokrivač im je 140 km user posted image Većina dječijih posteljina sa likovima mi izgleda malo...kineski.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3790
8.1.2013 23:48:00   
Hannan
Bagatela u trznom na Brcanskoj malti, ili u Bingu.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 3791
8.1.2013 23:52:44   
Halimaa
Hvala¨! : )

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 3792
9.1.2013 0:06:18   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: animagical

jesi u Sa sada? ima u bbi u baby centru

Hvala vam puno user posted image

Jesam sad sam u Sa, danas bas bila u bbi i nisam se ni sjetila da pitam u baby centru user posted image . Sutra cu ici da vidim ima li ih jos user posted image

Ninuska sad sam u Sa, al mi ovaj link na piku kaze da artikl vise ne postoji! Ako ne bude u baby centru vise nemam ideje gdje da to nadjemuser posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3793
9.1.2013 0:18:54   
Neca xxx
mala_sa, ima u baby centru, nedavno sam vidjela. Kosta oko 30 KM. I ja sam to htjela kupiti kada mi je L svaki put pravila scenu prilikom pranja kosice, ali sam odustala jer nisam znala kako bi reagovala da joj jos to stavim na glavu i nije mi bilo jasno kako dobro oprati svu kosicu jer se to stavi na glavu, kao kacket, pa je dio kose iznad, a dio ispod. Onda bi trebala izvuci svu kosicu iznad obruca, pa tako prati. user posted image Na kraju sam zakljucila da bi je to jos vise unervozilo pa sam odustala.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3794
9.1.2013 0:23:09   
Neca xxx
Gdje da kupim bicikl sa pomocnim tockicima?

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3795
9.1.2013 0:34:22   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

mala_sa, ima u baby centru, nedavno sam vidjela. Kosta oko 30 KM. I ja sam to htjela kupiti kada mi je L svaki put pravila scenu prilikom pranja kosice, ali sam odustala jer nisam znala kako bi reagovala da joj jos to stavim na glavu i nije mi bilo jasno kako dobro oprati svu kosicu jer se to stavi na glavu, kao kacket, pa je dio kose iznad, a dio ispod. Onda bi trebala izvuci svu kosicu iznad obruca, pa tako prati. user posted image Na kraju sam zakljucila da bi je to jos vise unervozilo pa sam odustala.

Ma ja nemam drugog rjesenja, on jos uvijek nece da me poslusa i da nagne glavicu unazad, takodjer ne pali ni da drzi neki peskiric na ocima dok mu saperem kosu. Odmah pocne da skace i bjezi iz kade user posted image , uz to naravno vristiiiii.
Doduse moj A je osisan bas kratko, pa nam valjda nece stvarati problem user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3796
9.1.2013 1:24:21   
Neca xxx

Ma ja nemam drugog rjesenja, on jos uvijek nece da me poslusa i da nagne glavicu unazad, takodjer ne pali ni da drzi neki peskiric na ocima dok mu saperem kosu. Odmah pocne da skace i bjezi iz kade user posted image , uz to naravno vristiiiii.
Doduse moj A je osisan bas kratko, pa nam valjda nece stvarati problem user posted image

Ma isti scenario je bio i kod nas, tako da znam o čemu govoriš. Vriska, skakanje i ono tugaljivo: nemoj me molim te, pusti me! user posted image Onaj ko sluša, pomislio bi da joj radimo ne znam ti ni ja šta. Ako mu je kratka kosica, onda će vam ovo pomoći.

Mi smo konačno na kraju pronašli rješenje u igranju frizera. Stavimo onu plastičnu stepenicu u kadu i ona sjedne i onda je ona N (ja), a ja sam Amra (nasa frizerka) i tako pričamo kao kod frizera i ona nagne glavicu da joj operem kosu.user posted image user posted image

Ma cirkus. user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3797
9.1.2013 7:35:02   
pocahontas

Gdje da kupim bicikl sa pomocnim tockicima?

baš onaj malecki ili srednji?
mi smo naš kupili u one2play-u ali u maju ove godine..znam da ih je bilo u intersportu, mercatoru, beba cenrtu u BBI, robot...a sada? nemam pojma user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3798
9.1.2013 8:35:04   
Aiša
mala_sa, a gdje si u Sa da ti ja dam naš, jer ga on nikako nije htio staviti na glavu, a dati 30 KM za ovo je meni user posted image

Kod nas je to samo obruč plavi, kupila sam ga preko ebay-a za jednu funtu, jesmo čekali skoro mjesec da stigne.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3799
9.1.2013 8:37:50   
Aiša
E ovakav plavi je kod nas

http://www.ebay.com/itm/Baby-Child-Kid-Shampoo-Bathing-Shower-Wash-Hair-protector-Shield-Hat-Cap-Safe-/130748806684?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e713c761c

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 3800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *