Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja sam se te uclanila na portal ali imam da odgovorim na jedno pitanje.Ne znam od koga ste vi cule da je naknada 416km,ja sam zvala opstinu i teta koja javila je rekla da je vec obracun uradjen i da iznosi 449,5km.Meni je ujedno i prva naknadA ali mi vec kasne 3 mjeseca.
ti si onda za mustuluka,ja sam se vec bila nasekirala sta da radim sa tako malo parica,a vec 450 km nije za odbaciti,uljepsala si mi dan,jos samo da postarko dode...
ja sam samo prenijela ono sto znam,tako mi je ona rekla jer sam je pitala.....................rekla je da se u cetvrtak uplacuje a postar nam u ponedjeljak dijeli..........jedino kaze ako slucajno ne zakasne jedan dva dana.............ako ona laze i ja lazem ..........a ne vjerujem jer mi je rekla tacan iznos koliko cu ja primiti tako da mi je obracunala po mjesecu i znam da je za zadnji rekla da je obracun 449,5............a zvala sam je u srijedu...........
moj pilic kad si ti dobila rjesenje? i ja se sad nadam prvoj isplati..
ja sam dobila prvo rijesenje 28.11 a drugo sam dobila 29.12.zato sto su mi nesto pogrijesili...........ako si dobila rijesenje onda bi trebala dobiti i isplatu jer znam kad sam ih ja pitala rekli su da su im obraccuni oko 15.Ako si dobila sad rijesenje prije 15 znaci da bi trebala biti na spisku......................
ti si onda za mustuluka,ja sam se vec bila nasekirala sta da radim sa tako malo parica,a vec 450 km nije za odbaciti,uljepsala si mi dan,jos samo da postarko dode...
a sta bi radila sa 120 km
meni se cini mi sa 120 najzadovoljnije
Ja se cijeli dan pitam kad će poštar zazvoniti.. Nego, gdje si ti tamo na temi
meni se cini mi sa 120 najzadovoljnije
ma mi smo skromne ;)
stvarno ne znam zbog cega ova prepucavanja,da se mene pita ta primanja bi bila puno veca i od 120 i od 450 km.a meni je iskreno zao ako sam vas uvrijedila sto sam rekla da je 412 km malo,jer meni zaista i jeste.dvoje djece,kirija,itd...ali to ustvari nije ni bitno,vazno je da naknada dode,a parice ce se i onako potrositi...
ja ne znam zbog cega se prepucavate,malo je i jeddno i drugo......i za zenu koja radi i koja ne radi........jer vjerujte nije lako ni zaraditi danas da bi te gazda prijavio a kad te prijavi dusu ti uzme..............jer znas raditi i po 12 sati..............ali ne bi ni to nitko zelio da mora jer vremena su jako teska.............meni je zao sto napadate zenu bez veze sto je rekla da joj je malo 412km..........jer ko je podstanar taj i zna kako se ona osjeca a djeca svoje traze................